Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο (με καλό ριζικό;) όχι, καλοδούλευτο. Όταν το δοκιμάσεις να μας πεις εντυπώσεις.

Τελικά υπάρχει Άι Βασίλης και έχει μεταμορφωθεί στην γυναίκα μου !!!!!!

20170101_001613_zpsv0huyvfr.jpg

:fahne90:
Ετσι ειναι ο Ελλην Αι Βασιλης, μεταμορφωνεται στο ατομο που αγαπαμε περισσοτερο!

Καλοριζικη!

Το χαμογέλο σου κοντεύει να φθάσει στα αυτιά σου !!!
Καλές δημιουργίες.

& μην ξεχάσεις στις 14 Φεβρουαρίου θα πρέπει να γίνεις ΕΣΥ τώρα ο Αη - (Βασίλης) Βαλεντίνος.

Αυτά είναι, ότι καλύτερο, να σε καταλαβαίνει και να ξέρει τι επιθυμίες έχεις. (Εγώ έχω ελευθέρας αγορών)

Καλοδούλευτη. Ξέρω ότι θα δούμε καλές δημιουργίες.

Καλη χρονια, καλοτυχη και με υγεια.

Βαρβατες παραλαβες βλεπω, καλοδουλευτα τα εργαλεια σε ολους. Festool, proxxon, μεγαλες karcher, περιμενω review και κατασκευες τωρα... ;-)

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

G Red μου φαίνεται ότι η γυναίκα θα σου παραβγαίνει στο μαστοριλίκι, οπότε όταν πηγαίνεις για αγορά εργαλείων και συναφών δεν θα έχεις πρόβλημα, ίσα ίσα θα βάζει και αυτή το χέρι στην τσέπη έτσι για να χαροποιεί το αμόρε της !!

Μεγειά και καλές ποιοτικές κατασκευές. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !! :116:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τελικά υπάρχει Άι Βασίλης και έχει μεταμορφωθεί στην γυναίκα μου !!!!!!

20170101_001613_zpsv0huyvfr.jpg

Δεν μπορω παρα να θεωρησω την παραπανω φωτογραφια σαν την καλυτερη και πιο αντιπροσωπευτικη του νηματος των παραλαβων! :grinning-smiley-043 :SFGSFGSF:

Καλοριζικη φιλε Γιωργο και καλη, δημιουργικη χρονια για σενα και την οικογενεια σου!

Καλη χρονια σε ολους μας αγαπητοι συναδελφοι με υγεια και μπολικες παραλαβες! :ernaehrung004:

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα όλα.
Επιβάλεται τό πρώτο καλλιτέχνημα από τήν επιτραπέζια σέγα νά είναι ένα όμορφο δώρο στήν σύζυγο.

Χαχαχαχα σας ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια , πραγματικά είχα να νιώσω τόση χαρά πάρα πολλά χρόνια , πάντως μου έκανε απίστευτη το πόσο αθόρυβη είναι !!!!!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χαχαχαχα σας ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια , πραγματικά είχα να νιώσω τόση χαρά πάρα πολλά χρόνια , πάντως μου έκανε απίστευτη το πόσο αθόρυβη είναι !!!!!

Nά παίρνεις χαρά όλο τό 2017 Γιώργο,όμορφα πράγματα να μοιραζόμαστε τήν χαρά μας μέ ανθρώπους πού τούς περισσότερους δέν τούς γνωρίζουμε προσωπικά,αλλά έχουμε τό ίδιο χόμπυ.
Όποτε καί όταν έχεις όρεξη,κάνε μας ένα review στό ανάλογο νήμα.