Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν νομιζω τοσο ευκολα.
Η συγκεκριμενη εχει κολπο που καθαριζει το φιλτρο(χειροκινητα) αμα πεσει η αποδοση.
Αν και εγω τη πηρα με αυτο το σκοπο και χρηση, τελικα δουλευω με σακουλες
Και καλα κανεις. Ενας τυπος που παρακολουθω στο youtube εκαψε το μοτερ μιας σκουπας festool επειδη δεν χρησιμοποιουσε σακουλες. Το εμαθε με τον σκληρο τροπο το λαθος του και αγορασε περα απο ενα cylonic dust seperator και μια σακουλα festool επαναχρησιμοποιουμενη αξιας 200$...

Και καλα κανεις. Ενας τυπος που παρακολουθω στο youtube εκαψε το μοτερ μιας σκουπας festool επειδη δεν χρησιμοποιουσε σακουλες. Το εμαθε με τον σκληρο τροπο το λαθος του και αγορασε περα απο ενα cylonic dust seperator και μια σακουλα festool επαναχρησιμοποιουμενη αξιας 200$...

200$ σακούλα και Festool, το φυσάει το παραδάκι. :ciao:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

200$ σακούλα και Festool, το φυσάει το παραδάκι. :ciao:

Οι σκούπες της Festool δεν είναι πιο ακριβές από τις γκρι karcher.
Επίσης αυτός που παίρνει festool όσο να ναι τα θέλει για επαγγελματική χρήση οπότε τα κάνει απόσβεση όσο να ναι.

Νίκο , που το χρειάζεσαι το ΤS55 βρε παιδί ? , πολύ προχωρημένες αγορές . Το Τραπέζι άντε ....το καταλαβαίνω . Πάντως εύχομαι καλές κοπές .

Νίκο , που το χρειάζεσαι το ΤS55 βρε παιδί ? , πολύ προχωρημένες αγορές . Το Τραπέζι άντε ....το καταλαβαίνω . Πάντως εύχομαι καλές κοπές .

Βαγγέλη δες τι λέει ο Νικόλας,
"Επίσης αυτός που παίρνει festool όσο να ναι τα θέλει για επαγγελματική χρήση οπότε τα κάνει απόσβεση όσο να ναι. "

Καλοδούλευτα τα νέα αποκτήματα σας. Καλές δημιουργίες.

Εγώ έχω την KARCHER ΝΤ35/1 από την αρχή του καλοκαιριού. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Μέχρι τώρα έχω αλλάξει μόνο δύο σακούλες.

Μου έλειπαν & εμένα μέτρα στην σωλήνα αναρρόφησης & μέσα από το επίσημο site βρήκα το κατάλληλο για την σκούπα μου σπιράλ & πήρα ένα τεμάχιο (4 μέτρα) μαζί με τους σχετικούς αντάπτορες. Οπότε τώρα με το σπιράλ 7 μ. & με 7,5 μ καλώδιο φτάνω παντού.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγειες ρε παιδια. Μπάμπη μάλλον ο diavolic την έχει μεγαλύτερη με τα festool

Άσε... Κοντεύω να σκάσω απο εκείνη την ώρα...
Τά παίρνει για φίλο του βέβαια αλλά η πίκρα παραμένει... :bigcry: :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τά παίρνει για φίλο του βέβαια αλλά η πίκρα παραμένει... :bigcry: :ernaehrung004:
Για όποιον και να τα παίρνει, φτάνει να πας ρίξει στα χαπια

Καλοδούλευτα τα νέα αποκτήματα σας. Καλές δημιουργίες.

Εγώ έχω την KARCHER ΝΤ35/1 από την αρχή του καλοκαιριού. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Μέχρι τώρα έχω αλλάξει μόνο δύο σακούλες.

Μου έλειπαν & εμένα μέτρα στην σωλήνα αναρρόφησης & μέσα από το επίσημο site βρήκα το κατάλληλο για την σκούπα μου σπιράλ & πήρα ένα τεμάχιο (4 μέτρα) μαζί με τους σχετικούς αντάπτορες. Οπότε τώρα με το σπιράλ 7 μ. & με 7,5 μ καλώδιο φτάνω παντού.

Ω ρε μάστορα... Τι λές τώρα;
Γαμάτη είναι, χθές και σήμερα αυτές κοίταζα, τη μεγάλη των 60 λίτρων κι αυτή. Τελικά, με το φίλο μου, πήραμε αυτή και δύο WD 6 P premium.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    165.4 KB · Views: 175
Ο Νικόλας είναι 25??
Φανταστείτε στα 40 τι θα φτιάχνει!!!

Μπράβο.

Θαυμασμού άξιο είναι νεα παιδια να εξελίσσονται!!!

Το ίδιο βλέπω και με τον Νεκ και αλλα νέα παιδιά!!!

Οπότε μην ανησυχείς ότι θες από το site της εταιρείας θα βρεις & σπιράλ & φίλτρα & σακούλες & ότι χρειαστείς.

Καλοριζικες οι παραλαβές σας μαστορια.
Το κάψατε !
Βλέπω ακόμα κυκλοφορανε Δώρα Χριστουγέννων
Καλοδούλευτα και του χρόνου με καλυτερα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους, με υγεια.

Sent from my iPad using Tapatalk

Κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο ταξίδεψε για Ρώμη την προηγούμενη εβδομάδα και του είπα να επισκευθεί ένα μαγαζί με ξύλινες κατασκευές που εμένα μ´ αρέσει υπερβολικά. Αντίστοιχα μαγαζιά βέβαια υπάρχουν σε πολλές μεγάλες πόλεις της Ιταλίας.
Χθές το βράδυ γύρισε και μου έφερε αυτά τα δωράκια. Οι άνθρωποι είναι καλλιτέχνες. :worshippy:
Αν θέλετε να τελειώσει με όμορφες εικόνες η χρονιά σας ρίξτε μια ματιά στο Bartolucci.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    141.7 KB · Views: 371
Πανέμορφα. Ας ξεκινήσουμε εμείς από την βάση που τα στηρίζουν κ μετά βλέπουμε για τα πιο πάνω .......!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΠΡΟΚΟΠΗ & το 2017 ΓΙΑ ΕΣΑΣ & ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

Θα τα πούμε ξανά του .........χρόνου τώρα -bye-

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Γιάννη το βίντεο με την Πριονοκορδελα που έβαλες δικό μου είναι :)

Κώστα ευχαριστώ για το βίντεο.

Σε δύο λεπτακια που βρήκα κενό έβαλα καινούργια λαμα και προσπάθησα χωρίς επιτυχία να ρεγουλαρο το δεξιά αριστερά από πάνω χωρίς επιτυχία.

Παρατήρησα πως αν κρατάω πολύ σταθερά και με δύναμη προς τα κατω το κομμάτι κόβει πολύ πιο ήσυχα και καλά.

Το καλό είναι ότι έβαλα λίγο μια γωνία που έχω και δεν είναι στραβός ο σκελετός (τουλάχιστον ο πάνω βραχίονας)

Καταλήγω λοιπόν πως είναι αυτό που είπε από την αρχή ο Μιχάλης ότι θέλει ρυθμίσγ για να την φέρω στα σωστά της και όπως είπε και ο Κώστας δεν θέλει δουλεμα στο τέρμα.

Φταίω και εγώ βέβαια που περίμενα πως θα δούλευε όπως δουλεύει η Πριονοκορδελα.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πάλι καλά που το κατάλαβες!!! :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ο Νικόλας είναι 25??
Φανταστείτε στα 40 τι θα φτιάχνει!!!

Μπράβο.

Θαυμασμού άξιο είναι νεα παιδια να εξελίσσονται!!!

Το ίδιο βλέπω και με τον Νεκ και αλλα νέα παιδιά!!!

26 για την ακρίβεια!
Και ο Νεκ 27!!!!

Καλημέρα, Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλουςΤην ΠΑ 30/12/16 παρέλαβα το πολυκαρυδάκι από Banggood με αποστολή 8/12 unregistered. Ο ταχυδρόμος (γνωστός από χρόνια) χτύπησε το κουδούνι και ήρθε στην πόρτα για να πάρει και το συνηθισμένο Χριστουγεννιάτικο δωράκι.Η μάσκα 3Μ είναι σε άλλο δέμα και μάλλον θα έρθει τις επόμενες μέρες.
Φαίνεται καλό, εκ πρώτης όψεως, αν και το δοκίμασα ακόμη. Φυσικά, δεν είναι για δύσκολα.

how to capture screenimage posting