Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τι εγινε ρε παιδια, κιτρινισε ο τοπος! Αλλα μου αρεσε...
Ο κετερ ειδες, made in israel! Τα dewalt κορεα...

Να δώσω και εγώ τα συγχαρητήριά μου στον συμφορουμίτη Σωτήρη για τις αγορές , και κυρίως ,βεβαίως βεβαίως , για τα Dewalt . Επιτέλους ο αδελφός Σωτήρης είδε το φως το αληθινό , ισχύος 650W. (αν βρείτε άλλο μπαταρίας να το πλησιάζει θα ......................σας δώσω συγχαρητήρια ), που δεν πρόκειται να βρείτε γιατί μόνο η Dewalt δίνει απόδοση σε watt , που είναι και πολύ τίμιο εδώ που τα λέμε . Σωτήρη δες αν οι μπαταρίες είναι made in japan , αν ναι είναι Panasonic ή Sanyo , αν είναι Korea είναι Samsung .

καλοδουλευτα φιλε μου τα εργαλεια σου,αυτα τα κιτρινακια αξιοζηλευτα...

για τον παγκο keter,θα ηθελα με τον καιρο να μας πεις εντυπωσεις..
στο μαγαζι που δουλευα ειχαμε φερει 4 κομματια για να δουμε πως θα κινηθουνε,η τιμη τους περυσι εκει που δουλευα ηταν στα 105
ειχαμε ανοιξει εναν και τον ειχαμε στελιωσει στη βιτρινα για κραχτη.
ομολογω οτι φαινοταν πολυ γερος και βολικος αλλα κατι δεν μου αρεσε-κολλαγε στα πλαστικα οπως τον εβλεπα..

μετα απο 2-3 μηνες πουλησαμε εναν αλλα μετα απο καιρο δεν ακουσα καλα λογια απο το ατομο το οποιο τον αγορασε,δεν θυμαμαι ακριβως για πιο λογο εκανε παραπονα για τον παγκο,καθως εγω ημουν υπαλληλος και εκανε παραπονα στο αφεντικο μου για τον παγκο..

επειτα και εμεις μετα απο αρκετο διαστημα περιπου 6-7 μηνες τους πακεταραμε και τους στειλαμε πισω στην εταιρεια

οταν θα εχεις μια καλυτερη αποψη θα ηθελα να μας πεις περισσοτερες πληροφοριες γιατι ψηνομαι και εγω στην πορεια για αγορα παγκου και ειχα κατασταλλαξει για αγορα B&D - WM825

ευχαριστώ πολύ!!!

η μπαταρία είναι από Κορέα.
006.jpg

λες να σκάσει σαν τα κινητά της Samsung ?

ομολογω οτι φαινοταν πολυ γερος και βολικος αλλα κατι δεν μου αρεσε-κολλαγε στα πλαστικα οπως τον εβλεπα..

ακριβώς το ίδιο και εγώ φίλε μου, δεν μπορώ να εντοπίσω τι δεν μου αρέσει αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά.
τώρα ως τις γιορτές θα τον δοκιμάσω γιατί θα φτιάξω δωράκια για τους συγγενείς....αλλά δεν νομίζω να είναι αντιπροσωπευτική η δοκιμή γιατί θα είναι μικρά διακοσμητικά και ρεσώ...δεν ξέρω αναλόγως των οικονομικών και του καιρού μπορεί να φτιάξω ένα τραπέζι για το σαλόνι με καλά ξύλα...έπρεπε να τον είχα το καλοκαίρι που έφτιαξα ένα τραπέζι για την βεράντα, αυτό θα ήταν ωραίο τεστ.
από ότι μπορώ να καταλάβω το αδύνατο σημείο, εάν υπάρχει αδύνατο σημείο, είναι ο τρόπος που ασφαλίζουν οι κάτω τραβέρσες σε σχέση με την διάρκεια στον χρόνο....

Μπράβο Σωτήρη.
Καλοριζικα και να τα χαρείς με υγεια.
Έργα θελουμε να δούμε τώρα.
Είσαι "οπλισμένος σαν αστακός" πλέον και αντίστοιχα πρέπει να ειναι τα έργα σου.
Άσε τα ρεσω (εντάξει για τις γιορτες) αλλα μετά χτίζεις !

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλοδούλευτα Παναγιώτη.
Προβλέπω δημιουργικό Χειμώνα.

Δεν ξέρω τι του είπες προχθές στην Πάτρα αλλά τον πήρες στο λαιμό σου...
Ό,τι έχει και δν ε.χει θα τα ακουμπίσει στους Κινέζους... :flipout:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπράβο Σωτήρη.
Καλοριζικα και να τα χαρείς με υγεια.
Έργα θελουμε να δούμε τώρα.
Είσαι "οπλισμένος σαν αστακός" πλέον και αντίστοιχα πρέπει να ειναι τα έργα σου.
Άσε τα ρεσω (εντάξει για τις γιορτες) αλλα μετά χτίζεις !

Sent from my iPad using Tapatalk
ευχαριστώ Χρήστο!

τα διακοσμητικά είναι ευκαιρία να δοκιμάσω τα εργαλεία (1η φορά για μένα) σε μικρή κλίμακα και φτηνά εάν γίνουν λάθη (που θα γίνουν σίγουρα) ώστε να μην "κλαίω" μετά στην μασίφ ξυλεία...

έχω στο νου μου να φτιάξω ένα τραπέζι για το σαλόνι με μασίφ ξύλο, αυτό που έχω τώρα είναι με ξύλο και γυαλί και τετράγωνο, λέω να φτιάξω ένα παραλληλόγραμμο και για να μην τρώει τόσο χώρο και να εξυπηρετεί καλύτερα τους καθούμενους στους καναπέδες

και εσύ ότι θες να φτιάξεις μην διστάσεις, φέρε τα ξύλα σε μένα που έχω περισσότερο χώρο, μηδενική γκρίνια από γείτονες (επειδή δεν έχω)...και το φτιάχνουμε μαζί ή έρχομαι εγώ σε σένα με ότι οπλοστάσιο χωράει στο αμάξι και φτιάχνουμε ότι θες... να γίνει και απόσβεση σιγά σιγά...

Καλορίζικα και καλοδούλευτα Πανάγο...
Ομορφούλης ο Κινέζος αλλά θέλει ακόνισμα.:grandpa:

Καλοδούλευτα Παναγιώτη.
Προβλέπω δημιουργικό Χειμώνα.

Σας ευχαριστώ.

Κώστα μονόχειρας όπως ξέρεις... το παλεύω.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα και καλοδούλευτα Πανάγο...
Ομορφούλης ο Κινέζος αλλά θέλει ακόνισμα.:grandpa:
ρυθμισμα πρωτα και μπορει να γλυτωσει το ακόνισμα για αρχή. Απο το πριονίδι που ειναι χοντρό οπως το βλεπω σημαίνει οτι η λεπίδα ειναι πολυ εξω. Ετσι έλεγα για ενα παστραγκουλο που πηρα μεχρι που το ρύθμισα σωστά και μετα έκοβε διαφανές φέτες ξύλου σαν βούτυρο .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ρυθμισμα πρωτα και μπορει να γλυτωσει το ακόνισμα για αρχή. Απο το πριονίδι που ειναι χοντρό οπως το βλεπω σημαίνει οτι η λεπίδα ειναι πολυ εξω. Ετσι έλεγα για ενα παστραγκουλο που πηρα μεχρι που το ρύθμισα σωστά και μετα έκοβε διαφανές φέτες ξύλου σαν βούτυρο .

Έτσι το έβαλα πρόχειρα για δοκιμή. Θα πρέπει να δω κάνα οδηγό ρύθμισης, δεν το κατέχω.

Ένας DIYer πρέπει να αγαπάει όλο τον "κόσμο" είπαμε.

Δεν διαφωνώ με την πηγή...
Ξέρω όμως οτι έτσι κι αρχίσεις το σερφάρισμα εκεί, έχει τόσους πειρασμούς, ακόμα και σε μπουκάλι να σε κλείσουνε θα βρείς τρόπο να ξοδέψεις. :grinning-smiley-043

Καλοδουλευτα! Μόλις παράγγειλα έναν ίδιο οδηγό ακονισματος αφού θέλω έναν να στρώσω τα σκαρπελα του lidl

Δεν διαφωνώ με την πηγή...
Ξέρω όμως οτι έτσι κι αρχίσεις το σερφάρισμα εκεί, έχει τόσους πειρασμούς, ακόμα και σε μπουκάλι να σε κλείσουνε θα βρείς τρόπο να ξοδέψεις. :grinning-smiley-043

Μπάμπη στο Ebay έχω 259 αστέρια, χώρια Aliexpress, Banggood, Gearbest, Amazon uk & de... τι έλεγες για μπουκάλι;;;

Καλορίζικες και πάλι οι εργαλειάρες σου Σωτήρη, πανέμορφα είναι όπως και μαστρο-γατούλης σου

Καλορίζικα επίσης τα καλούδια σου Παναγιώτη !