Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλορίζικο καί καλοδούλευτο Κώστα καλές δημιουργίες

Σήμερα αγόρασα τό φαλτσοπρίονο τής Skil 1131 μιάς πού είχε γίνει λόγος τελeυταία,καί ένα δεύτερο φτηνό πάγκο B&D
Από δοκιμές πού έκανα ήταν από τήν μάνα του αλφάδι δέν είδα νά χάνει,καί κάνει σχεδόν καθαρή κοπή,πίσω αφήνει μερικές σκλήθρες,λογικό νομίζω γιά πριονοδίσκο μέ 24 δόντια

Μεγάλη ευκολία τελικά τό φαλτσοπρίονο,άντε νά κάνω τέτοια εφραμογή φαλτσοκοπής μέ τό φαλτσοκούτι,φαντάζομαι τό radial τί δουλειά θά κάνει,αλλά άς όψεται ο περιορισμένος χώρος.

faltso10.jpg

faltso11.jpg

faltso12.jpg

faltso13.jpg

χαχαχαα, αντε μπραβο, επιτελους το πηρες το skil. Eδω θα ειμαστε και θα μου πεις σε λιγα χρονια για τα πλαστικα που ανησυχουσες :))
Καλοριζικο Δημητρη, σημαντικη αγορα το πριονακι αυτο. Αν κοβεις συνεχως μικρα ξυλα, θα σου προτεινα δισκο με περισσοτερα δοντια, αν και αυτος ειναι μια χαρα για ολες τις διατομες.

Καλοριζικα και τα παγκακια εργασιας! Πολυεργαλεια ειναι, οχι αστεια. Εγω ειχα βιδωσει πανω τους ολα τα εργαλεια παγκου προξον, απο την πριονοκορδελα μεχρι το ρουτερ.

Ευχαριστώ Κώστα καί Μιχάλη
Μιχάλη είχε γίνει σήριαλ αυτό τό φαλτσοπρίονο όντως :flipout:
Μιά χαρά σκληρό είναι τό ABS πλαστικό είχες δίκο,τόν ένα τόν είχα τόν πάγκο B&D,τόν άλλο τόν πήρα γιά νά ακουμπάω έξω τό φαλτσοπρίονο.
Και γενικά είναι χρήσιμοι 2 πάγκοι γιά ένα μεγάλο καδρονι πού θέλει πλανισμά π.χ η κάτι πού είναι μακρύ νά στερεωθεί στούς δύο πάγκους.

Ο Πάγκος τής B&D είναι ξύλο οι μισόταβλες,οι Tactix έχουν MDF,για αυτό δέν τούς προτίμησα,καί επίσης ο Wolfcraft μέ τά 80-90 ευρώ στό στύλ B&D έχει MDF !!!!!

Ένας πάγκος που πήρα την Άνοιξη από το e-shop της Tactix k τον είχα έξω στην ταράτσα, χωρίς καν να βραχεί από την υγρασία κ μόνο ήρθε κ φουσκωσε κ είναι άχρηστος πλέον.
Δεν ξέρω αν αξίζει να αλλάξω τις δύο σανιδες του με οξυά ή σημύδα γιατί κ το σασί του είναι Αιβασιλιάτικο που λέμε εδώ στην Πάτρα. Μακριά!

Δημήτρη ,
το συγκεκριμένο φαλτσοπρίονο της skill το δουλεύω και εγώ εδώ και ενάμιση χρόνο .Θα πάθεις την πλάκα σου με τις κοπές από ένα μηχάνημα μόλις 90 ευρώ. Εύκολο στον χειρισμό , πολύ ελαφρύ μόλις 7,5 κιλά , το πας όπου θες και από την εταιρεία άψογα ρυθμισμένο. Το απόλυτο VFM αυτή τη στιγμή στην αγορά . Τα πλαστικά μην σε προβληματίζουν , αρκεί να μην παίζεις μπάλα μαζί του . Εντάξει δεν είναι συρόμενο , αλλά και τα συρόμενα έχουν άλλα θέματα.

Ευχαριστώ συνάδελφοι

Δημήτρη ,
το συγκεκριμένο φαλτσοπρίονο της skill το δουλεύω και εγώ εδώ και ενάμιση χρόνο .Θα πάθεις την πλάκα σου με τις κοπές από ένα μηχάνημα μόλις 90 ευρώ. Εύκολο στον χειρισμό , πολύ ελαφρύ μόλις 7,5 κιλά , το πας όπου θες και από την εταιρεία άψογα ρυθμισμένο. Το απόλυτο VFM αυτή τη στιγμή στην αγορά . Τα πλαστικά μην σε προβληματίζουν , αρκεί να μην παίζεις μπάλα μαζί του . Εντάξει δεν είναι συρόμενο , αλλά και τα συρόμενα έχουν άλλα θέματα.

+1 Βαγγέλη όπως ακριβώς τά λές είναι,έβαζα γωνία από κάτω νά δώ άν είναι ευθυγραμισμένο γιατί περίμενα νά χάνει,γιά νά τό ρεγουλαρω,έβαζα φακό γιά νά δώ τό φώς από τήν άλλη μεριά,τίποτα όλα ρυθμισμένα δέν τό πίστευα.
Πολύ απλό όντως,άν καί super σχολαστικός είχα διάβάσει τό manual στό ίντερνετ πρίν τό αγοράσω ίσα μέ 20 φορές ήταν σάν νά τό ήξερα από έξω.
Τά συρόμενα έτσι από περιέργεια τί άλλα θέματα έχουν ?

Με γειες το φαλτσοπρίονο και τα παγκάκια.
Είναι αμφότερα πολύ τίμια εργαλεία, εγώ τα έχω καταεφχαριστηθεί.

Εμένα το απόγευμα ήταν αφιερωμένο στο προξξονάκι που πήρα, με δυσκόλεψε λίγο στην αρχή, αλλά τώρα όλα καλά. Περισσότερα στο σχετικό θέμα.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ όλους συνάδελφοι
Οφείλω ένα ευχαριστώ στόν Μπάμπη (Βabis Κ) τόν Πάνο (panoss1) καί τόν Κώστα (Vrass) γιά τίς πολύτιμες συμβουλές πού μού έδωσαν επάνω στήν αγορά τού συγκεκριμένου φαλτσοπρίονου.

Μεγειά μαστροΔημήτρη.
Καλα το θυμόμουν τελικά αλλα έλα που διαβάζω τα ποστ χρονολογικά στο tapatalk, απο κατω προς τα πανω (παλαιότερα προς νεότερα) κι έτσι τώρα μολις διάβασα για τα εργαλεια σου.
Καλοδούλευτα λοιπόν και άντε και σε συρόμενο κάποια στιγμή.

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραίες παραλαβές Δημήτρη, μεγειές !! Επίσης βλέπω πολύ τακτοποίηση στο χώρο σου, μπράβο !-bye-

Ασε Γιώργο μπορεί νά κάνω κατασκευή 3 ώρες καί νά καθαρίζω 6 ώρες πού λέει ο λόγος :flipout:θέλω τά πάντα νά είναι σέ τάξη,δέν μπορώ τήν ακαταστασία καθόλου νά τήν βλέπω.

Με τιμά ιδιαιτέρως η σημερινή παραλαβή μου από Πάτρα και συγκεκριμένα από τον Κώστα ο οποίος μου έστειλε δώρο τον πρώτο του δρομεα.
Είναι εξαιρετικό έργο και θα κοσμεί το σαλόνι μου από εδώ και πέρα!!!
Κώστα ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!
DSC_3888.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με τιμά ιδιαιτέρως η σημερινή παραλαβή μου από Πάτρα και συγκεκριμένα από τον Κώστα ο οποίος μου έστειλε δώρο τον πρώτο του δρομεα.
Είναι εξαιρετικό έργο και θα κοσμεί το σαλόνι μου από εδώ και πέρα!!!
Κώστα ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!
DSC_3888.jpg

Να σαι (να είσαστε) καλά & όποτε σου χαλάει κάνα υδραυλικό στο σπίτι, κόψε του κάνα χεράκι, ποδαράκι κλπ.