Tι παραλάβαμε σήμερα..

Eυχαριστώ συνάδελφοι
Παναγιώτη άν θυμάμαι καλά,νομίζω ότι έχεις τούς ίδιους σφιγκτήρες από τό Leroy ?

Eυχαριστώ συνάδελφοι
Παναγιώτη άν θυμάμαι καλά,νομίζω ότι έχεις τούς ίδιους σφιγκτήρες από τό Leroy ?
Ναι έχω τους ίδιους αλλά από την πατρίδα τους την ΤσαΪνα. Κάνουν την δουλεία τους ως ένα σημείο. :furious3:
Έχουν φάει αρκετές φορές βρισίδι. :furious3::furious3::furious3::furious3::furious3:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι έχω τους ίδιους αλλά από την πατρίδα τους την ΤσαΪνα. Κάνουν την δουλεία τους ως ένα σημείο. :furious3:
Έχουν φάει αρκετές φορές βρισίδι. :furious3::furious3::furious3::furious3::furious3:

Ωπ γιά πές Παναγιώτη τί σού έβγαλαν ? εγώ έκανα test drive επιτόπου,τούς έσφιγγα μέ όλη μου τήν δύναμη,γιά νά δώ άν από πίσω η ροδέλα βγεί η στραβώσει,αλλά όλα καλά.
Ετσι καί αλλιώς αυτοί δέν είναι και γιά τρελλά σφιξίματα είναι νά μάς κρατάει τά δύο κομμάτια ξύλο γιά νά βάλουμε τίς βίδες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωπ γιά πές Παναγιώτη τί σού έβγαλαν ? εγώ έκανα test drive επιτόπου,τούς έσφιγγα μέ όλη μου τήν δύναμη,γιά νά δώ άν από πίσω η ροδέλα βγεί η στραβώσει,αλλά όλα καλά.
Ετσι καί αλλιώς αυτοί δέν είναι και γιά τρελλά σφιξίματα είναι νά μάς κρατάει τά δύο κομμάτια ξύλο γιά νά βάλουμε τίς βίδες.

Μέχρι εκεί & με το ζόρι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ακριβώς, δέν είναι και για τρελά σφιξίματα, τελευταία τους χρησιμοποίησα στον καθρέφτη (φαρδύ κάδρο) και βίδωνα από την μία και έφευγε από την άλλη.
Για κορνίζες ήταν καλοί.

Μόλις τσίμπησα πρασινοκίτρινο μίνι εργαλείο που το εψηνα καιρό τώρα...

IMG_20161206_160556106.jpg

Περιμένω τώρα το βράδι στο σπίτι να το ξεπακεταρω, και να κάνω τις πρώτες δοκιμές.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ.
Ναι, είναι κάπου 40% παραπάνω σε τιμή και μιλάμε για πολύ μεγαλύτερο και βαρύτερο εργαλείο. Είναι η πρώτη μου επιτραπέζια σεγα, δεν έχω και άπλετο χώρο, οπότε πιστεύω ότι έκανα καλή επιλογή.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μόλις τσίμπησα πρασινοκίτρινο μίνι εργαλείο που το εψηνα καιρό τώρα...

View attachment 135218

Περιμένω τώρα το βράδι στο σπίτι να το ξεπακεταρω, και να κάνω τις πρώτες δοκιμές.

Ωραίος... :a0210:
Καλορίζικο το εργαλείο... Τώρα σηκώνεις μανίκια κι αρχίζει η δουλειά.

To βλεπω ετσι κουκλι που ειναι και θελω να το αγορασω ξανα..:)))

Καλοριζικο Κωστα θα το χαρεις πολυ, να παρεις αν μπορεις και το παγκοπριονακι της προξον, την ιδια τιμη νομιζω οτι ερχεται, αλληλοσυμπληρωνονται τελεια.

To βλεπω ετσι κουκλι που ειναι και θελω να το αγορασω ξανα..:)))

Καλοριζικο Κωστα θα το χαρεις πολυ, να παρεις αν μπορεις και το παγκοπριονακι της προξον, την ιδια τιμη νομιζω οτι ερχεται, αλληλοσυμπληρωνονται τελεια.
Χαχαααα, το κοιταγα καλά καλά και το παγκοπριονάκι, έχει βέβαια και το άλλο που παίρνει και κλίση, αλλά ανεβαίνει πολύ σε τιμη. Το απλό κόβει μόνο κάθετα. Ίσως τους προσεχείς μήνες, θα δούμε.

Σας ευχαριστώ για τα καλορίζικα. :-)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλορίζικο το νέο σου απόκτημα κ καλές δημιουργίες σου εύχομαι.
Ευχαριστώ πολύ συνονόματε. Εσύ και ο Μιχαλης (Χιωτης) είστε οι ηθικοί αυτουργοί για αυτή την αγορά, με τόσες δημιουργίες εζήλεψα σαν παιδί κι εγώ...