Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα, καλοδούλευτα κ πάντα τέτοια.

Κυριάκο σε ευχαριστώ κ εγώ με την σειρά μου.

Εγω βλεπω ,οταν ξανασυνατηθουμε, την γιαγια να μην μου ξαναμιλαει.......

Ω ρε μάνα μου... Αυτά είναι δέματα. :music-smiley-005:
Καλορίζικα και καλοδούλευτα παίδες τα εργαλεία σας.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Makfil-Παναγιώτη-Σωτήρη καί Νίκο,πολύ ωραίες αγορές.

Σήμερα αγόρασα ένα ρυθμιζόμενο stand
Tό γοργόν καί χάριν έχει Μπάμπη :smash:

stand10.jpg

srand110.jpg

stand210.jpg

Ευχαριστώ Γιώργο, Μπάμπη και Δημήτρη, καλοδούλευτο.
Βλέπω η χρονιά μπήκε δυναμικά με περσινές βέβαια παραγγελίες.

Δεν ποστάρω συχνά εδώ,αλλά σήμερα μου έκανα το δώρο μου έστω και λίγο αργοπορημένα:
IMG_20170103_170236.jpg
Tip:Αν και έχει ξαναειπωθεί εδώ,ΜΗΝ κάνετε παραγγελίες στον Ντέτσικα...Πηγαίντε από`κει!
Έβαλα στο καλάθι μου το 3000,την βάση,τα bits και ένα προσάρτημα.Τελικά δεν έκανα την παραγγελία και πήγα από`κει και με μόλις 7 ευρώ διαφορά,πήρα το 4000 με ΠΟΛΛΑ περισότερα προσαρτήματα και εξαρτήματα!

Θα μου επιτρέψεις να πω ότι η συσκευασία μόνο καλή δεν φαίνεται, σαν σακούλα σκουπιδιών είναι.
Μου έχει τύχει κι εμένα βέβαια από Bangood σε κάτι λάμπες Led που είχα παραγγείλει. Το Θεό τους δεν έχουν οι Κινέζοι άμα το προϊόν είναι λίγο ογκώδες, τα μικρά κομμάτια τα χώνουν σ ένα φάκελο και είναι οκ, για τα ποιο ογκώδη είναι άστα να πάνε,
Το περιεχόμενο όμως στη συσκευασία σου είναι άριστο. Καλορίζικο !!

Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ το Banggood, μέσα στη σακούλα σκουπιδιών υπήρχε το δέμα τυλιγμένο σε πλαστικό συσκευασίας, αλλά δεν ανέβασα και την αντίστοιχη φωτο.

Καλορίζικα. Υπερπαραγωγή σήμερα.

Εκτός από το Δώρο Χριστουγέννων δίνουν κ Δώρο Ιανουαρίου ? :flipout:

ΠΆΝΤΑ ΤΈΤΟΙΑ & ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν ποστάρω συχνά εδώ,αλλά σήμερα μου έκανα το δώρο μου έστω και λίγο αργοπορημένα:
View attachment 136301
Tip:Αν και έχει ξαναειπωθεί εδώ,ΜΗΝ κάνετε παραγγελίες στον Ντέτσικα...Πηγαίντε από`κει!
Έβαλα στο καλάθι μου το 3000,την βάση,τα bits και ένα προσάρτημα.Τελικά δεν έκανα την παραγγελία και πήγα από`κει και με μόλις 7 ευρώ διαφορά,πήρα το 4000 με ΠΟΛΛΑ περισότερα προσαρτήματα και εξαρτήματα!

Εχει ξανασυζητηθει, αλλα αναποδος ο Ντεσικας.

Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ το Banggood, μέσα στη σακούλα σκουπιδιών υπήρχε το δέμα τυλιγμένο σε πλαστικό συσκευασίας, αλλά δεν ανέβασα και την αντίστοιχη φωτο.

ε τότε αλλάζει το πράγμα, παρανόηση λοιπόν -bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και γιατί όχι ; φοβάσαι τον Χιώτη με τις ατέλειωτες παραλαβές του, ή τον Κυριάκο με τις ομαδικές ; δώσε πόνο κι εσύ !! :4600:

Όσο για τον Ντέτσικα, αν και μακριά μου περιμένω να μαζευτούν πολλά αναλώσιμα και πηγαίνω από εκεί για να τα πάρω. Μόνο μια ηλεκτροκόλληση πήρα
μέσω Internet πριν 4-5 χρόνια για πρώτη φορά από κει, αλλά έκτοτε πηγαίνω στο κατ/μα ΚΑΙ για οφθαλμόλουτρο !!

Καλορίζικο και καλοδούλευτο το Dremel-άκι σου !

Eυχαριστώ συνάδελφοι

Επίσης καλοδούλευτο συνονόματε Δημήτρη όλο τό πακέτο dremel.
Oποτε έχεις χρόνο καί όρεξη κάνε ένα review περισσότερο τόν πάγκο φρεζαρίσματος.
Αυτός ο πάγκος κάνει τήν ίδια δουλειά στίς ακμές τραπεζιών π.χ,όσο ένα ρούτερ χειρός,η μόνο γιά μοντελισμό κ.τ.λ ? γιατί τά bits τά βλέπω πολύ μικρότερα.
Κάποιος παλαιότερα είχε αναφέρει ότι έχει τζόγους τό πλαστικό.

Last edited:
Αυτες ειναι παραλαβες!!μπηκε δυναμικα το 2017!!!μεγεια και καλοδουλευτα σε ολους!!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημήτρη φοβερή αγορά, πιστεύω θα την αξιοποιήσεις δεόντως.

Εχει ξανασυζητηθει, αλλα αναποδος ο Ντεσικας.
Νεκ ίσως λίγο τηλεφωνικό ψηστήρι, λόγω απόστασης κάτι μπορεί να βγει αλλά τα μεταφορικά δεν τα γλυτώνεις.

Αυτό που μ αρέσει στον Ντετσικα είναι ότι έχει άτοκες δόσεις και καλές τιμές σε σχέση με την εγχώρια αγορά. Τώρα αν σηκώνει και παζάρι τηλεφωνικό δεν ξέρω.

Αυτό που μ αρέσει στον Ντετσικα είναι ότι έχει άτοκες δόσεις και καλές τιμές σε σχέση με την εγχώρια αγορά. Τώρα αν σηκώνει και παζάρι τηλεφωνικό δεν ξέρω.

Μiα δοκιμή χρειάζεται, αν αναφερθεί και το φόρουμ πιστεύω κάτι θα μπορεί να κάνει. Εδώ και άλλα καταστήματα λένε καλέστε μας για καλύτερη τιμή.

Last edited: