Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλορίζικα τα καινούργια αποκτήματα σε Νίκο(osatosa ) και Δημήτρη (weather)

Eυχαριστώ γείτονα Γιώργο.

Εσύ είσαι κάθε μέρα (άντε καλθε δύο :smile:) μέρες εκει, εμένα ρωτάς;
Πιθανώς υπολογίζουν οτι αν μπείς στο μαγαζί δεν θα βγείς μόνο μ´ αυτό που σκεφτόσουν αρχικά να αγοράσεις.
Έχουν καταλάβει φαίνεται οτι οι ερασιτέχνες μάστορες δεν αγοράζουν σύμφωνα με το τι λένε οι ανάγκες τους αλλά τα λαίμαργα μάτια τους.
Μας πήραν χαμπάρι με λίγα λόγια...:flipout:

Κρύβε λόγια Μπάμπη :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπορει να εχεις δικιο Δημητρη, αλλα εγω που χρησιμοποιησα το αντιστοιχο proxxon σε αλουμινιο αλλα και για να λιμαρω μια κλειδαρια πορτας δεν διαπιστωστα τιποτα ιδιαιτερο.
Βεβαια το proxxon δεν εχει μικροφιλτρο.

Νά απαντήσω σέ αυτό τό θέμα Μιχάλη γιά νά μήν μείνει αναπάντητο,μιάς καί σήμερα αγόρασα τό λιμάκι τής B&D απλά αναφέρει τό manual ότι άν τό δουλεύουμαι σέ μέταλλο βγάζουμε ΠΑΝΤΑ τό μικροφίλτρο καί βάζουμε ένα πλαστικό πού κάνει κούρμπα καί τά μικρογρέζια πάνε πρός τά κάτω γιά να μην μάς έρχονται επάνω μας.

Dewalt μύτες απο τον καυκά,η τιμή ήταν δελεαστική!Τα σέβη μου στον συμφουρίτη,που "έγραψε" για την προσφορά!!:a0210:
pro's kit τσιμπιδάκι απο παπαδοπουλού ηλεκτρονικά(3.80E)

SAM_1789.jpg

Για όποιον ενδιαφέρεται, μια που τώρα τελευταία βλέπω πολλούς DIY πάγκους στην παρέα.
Αυτοκόλλητη ταινία μεζούρα, σε ίντσες και εκατοστά. Κόστος γύρω στα 5 η μία. Έχει και μαγαλύτερα μήκη. Τριλα μέτρα σίγουρα, νομίζω μέχρι 3,40.

Ζήλεψα κι αυτή τη καστάνια της Wiha αλλά συγκρατήθηκα... :grandpa:

Απο που οι ταινιες?

Παιδιά για τις τιμές του ντετσικα στο μαγαζί το έχουμε ζανασυζητησει. Τότε λοιπόν είχε πέσει στο τραπέζι και η ιδέα ότι ίσως τι κάνει γιατί δεν τον αφήνουν να δείξει πιο χαμηλές τιμές ονλινε οι εταιρίες. Βέβαια και αυτό μια υπόθεση ήταν κάνεις δεν ξέρει πάρα μόνο ο ιδιοκτήτης.

Εγώ πήρα ένα πάγκο μικρο Black and decker από τον παυλατο σήμερα. Τον είχε ίδια τιμή ίντερνετ που το έχουν όλοι και ο ντετσικας. Κάποιο παιδί που τον είχε πάρει πρόσφατα από ντετσικα του είχε κάνει καλύτερη τιμή, αλλά από τον παυλατο περνάω κάθε μέρα απέξω και η αγορά εκείνη την στιγμή όταν η διαφορά είναι ελάχιστα ευρώ είναι δελεαστική (άσε που και ο παυλατος είναι πολύ ωραίος τύπος)..... Βέβαια ακόμα από το πρωί στο αμάξι στο κουτί του το έχω αλλά δεν έχει σημασία.

Μέγεια οι παραλαβές σας κυριοι.
Δημήτρη χρωστάς φωτο του παγκου.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ορίστε και φώτο! Η υπόλοιπη οικογένεια στολιζε δέντρο εγώ εφτιαχνα τον πάγκο.

Πάντως με 32 ευρώ και η πάνω επιφάνεια είναι ξύλο... Δεν το πίστευα, ήμουν σίγουρος πως θα ήταν mdf.

IMG_20161124_211757.jpg

Είναι από σύνθετη ξυλεία bamboo, πανάλαφρο και ανθεκτικότατο.
Ολο λέω να πάρω και ένα δεύτερο για να στηρίζω μεγάλα κομμάτια και όλο το αναβάλλω.
Είναι από τα εργαλεία που υπεραξίζουν τα λεφτά τους.

Είναι από σύνθετη ξυλεία bamboo, πανάλαφρο και ανθεκτικότατο.
Ολο λέω να πάρω και ένα δεύτερο για να στηρίζω μεγάλα κομμάτια και όλο το αναβάλλω.
Είναι από τα εργαλεία που υπεραξίζουν τα λεφτά τους.

+1
Μιά από τά ίδια καί εγώ.

Καλοριζικα παιδια!
Μητσο ειναι εργαλειο καθως και ο Αχιλλεας με τετοιο σκαβει τα μπαγλαμαδακια!!!
Ανταλλακτικα και για ολους μας εχει και το λερου με 3,9 τα 3 τεμαχια .

Ωραιος και ο παγκος της B&D. Προσωπικα σκεφτομαι το μεγαλυτερο μοντελο.

Καλοδουλευτα και τα καναρινι εξαρτηματα!
Αντε να ερθουν και τα δικα μας Παναγιωτη!

Καλοριζικα παιδια!

Ευχαριστώ φίλε Κυριάκο,εφόσον τό δουλεύει ο Αχιλλέας είναι εγγύηση λόγο πού είναι επαγγελματίας
3,9 ευρώ τά dexter ? οι 3 ταινίες η τα 3 σέτ χ 3 ταινίες = 9 ταινίες 3,9 ευρώ ,γιατί τής B&D εχουν οι 3 ταινίες (1 σέτ) 3,5-3,7 ευρώ.
Κυριάκο τό πιο μεγάλο πάγκο λόγο περισσότερου βάρους καί σταθερότητας ?

Καλοριζικα παιδια!

Ακυρο

Για όποιον ενδιαφέρεται, μια που τώρα τελευταία βλέπω πολλούς DIY πάγκους στην παρέα.
Αυτοκόλλητη ταινία μεζούρα, σε ίντσες και εκατοστά. Κόστος γύρω στα 5 η μία. Έχει και μαγαλύτερα μήκη. Τριλα μέτρα σίγουρα, νομίζω μέχρι 3,40.

Ζήλεψα κι αυτή τη καστάνια της Wiha αλλά συγκρατήθηκα... :grandpa:

Καλημέρα!
Απο που τα πήρες?