Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα!

Το δισκοπριονο επειδή το πήρα και εγώ πρόσφατα λίγο που το έχω χρησιμοποιήσει με έχει ικανοποιήσει αφάνταστα είναι πολύ καλό. Μόνο ότι έχει σχετικά μικρό rip fence capacity.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Του χρόνου πάλι θα αγοράσω εργαλεία!

ο™Šο™Šο™Šο™Šο™Š

Μπάμ και κάτω λέμε...
Όχι τρυπανάκια βιδούλες και ταινιούλες...
Έτσι είναι, μια ψυχή πούνε να βγεί... :flipout:

Σου εύχομαι να τα απολαύσεις πραγματικά. :grandpa:

Δημήτρη καλορίζικο το τριβειο. Από που και πόσο;

Το άλλο Dewalt που στο σκρουτζ έχει ίδια τιμή τι διαφορά έχει ς

Μεγεια τα εργαλεια κυριοι!
Το κιτρινο ΑΑΑ !
Και τα πρασινακια πρωτα εργαλεια, για τη τιμη τους, το καθετο μοναδικο!

Μιke απο τα καλυτερα εργαλεια bosch της πρασινης σειρας πηρες και απο τα καλυτερα (μην πω τα καλυτερα) ερασιτεχνικα στο ειδος τους γενικοτερα, και το παγκοπριονο και το κολωνατο το οποιο ειναι μοναδικο!!

Δημητρη καλοδουλευτο το τριβειο dewalt, εξαιρετικη επιλογη, μπραβο!

Του χρόνου πάλι θα αγοράσω εργαλεία!

�����
Δηλαδή στις 3/1/'17???

Καλοδούλευτα όλα σε όλους με πολλές κατασκευές.
Οι γιορτές είναι κοντά, να δούμε και diy δωράκια. ;-)

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και συλλέκτης γραμματοσήμων;;;; :grinning-smiley-043 (....εκτός από συλλέκτης, φακών, εργαλείων και gadgets γενικότερα; :2thumb22sup:). Πραγματικά με εντυπωσιάζεις, :SFGSFGSF: :worshippy:που βρίσκεις τον χρόνο να τα οργανώνεις και να ασχολείσαι με όλα αυτά..... :firstprize: :fahne90: :SFGSFGSF:

χαχαχα, ετσι ειναι, βαριεσαι τη μια συλλογη και πιανεις την αλλη και ξανα το αναποδο! Οχι ολες ταυτοχρονα, εκτος απο τα εργαλεια που παιζουν παντα.
Βεβαια τις παραδοσιακες συλλογες τις συνεχιζω απο τον παππου μου και τον πατερα μου καθως οι καθαρα δικες μου ειναι τα gadgets (φακοι, victorinox κλπ)

Οποτε περισσευουν χρηματα, συνεχιζονται οι 'επενδυσεις' στις συλλογες, οποτε τα πραματα στενευουν, απλα χαιρομαι ο,τι εχω μαζεψει :)):ernaehrung004:

Καμία διαφορά.
Στο σχεδιασμό αλλάζει με περισσότερα λαστιχενια στοιχεία και την ένδειξη Power & protect.

Μάκη εσύ ελιές δε θα μαζευες ????

Σήμερα ταξιδεύω Κυριάκο!
Χθες καθυστέρησα στη δουλειά και δεν προλάβαινα να φύγω.
Η αγορά ήταν προγραμματισμένη γιά χτες, αλλά λόγω όλων αυτών έγινε σήμερα!

Καλορίζικα συνάδελφοι καί καλοδούλευτα τά νέα σας εργαλεία.
Μιχάλη τήν αφρόκρεμα τής Bosch πήρες :firstprize:

Καλορίζικα και καλοδούλευτα. Για το παγκοπρίονο πραγματικά και εγώ που το δουλεύω είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Του έχω ρίξει πολύ ξύλο με σκληρά ξύλα αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Αρκεί φυσικά να πάρεις τον αέρα του και να το σέβεσαι! :)

Για το δράπανο δεν έχω απόψη αλλά ο Μιχάλης (Χιώτης) που το έχει , λέει τα καλύτερα!