Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με τηλεφακο τα εβγαλες, απο μακρυα? πως ειναι ετσι η φωτο? :)))

Δε μπορω να βγαλω ακριβες πορισμα! Σα να φαινεται ομως οτι το ακριβο ειναι σαφως ανωτερο σαν αποχρωση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ρε παιδιά ,
αυτός ο μετρητής http://www.toolstop.co.uk/gauges-b77?brand=163 που πήραμε με την τελευταία ομαδική δείχνει άλλα αντ άλλων . Το έχω ρυθμίσει σε ABS και mm , και τη μια μου δείχνει 6,8mm την άλλη 7,9 mm στο ίδιο πάχος πάντα . Τον έχει κανείς να ρίξει καμμιά idea . Καλά δεν κόστισε και .......μια περιουσία αλλά όχι και έτσι . Άσε που λίγο να τον κουνήσεις αλλάζει η μέτρηση αμέσως.

Αυτο ειναι (και) ενδειξη πεσμενης μπαταριας.

Μέτρο τσέπης ΒΜΙ

241rorc.jpg

jv262r.jpg

5yrx5l.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

SHINWA Steel Rulers

f0x1ev.jpg

2rbzdd5.jpg

2nk57ae.jpg

Ωραιο το μετρακι τσεπης αλλα οι μεταλλικοι χαρακες δεν παιζονται. Ακρως χρησιμοι και ευχρηστοι.
Καλοριζικα Κωστα!! Και δεν ειναι τα κοινα κινεζικα, ειναι ποιοτητος βλεπω. Απο που?

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πω πω ποιοτικο πραμα αυτη η γιαπωνεζικη engineer!!
Καλοδουλευτα Αχιλλεα!
Η PZ59 γραπώνει τη βίδα πολύ καλύτερα από τη δική μου τη Merry ZA185. Βέβαια τη δοκίμασα σε Μ6 βίδα, δε ξέρω αν βολεύει σε μικρότερη.

Έλειψα ένα απόγευμα και και δεν προλαβαίνω να διαβάζω. Και για να μη ξεχάσω κανέναν καλορίζικες όλες οι παραλαβές σας, μικρές και μεγάλες.

Τιμές:

(Ε)λατάκια (80*80) κομμένα στη μέση στο μήκος κ πλανισμένα, 320 το κυβικό.
Ξυλεία Οξυάς Γερμανίας πάχος 50 mm (μαδέρια) κομμένα στην μέση στο μήκος κ σκισμένα στη μέση στο πάχος, 1.445 το κυβικό.
Ξυλεία Ιρόκο Αφρικής πάχος 50 mm (μαδέρια) κομμένα στην μέση στο μήκος κ σκισμένα στη μέση στο πάχος, 1.800 το κυβικό.
Σύνθετο πάνελ Οξυάς Ρουμανίας πάχος 40 mm πλανισμένο κ (κομμένο στα τέσσερα το κάθε πανελ) 1.900 το κυβικό.
δηλ. για να μπορέσω να συγκρίνω, για παράδειγμα στο ιρόκο, έχουμε κάθε τάβλα 0,05χ0,2χ4,2=0,04 του κυβικού χ 1800=75 η κάθε τάβλα πλανισμένη- γωνιασμένη (δεν θυμάμαι τιμές κυβικού εδώ σε εμάς ρε γαμώτο)

έτσι δεν το υπολογίζουν?

δηλ. για να μπορέσω να συγκρίνω, για παράδειγμα στο ιρόκο, έχουμε κάθε τάβλα 0,05χ0,2χ4,2=0,04 του κυβικού χ 1800=75 η κάθε τάβλα πλανισμένη- γωνιασμένη (δεν θυμάμαι τιμές κυβικού εδώ σε εμάς ρε γαμώτο)

έτσι δεν το υπολογίζουν?

Έτσι Σωτ.

Τα λατάκια πηγσν γύρω στα 105, τα ιροκο 225, η Οξιά σε παραπάνω όμως μαδερια 330, κ 440 η σύνθετη ξυλεία Οξιάς.

Μέσα στην τιμή, μου τα έκοψαν, τα πλάνισαν, τα έφεραν στο σπίτι κ τα κουβάλησαν 3 ορόφους στην ταράτσα.

είναι μία κανονική τιμή Κώστα, που εάν υπολογίσεις τα περιφερειακά (επεξεργασία, μεταφορά) τείνει προς την καλή τιμή.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

είναι μία κανονική τιμή Κώστα, που εάν υπολογίσεις τα περιφερειακά (επεξεργασία, μεταφορά) τείνει προς την καλή τιμή.
Κώστα καλοδούλευτα, Σωτήρη από ζαφειριαδη , οξυα 5 εκατοστά στα 850 το κυβικο, 1850 ο δρυς, 750 το pich pine.
Η έξτρα εργασία, δεν ξερω

Έτσι μου είπε κ ο Μάστορας που μεσολάβησε.
Να δω αν θα γλυτώσω το να πάρω πριονοκορδέλα κ πλάνη/ξεχονδριστήρα με αυτήν την κίνηση.

πέρα από τα ποιοτικά Ξύλα , το πλάνισμα και το γώνιασμα είναι όλα τα λ7. Συγχαρητήρια Κώστα και καλές κατασκευές .
Να δούμε πότε θα αξιωθώ να φτιάξω ένα καναπέ εξοχής , που περιμένει η γυναίκα μου από πέρσι το καλοκαίρι.
Σιχαίνομαι το πλάνισμα και το γώνιασμα , αλλά μέχρι ......το επόμενο καλοκαίρι έχω καιρό.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

πέρα από τα ποιοτικά Ξύλα , το πλάνισμα και το γώνιασμα είναι όλα τα λ7. Συγχαρητήρια Κώστα και καλές κατασκευές .
Να δούμε πότε θα αξιωθώ να φτιάξω ένα καναπέ εξοχής , που περιμένει η γυναίκα μου από πέρσι το καλοκαίρι.
Σιχαίνομαι το πλάνισμα και το γώνιασμα , αλλά μέχρι ......το επόμενο καλοκαίρι έχω καιρό.

Σε ευχαριστώ αλλά πρόσεξε ο καιρός περνά γρήγορα κ όπως λέει ο σοφός λαός .... κ από Μάρτη καλοκαίρι. Μην εκτεθείς!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κώστα καλοδούλευτα, Σωτήρη από ζαφειριαδη , οξυα 5 εκατοστά στα 850 το κυβικο, 1850 ο δρυς, 750 το pich pine.
Η έξτρα εργασία, δεν ξερω
Ο Ζαφειριάδης έχει ξύλα (οξιά, βελανιδιά, ιρόκο, κλπ) και σε πάχος 2.5 εκ

ενδεικτικά όταν είχα ρωτήσει πριν 1 μήνα να μου βγάλει τιμή για το τρέχον μέτρο μου είχε πει
για απλάνιστο, 2.5 πάχος, 15 πλάτος (το πλάτος παίζει αλλά βάλαμε μία μέση τιμή)
οξιά 4.5
βελανιδιά 10
ιρόκο 7,5

το κόστος για πλάνισμα/γώνιασμα είναι κάτι που συζητιέται και είναι μία τυχαία παράμετρος και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ο Ζαφειριάδης έχει ξύλα (οξιά, βελανιδιά, ιρόκο, κλπ) και σε πάχος 2.5 εκ

ενδεικτικά όταν είχα ρωτήσει πριν 1 μήνα να μου βγάλει τιμή για το τρέχον μέτρο μου είχε πει
για απλάνιστο, 2.5 πάχος, 15 πλάτος (το πλάτος παίζει αλλά βάλαμε μία μέση τιμή)
οξιά 4.5
βελανιδιά 10
ιρόκο 7,5

το κόστος για πλάνισμα/γώνιασμα είναι κάτι που συζητιέται και είναι μία τυχαία παράμετρος και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες

μάλλον ακριβότερος είναι αν υπολογίσεις την οξυά απλάνιστη βγαίνει στα 1200