Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιας που λεμε για ξυλεια, παρελαβα και γω λιγη ξυλεια προχτες, οχι μονο πλανισμενη αλλα και κομμενη σε 400+ κομματακια ετοιμα να συναρμολογηθουν :)))

31345050910_f3ba6f9605_b.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιας που λεμε για ξυλεια, παρελαβα και γω λιγη ξυλεια προχτες, οχι μονο πλανισμενη αλλα και κομμενη σε 400+ κομματακια ετοιμα να συναρμολογηθουν :)))

31345050910_f3ba6f9605_b.jpg

Olala :worshippy:
Μηπως θα το αντιγραψεις κιολλας?

Ειναι δυσκολο να το αντιγραψεις-φτιαξεις μονος σου αλλα προσωπικα δισταζω να αγορασω κατι που μαλλονμπορω να το φτιαξω εγω (αυτο δεν μπορω) :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Husky.jpg

Όχι ακριβώς παραλαβή απο κατάστημα αλλά απο φίλο που ήρθε καλοκαίρι απο Αμερική.

Κοιτάξτε το μικρό ταμπελάκι.

Έχω μερικές θήκες απο τους φακούς που χρησιμοποιώ (led flashlight) και φαίνονται ίδιο υλικό.

Olala :worshippy:
Μηπως θα το αντιγραψεις κιολλας?

Ειναι δυσκολο να το αντιγραψεις-φτιαξεις μονος σου αλλα προσωπικα δισταζω να αγορασω κατι που μαλλονμπορω να το φτιαξω εγω (αυτο δεν μπορω) :grinning-smiley-043

Δεν το αγορασα Νεκταριε, ενα απο τα δωρα των συναδελφων ηταν στο αποχαιρετιστηριο παρτυ προχτες :))

Δεν ειναι τοσο του γουστου μου τα συναρμολογουμενα. Θα εχει ομως ενδιαφερον καθως συναρμολογημενο θα ειναι ~70 εκατοστα μηκος και θα εχει αυτονομια κινησης στις ραγες για 4 μετρα, μπρος πισω!

View attachment 135686

Όχι ακριβώς παραλαβή απο κατάστημα αλλά απο φίλο που ήρθε καλοκαίρι απο Αμερική.

Κοιτάξτε το μικρό ταμπελάκι.

Έχω μερικές θήκες απο τους φακούς που χρησιμοποιώ (led flashlight) και φαίνονται ίδιο υλικό.

καλα μην τρελαινεσαι κιολας....απο την στγμη που μιλαει για Καλιφορνια,
ποιο μυγιαγκικτος λαος δεν υπαρχει. οτι πεσει στο ματι των ανεραστων νοικοκυρων το απαγορευουν.Σχεδον εχουν απαγορεσυσει και τις ξυλοσομπες

Μόλις έγινε κ παραλαβή αρκετής ξυλείας (Μαδέρια Οξιάς κ Ιρόκο καθώς κ συνθέτη ξυλεία Οξιάς) για ατελείωτες ώρες δημιουργίας το 2017. Έτοιμα γωνιασμένα κ πλανισμένα.

:drool1::drool1::drool1::drool1:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κατέβηκα λίγο κέντρο σήμερα και συμπλήρωσα το σετ...

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    163.1 KB · Views: 182
Τιμές:

(Ε)λατάκια (80*80) κομμένα στη μέση στο μήκος κ πλανισμένα, 320 το κυβικό.
Ξυλεία Οξυάς Γερμανίας πάχος 50 mm (μαδέρια) κομμένα στην μέση στο μήκος κ σκισμένα στη μέση στο πάχος, 1.445 το κυβικό.
Ξυλεία Ιρόκο Αφρικής πάχος 50 mm (μαδέρια) κομμένα στην μέση στο μήκος κ σκισμένα στη μέση στο πάχος, 1.800 το κυβικό.
Σύνθετο πάνελ Οξυάς Ρουμανίας πάχος 40 mm πλανισμένο κ (κομμένο στα τέσσερα το κάθε πανελ) 1.900 το κυβικό.

Καλοριζικα Μπαμπη!

Δεν κανεις μια συγκριση με αυτο το stain και το αλλο το τσιπικο στο μπουκαλι? Walnut ηταν και αυτο. Ειμαι πολυ περιεργος.

Μέσω επαγγελματία ξυλουργού στην Αρόη της Πάτρας.

καλές κατασκευές Κώστα με τα ξύλα σου. εγώ αγόρασα από ένα πριστήριο εδώ στις Σέρρες οξυά ( μάλλον Βουλγαρίας για καυσόξυλα) με 250 το κυβικό. την δοκίμασα και μου φάνηκε καλή για κατασκευές, βέβαια θέλει να την αφήσω κι άλλο να στεγνώσει. Ο τύπος είχε καρυδιά και μουριά κατάξερη( ελληνικές) την οποία μου έδωσε με 400 το κυβικό. έχει κρατήσει το τηλεφωνο μου και αν του πέσει κανένα άλλο μυστήριο ξύλο π.χ. ακακία θα με ειδοποιήσει.
το ιροκο αν δεν κάνω λάθος σε καφέ χρώμα δεν είναι;

Attachments

• IMG_20161128_135600.jpg
    IMG_20161128_135600.jpg
    101.5 KB · Views: 242
  • IMG_20161128_124152.jpg
    IMG_20161128_124152.jpg
    161.2 KB · Views: 244
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θα κάνω Μιχάλη, ελπίζω όμως να μην είναι τόσο σκούρο και μουντό όσο το άλλο.

Ολα τα walnut stain που εχω δοκιμασει ειναι σκουρα. Μουντα ειναι ουτως η αλλως τα stain.
Το teak stain ειναι πολυ πιο γλυκο σαν αποχρωση.

Γιαυτο ειμαι περιεργος, μηπως εχει κατι στη συνθεση του για την μουνταδα, καθοτι το χρωμα walnut ειναι σκουρο γενικως.

Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια για την παραλαβή .

Καλορίζικες, καλοδούλευτες επίσης σε όλους, οι νέες παραλαβές.

ρε παιδιά ,
αυτός ο μετρητής http://www.toolstop.co.uk/gauges-b77?brand=163 που πήραμε με την τελευταία ομαδική δείχνει άλλα αντ άλλων . Το έχω ρυθμίσει σε ABS και mm , και τη μια μου δείχνει 6,8mm την άλλη 7,9 mm στο ίδιο πάχος πάντα . Τον έχει κανείς να ρίξει καμμιά idea . Καλά δεν κόστισε και .......μια περιουσία αλλά όχι και έτσι . Άσε που λίγο να τον κουνήσεις αλλάζει η μέτρηση αμέσως.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ολα τα walnut stain που εχω δοκιμασει ειναι σκουρα. Μουντα ειναι ουτως η αλλως τα stain.
Το teak stain ειναι πολυ πιο γλυκο σαν αποχρωση.

Γιαυτο ειμαι περιεργος, μηπως εχει κατι στη συνθεση του για την μουνταδα, καθοτι το χρωμα walnut ειναι σκουρο γενικως.

Εδώ είσαι.
Δεξιά το δικό σου, στον ήλιο η πρώτη και στη σκιά η δεύτερη.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    96.2 KB · Views: 204
  • image.jpg
    image.jpg
    88.3 KB · Views: 204