Παιδια βαζετε λινκ στα αρχικα σας ποστ!!!!!!!!
Ολοι μας!!!
Ειναι κριμα να εχουμε διπλα και τριπλα ποστ ετσι στην ουσια αχρηστα.
Καλοδουλευτο...
Σε τι εξυπηρετει η κλιμακα στο εν λογω μπιτ...???
Ευχαριστώ Ευγένιε και Γιώργο.
βασικά για την ρύθμιση ύψους στον πάγκο, δεν το πήρα όμως για αυτό
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
αυτό είναι λινκ για όλα τα κοπτικά της Arden.
ΟΚ...νομιζα οτι και καλα μπορεις να το δεις την ωρα που δουλευεις και λεω αυτο ειναι τρελο...
Αλλα το αλλο που λετε εχει νοημα...
δεν χρειάζεται να είσαι μύγα...μπορείς να είσαι ο flash.....χε χε χε χεΑν εχεις οραση μυγας ισως στις 10,000 στροφες να μπορεις...
χεχεχεχεχε
δεν χρειάζεται να είσαι μύγα...μπορείς να είσαι ο flash.....χε χε χε χε
Δεν συνηθίζω να βάζω παραλαβές, αλλά σήμερα μου πήρα ένα μεγάλο δώρο Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και γιορτής:
View attachment 135510
Προς αντικατάσταση του τανκ Parkside που παρέδωσε πνεύμα και φεύγει για Houston (εντάξει τα 'χει βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω) και ενός ταπεινού B&D KA300 που πραγματικά τόσα χρόνια μου χει βγάλει την πίστη να σκίζει με το παραμικρό τα χαρτιά. Αφού σκέφτομαι πως πρέπει να χω φάει την διαφορά του από το Bosch στα γυαλόχαρτα (εντάξει υπερβολή, αλλά αν βάλεις χαμένο χρόνο, βενζίνες κλπ, δεν πρέπει να απέχει και πολύ)!
Babis K. said:Γιάννη καλορίζικα και καλοδούλευτα τα εργαλεία.
Ο ταινιολειαντήρας είναι θηριάκι, και μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος με τα παρακάτω αξεσουάρ που, αν θες, του προσθέτεις αργότερα.
Δεν είναι καινούρια παραλαβή, τα πήρα πριν 2-3 μήνες περίπου αλλά σήμερα τα χρησιμοποίησα. Κι επειδή κάνουν τέλεια δουλειά τα φωτογράφισα για να τα δείξω στον Κώστα που έχει κι αυτός τον τενειολειαντήρα της Bosch και με δική του προτροπή πήρα κι εγώ τον δικό μου.
Φαντάζομαι ότι αν σου επιτρέπει η κυρά να βάζεις τον ταινιολειαντήρα στο σαλόνι, τρως άνετα κουραμπιέ χωρίς χαρτοπετσέτα στο ίδιο μέρος....
Έλειπε Super Market & πρόλαβες φωτογράφηση ?
αυτό δεν το γνωρίζω, μιας και δεν είμαι ειδικός.
αυτό που γνωρίζω είναι ότι μια χύτρα Tefal που έχω χρόνια, μια καφετιέρα Rowenta,ένας αποροφητήρας Teka, κάτι δοχεία λαδιού Samsonite (αναφέρω τις μάρκες γιατί πιστεύω ότι έχουν καλά υλικά στα προϊόντα που φτιάχνουν) και είναι όλα ανοξείδωτα o μαγνήτης κολλάει πάνω τους.
Τώρα ποιο είναι το καλό ανοξείδωτο και εάν μαγνητίζεται ή όχι ας απαντήσουν οι γνώστες επί του θέματος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.