Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

αν δεν κανω λαθος καπου διαβασα οτι στο πρακτικερ κανουν δωρο τον ΦΠΑ στα εργαλεια ΒΟSCH.

Βασίλη, δες το φυλλάδιο του praktiker στο αντίστοιχο θέμα...

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Ωραιος. Αντε, ανεβασε αυτο με τα μπιτ μην παρω και γω βρε..

Δημητρη τα αγορασα απο τον Γερμανο που καναμε την ομαδικη και τα σετακια ειναι αυτα!
51CVQvcLIsL.jpg

Και

818fn0bYC4L._SL1500_.jpg

Ομορφα τα μπιτακια κυρ. ποσο πηγανε και τα 2..? ετσι απο περιέργεια γιατι εδω ελλαδα θα κανουν +30% το λιγοτερο..

21-22 ευρω το καθενα συν τον επιμερισμο τους σε μεταφορικα δλδ.1-2 ευρω.
Εδω νομιζω 38-40 εχει το καθενα.

... ... 25,7 ευρώ στο kentrovidas => BOSCH_2607017164_43_Tεμ

Στο Amazon.de η τιμή του πριν κανα τρίμηνο είχε πέσει γύρω στα 16-17 ευρώ από αυτούς που στέλνουν Ελλάδα.

Πληρεστατο και οικονομικο σετακι. Καλη αγορα.
Θεωρητικα ενας ερασιτεχνης δυσκολα θα χρειαστει κατι παραπανω σε bit βιδωματος και τρυπηματος. Εχει και δυο τρυπανακια φτερου, ετσι για τη χαρα :))

Μάλλον και εγώ την επόμενη φορά θα πάω σε κάτι πιο επώνυμο γιατί του lidl τα τρυπάνια (πλην της πέτρας αλλά που θα πάει) σχίζονται σαν πράσσο...
Το ίδιο και τα bitάκια, θα πάρω κάτι καλό να αντέξει...

τα «καλά» μπιτακια του λιντλ γραφουν made in taiwan, οσα μπιτακια parkside γραφουν china ειναι κατωτερα, ανεξαρτητα αν λενε S2 σκληρημενο χαλυβα

τα «καλά» μπιτακια του λιντλ γραφουν made in taiwan, οσα μπιτακια parkside γραφουν china ειναι κατωτερα, ανεξαρτητα αν λενε S2 σκληρημενο χαλυβα

Αντέχουν δηλαδή πιο καλά από τα απλά?

Kαπου ειχα αναρτησει φωτο απο ενα crash test που ειχα κανει των 'καλων/ακριβων' bits βιδωματος της parkside σε σχεση με αυτων της WERA.

Θυμαμαι οτι ειχαν αντεξει πολυ καλα με ελαχιστες εμφανεις φθορες. Τα bits της wera ηταν σχεδον αθικτα.

Θα τολμουσα να υποθεσω οτι τα ακριβα bits της parkside ειναι εξ'ισου καλα με τα αντιστοιχα bosch που βγαινουν σχεδον στην ιδια τιμη.

Πληρεστατο και οικονομικο σετακι. Καλη αγορα.
Θεωρητικα ενας ερασιτεχνης δυσκολα θα χρειαστει κατι παραπανω σε bit βιδωματος και τρυπηματος. Εχει και δυο τρυπανακια φτερου, ετσι για τη χαρα :))

Φιλε σε θυμηθηκα που μου χες πει οτι ειναι καλα τωρα που τα βρηκα σε προσφορα !

Kαπου ειχα αναρτησει φωτο απο ενα crash test που ειχα κανει των 'καλων/ακριβων' bits βιδωματος της parkside σε σχεση με αυτων της WERA.

Θυμαμαι οτι ειχαν αντεξει πολυ καλα με ελαχιστες εμφανεις φθορες. Τα bits της wera ηταν σχεδον αθικτα.

Θα τολμουσα να υποθεσω οτι τα ακριβα bits της parkside ειναι εξ'ισου καλα με τα αντιστοιχα bosch που βγαινουν σχεδον στην ιδια τιμη.

Αφού το λες εσύ έτσι θα είναι, θα τα χτυπήσω αν είναι γιατί με τα φτηνιάρικα δουλειά δεν γίνεται...

Καλά ειναι τελικά . Τα εχω ζορίσει αρκετά με το δραπανοκατσάβιδο και δεν εχουν φθαρεί σχεδόν καθόλου.

Στην αρχή νόμιζα οτι χαλούσαν .. αλλά τελικά τριβόταν το κεφάλι της βίδας απο το ζόρισμα και έμεναν τα ρινίσματα στο bit..

τα parkside θα έλεγα ειναι εμπιστοσύνης και μάλιστα στην τιμή αυτή.

Το crash test το θυμάμαι πριν καιρό.

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Σημερινή παραλαβή μέσω UPS

Attachments

• IMG_20150331_121616.jpg
    IMG_20150331_121616.jpg
    74.6 KB · Views: 186
  • IMG_20150331_121539.jpg
    IMG_20150331_121539.jpg
    89.8 KB · Views: 188
  • IMG_20150331_121529.jpg
    IMG_20150331_121529.jpg
    62.3 KB · Views: 186

Καλοριζικο!!
Aπο τα πιο αγαπητα μου και χρησιμα εργαλεια γενικοτερα! Αντε τωρα και στα απειρα εξαρτηματα/προσαρτηματα σιγα σιγα..:))

To αντιστοιχο dremel 4000 ρευματος ειναι ζητημα εαν το εχω χρησιμοποιησει 3-4 φορες... To εχω πλεον για χρηση στις βασεις της dremel ( βαση δραπανου, φρεζαρισματος και ρουτερ).

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Ευχαριστώ Μιχάλη,

Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι παραδόθηκε με το εξωτερικό χάρτινο κουτί, σε πολύ ταλαιπωρημένη κατάσταση, με όλο το ένα άνοιγμα σχεδόν σκισμένο, και όταν απευθύνθηκα στον υπάλληλο της UPS αυτός άνοιξε την πόρτα του αυτ/του και έφυγε.

Το βαλιτσάκι, όμως, ήταν πλήρες, τουλάχιστον στα εξαρτήματα που είχε η περιγραφή.

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Ευχαριστώ Μιχάλη,

Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι παραδόθηκε με το εξωτερικό χάρτινο κουτί, σε πολύ ταλαιπωρημένη κατάσταση, με όλο το ένα άνοιγμα σχεδόν σκισμένο, και όταν απευθύνθηκα στον υπάλληλο της UPS αυτός άνοιξε την πόρτα του αυτ/του και έφυγε.

Το βαλιτσάκι, όμως, ήταν πλήρες, τουλάχιστον στα εξαρτήματα που είχε η περιγραφή.

Και μενα καπως ετσι μου ηρθε απο ebay που το ειχα παραγγειλει. Και χωρις βαλιτσακι, χυμα μονο το σωμα ειχα αγορασει.
Δεν υπαρχει προβλημα την στιγμη που ολα ειναι μεσα και το εργαλειο ανεπαφο και λειτουργικο.