Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παιδια βαζετε λινκ στα αρχικα σας ποστ!!!!!!!!

Ολοι μας!!!

Ειναι κριμα να εχουμε διπλα και τριπλα ποστ ετσι στην ουσια αχρηστα.

Δώσε λινκ για την τσάντα της Dewalt...:ciao:

Καλοδουλευτο...
Σε τι εξυπηρετει η κλιμακα στο εν λογω μπιτ...???

Ευχαριστώ Ευγένιε και Γιώργο.
βασικά για την ρύθμιση ύψους στον πάγκο, δεν το πήρα όμως για αυτό

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αυτό είναι λινκ για όλα τα κοπτικά της Arden.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αν εχεις οραση μυγας ισως στις 10,000 στροφες να μπορεις...
χεχεχεχεχε
δεν χρειάζεται να είσαι μύγα...μπορείς να είσαι ο flash.....χε χε χε χε

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

δεν χρειάζεται να είσαι μύγα...μπορείς να είσαι ο flash.....χε χε χε χε

Ναι και να γυρνάς γύρο γύρο μαζι του…. :flipout:

Δεν συνηθίζω να βάζω παραλαβές, αλλά σήμερα μου πήρα ένα μεγάλο δώρο Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και γιορτής:

View attachment 135510

Προς αντικατάσταση του τανκ Parkside που παρέδωσε πνεύμα και φεύγει για Houston (εντάξει τα 'χει βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω) και ενός ταπεινού B&D KA300 που πραγματικά τόσα χρόνια μου χει βγάλει την πίστη να σκίζει με το παραμικρό τα χαρτιά. Αφού σκέφτομαι πως πρέπει να χω φάει την διαφορά του από το Bosch στα γυαλόχαρτα (εντάξει υπερβολή, αλλά αν βάλεις χαμένο χρόνο, βενζίνες κλπ, δεν πρέπει να απέχει και πολύ)!

Γιάννη καλορίζικα και καλοδούλευτα τα εργαλεία.
Ο ταινιολειαντήρας είναι θηριάκι, και μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος με τα παρακάτω αξεσουάρ που, αν θες, του προσθέτεις αργότερα.
Δεν είναι καινούρια παραλαβή, τα πήρα πριν 2-3 μήνες περίπου αλλά σήμερα τα χρησιμοποίησα. Κι επειδή κάνουν τέλεια δουλειά τα φωτογράφισα για να τα δείξω στον Κώστα που έχει κι αυτός τον τενειολειαντήρα της Bosch και με δική του προτροπή πήρα κι εγώ τον δικό μου.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    170.5 KB · Views: 167
  • image.jpg
    image.jpg
    153.6 KB · Views: 169
  • image.jpg
    image.jpg
    158.4 KB · Views: 173
  • image.jpg
    image.jpg
    158.3 KB · Views: 167
Φαντάζομαι ότι αν σου επιτρέπει η κυρά να βάζεις τον ταινιολειαντήρα στο σαλόνι, τρως άνετα κουραμπιέ χωρίς χαρτοπετσέτα στο ίδιο μέρος....

Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Σήμερα κιόλας θα τεσταριστεί καλά το τανκ!

Babis K. said:
Γιάννη καλορίζικα και καλοδούλευτα τα εργαλεία.
Ο ταινιολειαντήρας είναι θηριάκι, και μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος με τα παρακάτω αξεσουάρ που, αν θες, του προσθέτεις αργότερα.
Δεν είναι καινούρια παραλαβή, τα πήρα πριν 2-3 μήνες περίπου αλλά σήμερα τα χρησιμοποίησα. Κι επειδή κάνουν τέλεια δουλειά τα φωτογράφισα για να τα δείξω στον Κώστα που έχει κι αυτός τον τενειολειαντήρα της Bosch και με δική του προτροπή πήρα κι εγώ τον δικό μου.

Τα είχα δει όταν τα παραλάβατε και τα έχω στο πρόγραμμα, μαζί με καμιά εξτρά πλάκα γραφίτη. Κέντρο βίδας, αν θυμάμαι καλά, σωστά;

Σωστά, πάμφθηνη είναι η πλάκα γραφίτη.

Φαντάζομαι ότι αν σου επιτρέπει η κυρά να βάζεις τον ταινιολειαντήρα στο σαλόνι, τρως άνετα κουραμπιέ χωρίς χαρτοπετσέτα στο ίδιο μέρος....

Εννοείται... Καμιά φορά φταρνίζομαι κιόλας την ώρα που τρώω, επίτηδες. :silly:

Έλειπε Super Market & πρόλαβες φωτογράφηση ?

Στο τσάκ... :flipout:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπάμπη καλησπέρα, μήπως γνωρίζεις αν το όντως πολύ χρήσιμο αυτό προσάρτημα του τανκ, ταιριάζει και στο AEG HBSE 75S που έχω? Αυτό είναι ένα μηχάνημα από το 1986, μαύρο και Made in Germany, το οποίο πρόσφατα το "χτύπησα" σε δημοπρασία του γερμανικού ebay σε άριστη κατάσταση. Το ρωτώ γιατί παντού διαβάζω ότι και κατασκευαστικά και εμφανισιακά τα μηχανήματα αυτών και άλλων κατασκευαστών μοιάζουν εκπληκτικά.

αυτό δεν το γνωρίζω, μιας και δεν είμαι ειδικός.
αυτό που γνωρίζω είναι ότι μια χύτρα Tefal που έχω χρόνια, μια καφετιέρα Rowenta,ένας αποροφητήρας Teka, κάτι δοχεία λαδιού Samsonite (αναφέρω τις μάρκες γιατί πιστεύω ότι έχουν καλά υλικά στα προϊόντα που φτιάχνουν) και είναι όλα ανοξείδωτα o μαγνήτης κολλάει πάνω τους.

Τώρα ποιο είναι το καλό ανοξείδωτο και εάν μαγνητίζεται ή όχι ας απαντήσουν οι γνώστες επί του θέματος.

304 l και 316l που χρησιμοποιουνται για τροφιμα συνηθως , δεν μαγνητιζονται , ισως να ελκονται λιγο... Οσο περισσοτερο μαγνητιζονται τοσο λιγοτερο νικελιο εχει το κραμα και αντιστοιχως χειροτερι ποιοτητα.. Ουτε εγω ειμαι ειδικος αλλα νομιζω αυτα ισχυουν...

Όλοι αυτοί οι ταινιολειαντήρες είναι σε σχέδια της Holzherr από το μακρινό 1980.Οποτε κατά 99% θα κανει.Και εγώ έχω έναν Milwaukee ίδιο .

Νικόλα δυστυχώς δεν το ξέρω αυτό.
Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να σου δείξω το εγχειρίδιο της βάσης για να δείς που βιδώνει και πως στερεώνεται.
Ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό βλέπωντας και το εργαλείο σου.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    178 KB · Views: 177
  • image.jpg
    image.jpg
    169.5 KB · Views: 181
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπάμπη ευχαριστώ για τον κόπο, κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να ταιριάζει όπως το βλέπω. Αν και στο δικό μου έχει μια αντι για 2 υποδοχές για να βιδώσει η μεταλλική βάση του προσαρτήματος που έχει ο bosch.
Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου