Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Για αυτό σου λέει ο Παππούς που ξέρεις ότι το ψάχνει πρώτα.

Αν τελικά βρεις πιο φθηνά από τον Banggood k dimmable, πράγμα δύσκολο, ποστάρισε το.

OK. Εγώ απλά δεν το χρειαζόμουν αν εσύ το θες πάω πάσο!

Δες εδώ: http://www.ebay.com/itm/Retro-E27-E...hash=item3d29f56f12:m:m7Hn_cqIEGJJc6XkZR-ZPPg

Στα 8W με 2.5 ευρώ το κομμάτι και dimmable.
Έχει και 16W με 4.4 ευρώ το κομμάτι αν θες.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ρε σεις ιδεα μου ειναι η αυτες οι Led δεν πιανουν μια σε ομορφια σε σχεση με τις Edison????????

Ολόσωστα το λες κ δεν "χαμηλώνουν" όσο οι Edison.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

OK. Εγώ απλά δεν το χρειαζόμουν αν εσύ το θες πάω πάσο!

Δες εδώ: http://www.ebay.com/itm/Retro-E27-E...hash=item3d29f56f12:m:m7Hn_cqIEGJJc6XkZR-ZPPg

Στα 8W με 2.5 ευρώ το κομμάτι και dimmable.
Έχει και 16W με 4.4 ευρώ το κομμάτι αν θες.

Το κράτησα το link Νικόλα. Ευχαριστώ.

Και πολυ καλα εκανες!
Αυτα ειναι η νεα Panoply μακαρι να ειναι το ιδιο ποιοτικα.

Και γω αυτο ειπα μολις το ειδα, εμφανισιακα ειναιντα ιδια και στο χερι θα ελεγα τα υφασματα. Ο χρονος θα δειξει. Εχω το ιδιο γιλεκο αγορασμενο 10 χρονια πισω και παρολο τις φθορες το φοραω ακομη χωρις καποιο σοβαρο προβλημα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ρε σεις ιδεα μου ειναι η αυτες οι Led δεν πιανουν μια σε ομορφια σε σχεση με τις Edison????????

Οπως τα λες, οι οριτζιναλ ειναι κουκλια. Απλα καταναλωνουν περισσοτερη ενεργεια.

Ευχαριστώ Κυριάκο,Βασίλη καί Ευγένιε

Καλορίζικα όλα συνάδελφοι,καλοδούλευτα καί καλοφόρεταν νά είναι.
Κυριάκο,Νίκο,Παναγιώτη,Νεκτάριε

Nα ευχαριστησω θερμα τον αχιλλεα για ενα ΥΠΕΡΟΧΟ !!!!κομματι ιροκο που μου εδωσε ωστε να ξεκινησω το ψαροντουφεκο .εχει πεσει μελετη ,σχεδια ,συζητησεις με ψαροντουφεκαδες που δουλευουν ξυλινα κ.λ.π!αχιλλεα απλα υποχρεωμενος οσο δεν παει!!!

παρέλαβα την συλλογή της rashol. μεγάλο βαλιτσάκι μεταλλικό:)
αν είναι ποιοτικά εφάμιλλη με gedore ,dοwidat κτλ, τότε έκανα καλή αγορά!
η καστανια εκ πρώτης όψεως φαίνεται κατώτερη της facom με τα 72 δοντάκια αλλά δεν με πειράζει...
15416114_10207516121370371_396816249_n.jpg

15356093_10207516121210367_172998451_n.jpg

15355925_10207516120690354_444074682_n.jpg

Last edited:
σε ευχαριστώ :) 1/2 είναι, 50 ευρω από αγγελία αλλά αχρησιμοποιητα !

Αν συγκρίνω από αυτό τό set ,μισοτιμής τά πήρες,βέβαια είναι λίγο παλαιότερο μοντέλο τό δικό σου άν δέν κάνω λάθος από τήν καστάνια φαίνεται,αλλά αυτό δέν έχει σημασία.

Αν συγκρίνω από αυτό τό set ,μισοτιμής τά πήρες,βέβαια είναι λίγο παλαιότερο μοντέλο τό δικό σου άν δέν κάνω λάθος από τήν καστάνια φαίνεται,αλλά αυτό δέν έχει σημασία.

έχω αυτή την καστανια της facom και δεν με πειράζει που είναι παλιότερη! τα καρυδάκια ήθελα να είναι ποιοτικά!
https://www.toolstore.gr/facom-kastania-p-6799.html#.WEhGq7KLTIU
άμα κάποιος ενδιαφέρεται ο άνθρωπος έχει και άλλα εργαλεία που του έχουν μεινει και ίσως πάω όταν γυρίσω από Ρουμανία να τα δω( είχε μαγαζί με βιομηχανικά)

Μεγειες Δημήτρη, Νεκτάριε και...
Εχω χάσει τη μπάλα με τις παραλαβές σας.
Να τα χαίρεστε και καλοδούλευτα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Nα ευχαριστησω θερμα τον αχιλλεα για ενα ΥΠΕΡΟΧΟ !!!!κομματι ιροκο που μου εδωσε ωστε να ξεκινησω το ψαροντουφεκο .εχει πεσει μελετη ,σχεδια ,συζητησεις με ψαροντουφεκαδες που δουλευουν ξυλινα κ.λ.π!αχιλλεα απλα υποχρεωμενος οσο δεν παει!!!
Είσαι υποχρεωμένος μονο να με περνεις μαζί στο ψαροτουφεκο το καλοκαίρι!

Μακαρι να ερθεις οποτε θες στολες υπαρχουν οπλα δευτερα τριτα υπαρχουν και φυσικα φιλοξενεια στη χαλκιδα!!

παρέλαβα την συλλογή της rashol. μεγάλο βαλιτσάκι μεταλλικό:)
αν είναι ποιοτικά εφάμιλλη με gedore ,dοwidat κτλ, τότε έκανα καλή αγορά!
η καστανια εκ πρώτης όψεως φαίνεται κατώτερη της facom με τα 72 δοντάκια αλλά δεν με πειράζει...
15416114_10207516121370371_396816249_n.jpg

15356093_10207516121210367_172998451_n.jpg

15355925_10207516120690354_444074682_n.jpg

Στα είπα πως όταν τα πάρεις στα χέρια σου θα με θυμηθείς, δεν στα είπα;;;; :smile:Η ποιότητα τους είναι δεδομένη, και από ότι βλέπω από την καστάνια, λόγω παλιάς σχεδίασης που έχει (..δεν έχει πλαστικό ή κοκάλινο χερούλι, άρα και δεν θα χαλάσει ποτέ!!!), πρέπει να είναι original Made in W. Germany... :ciao: