AGROTISS
Supreme Member
Νίκο - Παναγιώτη, πολύ δυναμικά μπήκατε στο 2017 μπράβο πάντα τέτοια !!
Καλορίζικα, καλοδούλευτα και να τα χαρείτε παιδιά.
Καλορίζικα, καλοδούλευτα και να τα χαρείτε παιδιά.
Καλορίζικα, καλοδούλευτα κ πάντα τέτοια.
Κυριάκο σε ευχαριστώ κ εγώ με την σειρά μου.
Καλορίζικα, καλοδούλευτα κ πάντα τέτοια.
Κυριάκο σε ευχαριστώ κ εγώ με την σειρά μου.

Θα μου επιτρέψεις να πω ότι η συσκευασία μόνο καλή δεν φαίνεται, σαν σακούλα σκουπιδιών είναι.
Μου έχει τύχει κι εμένα βέβαια από Bangood σε κάτι λάμπες Led που είχα παραγγείλει. Το Θεό τους δεν έχουν οι Κινέζοι άμα το προϊόν είναι λίγο ογκώδες, τα μικρά κομμάτια τα χώνουν σ ένα φάκελο και είναι οκ, για τα ποιο ογκώδη είναι άστα να πάνε,
Το περιεχόμενο όμως στη συσκευασία σου είναι άριστο. Καλορίζικο !!
Δεν ποστάρω συχνά εδώ,αλλά σήμερα μου έκανα το δώρο μου έστω και λίγο αργοπορημένα:
View attachment 136301
Tip:Αν και έχει ξαναειπωθεί εδώ,ΜΗΝ κάνετε παραγγελίες στον Ντέτσικα...Πηγαίντε από`κει!
Έβαλα στο καλάθι μου το 3000,την βάση,τα bits και ένα προσάρτημα.Τελικά δεν έκανα την παραγγελία και πήγα από`κει και με μόλις 7 ευρώ διαφορά,πήρα το 4000 με ΠΟΛΛΑ περισότερα προσαρτήματα και εξαρτήματα!
Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ το Banggood, μέσα στη σακούλα σκουπιδιών υπήρχε το δέμα τυλιγμένο σε πλαστικό συσκευασίας, αλλά δεν ανέβασα και την αντίστοιχη φωτο.
Δεν ποστάρω συχνά εδώ,αλλά σήμερα μου έκανα το δώρο μου έστω και λίγο αργοπορημένα:
Tip:Αν και έχει ξαναειπωθεί εδώ,ΜΗΝ κάνετε παραγγελίες στον Ντέτσικα...Πηγαίντε από`κει!
Έβαλα στο καλάθι μου το 3000,την βάση,τα bits και ένα προσάρτημα.Τελικά δεν έκανα την παραγγελία και πήγα από`κει και με μόλις 7 ευρώ διαφορά,πήρα το 4000 με ΠΟΛΛΑ περισότερα προσαρτήματα και εξαρτήματα!
Νεκ ίσως λίγο τηλεφωνικό ψηστήρι, λόγω απόστασης κάτι μπορεί να βγει αλλά τα μεταφορικά δεν τα γλυτώνεις.Εχει ξανασυζητηθει, αλλα αναποδος ο Ντεσικας.
Αυτό που μ αρέσει στον Ντετσικα είναι ότι έχει άτοκες δόσεις και καλές τιμές σε σχέση με την εγχώρια αγορά. Τώρα αν σηκώνει και παζάρι τηλεφωνικό δεν ξέρω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.