Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Μολις παρεληφθησαν!
Φτερακια IRWIN BLUE GROOVE 4X.
119536_xl.jpg

[h=2]Description[/h] The Irwin Blue Groove 4X flat bits have a patented groove point and cutting edge.
The cutting edges cut the timber 4 times faster, without scraping.
The parabolic scoop optimises control and removal of wood chips.
These flat bits have an increased relief angle from 12° to 17°.
The shank is 152mm long and 10% larger in diameter for added durability.
The Irwin IRW10506629 8 piece Blue Groove 4X flat bit set includes the following sizes: 12, 16, 18, 20, 22, 25, 28 and 32mm diameter.

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Μολις παρεληφθησαν!
Φτερακια IRWIN BLUE GROOVE 4X.
119536_xl.jpg

[h=2]Description[/h] The Irwin Blue Groove 4X flat bits have a patented groove point and cutting edge.
The cutting edges cut the timber 4 times faster, without scraping.
The parabolic scoop optimises control and removal of wood chips.
These flat bits have an increased relief angle from 12° to 17°.
The shank is 152mm long and 10% larger in diameter for added durability.
The Irwin IRW10506629 8 piece Blue Groove 4X flat bit set includes the following sizes: 12, 16, 18, 20, 22, 25, 28 and 32mm diameter.

Καλοδούλευτα Κύρ...
Με τόσα φτερά... "πετάει' η ομάδα... :ernaehrung004:

Kυριακο καλοριζικα, λενε τα καλυτερα για αυτα τα τρυπανακια φτερου της Ιrwin. Ειναι οντως ετσι σε σχεση με τα bosch πχ.?

Εγω παρελαβα και το δευτερο μινι πριονακι. Καταπληκτικο. Να εχω ενα Αθηνα και ενα εδω...:))

518TkTdI%2BzL._SL1200_.jpg

Ευχαριστω Μπαμπη!
Ειχα βαρεθει να τα αγοραζω μεμονωμενα και να τα ψαχνω.
Τωρα θα ειναι μαζεμενα , ελπιζω δλδ......

Βρε, μη δικαιολογείσαι, εγώ σε πιστεύω, είχες πολύ σοβαρό λόγο που τα αγόρασες...
Στους άλλους να τα πείς... :flipout:

Χαχαχαχα!!!! Μπάμπη βοήθειααααααα!!!!!

Μιχάλη στην δουλειά ήρθαν μόλις οπότε δε τα έχω δοκιμάσει ακόμη.
Έχω bosch dewalt και κάποια μεμονωμένα από το Leroy να τα συγκρίνω!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ωραίο το μίνι ντοζουκι!!!!
Πόσο Πήγε?
Απορώ πως και πήρες το μίνι.......
Χαχαχαχαχα

Ωραίο το μίνι ντοζουκι!!!!
Πόσο Πήγε?
Απορώ πως και πήρες το μίνι.......
Χαχαχαχαχα

Πηρα κι αλλο μινι πριονακι γιατι:
1)εχω μεγαλυτερα, 2) δεν φτιαχνω γομαροκατασκευες καθημερινα και 3) it's a (λειτουργικοτατο) gadget, που μου αρεσουν καπως περισσοτερο...οπως καλα γνωριζεις :)))

http://www.amazon.de/Augusta-150-traditionelle-44011-AMA/dp/B00GN5KJLG πηγε 16 ευρω. Μεταφορικα δεν βαζω γιατι πηρα αρκετα πραματα.

Πολυ θα με ενδιαφερει η δοκιμη που θα κανεις με τα τρυπανια Irwin vs Bosch (και dewalt βεβαια).

Μιχάλη κάνε καμία κριτική όταν το δοκιμάσεις...Ελπίζω "κακή" κριτική για να μην μπαίνουμε σε πειρασμούς :HTEHETH63:

Με μεγαλη χαρα αλλα οταν γυρισω σπιτι μου για το Πασχα και να τα δω επιτελους ζωντανα! Ειναι μαρτυριο να σου εχει ερθει πραμα και να μην μπορεις να το χαρεις :))

Πωω εκοψα με το Γιαπωνα το παρακατω ξυλο και εμεινα λαλακας.. αισθηση οτι κοβεις βουτυρο, ουτε ζορι ουτε τιποτα.. κοιτα τις τομες.. δεν νομιζω να φαινεται στη φωτο αλλα χαζεψα κυριολεκτικα. Respect στο Japan για τη ποιοτητα κατασκευης.

IMG_20150331_174301.jpg

Φιλε νασαι καλα γιατι μας ανοιξες τα ματια ! απο το eshop365 που εβαλες το πηρα. 13 ευρω χωρις μεταφορικα.

Καλοριζικο!!
Aπο τα πιο αγαπητα μου και χρησιμα εργαλεια γενικοτερα! Αντε τωρα και στα απειρα εξαρτηματα/προσαρτηματα σιγα σιγα..:))

To αντιστοιχο dremel 4000 ρευματος ειναι ζητημα εαν το εχω χρησιμοποιησει 3-4 φορες... To εχω πλεον για χρηση στις βασεις της dremel ( βαση δραπανου, φρεζαρισματος και ρουτερ).

Μιχάλη και λοιποί εργαλειομανείς, ζητάω τις γνώσεις και την πείρα σας για τη σωστή χρήση του.

Δεν το έβαλα στη φόρτιση επειδή δεν θα το χρησιμοποιήσω άμεσα.
Μπορώ να το αφήσω έτσι (και για πόσο διάστημα) ή πρέπει να κάνω κάτι;

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Μιχάλη και λοιποί εργαλειομανείς, ζητάω τις γνώσεις και την πείρα σας για τη σωστή χρήση του.

Δεν το έβαλα στη φόρτιση επειδή δεν θα το χρησιμοποιήσω άμεσα.
Μπορώ να το αφήσω έτσι (και για πόσο διάστημα) ή πρέπει να κάνω κάτι;

Θα ελεγα να το φορτισεις και ας μην το χρησιμοποιησεις για μηνες.
Δεν ξερω ποσο αφορτιστη ειναι η μπαταρια του. Αμα ειναι αφορτιστη για πανω απο χρονο, και δεν το φορτισεις και συ για κανα διμηνο, ισως εχεις θεμα.

Φορτισε το λοιπον για σιγουρια.

Ασε φιλε.. εχω χαζεψει.. δεν εχω δει αντίστοιχη ποιοτητα κοπης..

χεχε, γιαυτο παρηγγειλα και δευτερο...