Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδολούλευτα Νεκτάριε,έχω τούς σφιγκτήρες καί είμαι απόλυτα ευχαριστημένος,γιά πές μας εντυπώσεις από τό εξάγωνο τσόκ,όταν τό δουλέψεις (συγκράτηση-ομόκεντρο νά μήν κάνει χούλα-χούπ τό τρυπάνι δηλαδή κ.τ.λ).

12 ζευγάρια γάντια νιτριλίου από μένα για σήμερα. Για χρήση στο χωράφι!

IMG_20170121_141834.jpg

Κόστος στα 10 ευρώ.
Όποιος θέλει λέει!

Εχει και Μ? Και S?

Αν θες ρωτάω.
Πάντως το 9/L ταιριάζει σχεδόν σε όλους.

Έχει και διάφορα spray ο φίλος και σε πολύ καλές τιμές (Ενδεικτικά καθαριστικό φρένων 2.2 / 500 ml).
Ρίξε μια ματιά
petec_katalog_2014_englisch.pdf
.

Αν υπάρξει γενικό ενδιαφέρον θα ανοίξω ομαδική! :p
Το απόγευμα θα ρωτήσω για διαθεσιμότητα στα νούμερα!

Νέες φουρτούνες,νέα δώρα,νέο κουβάλημα ωσάν γαϊδουράκι,χαλάλι όμως!Έχει μιά πολύ μεγάλη πανέμορφη κάτασπρη ρίζα κάπου,αλλά το θέμα είναι πως θα την πάρω..Και ξέχασα να την φωτογραφίσω γμτ..

Attachments

• IMG_20170121_145537.jpg
    IMG_20170121_145537.jpg
    331.6 KB · Views: 177
  • IMG_20170121_145553.jpg
    IMG_20170121_145553.jpg
    327.8 KB · Views: 176
  • IMG_20170121_145617.jpg
    IMG_20170121_145617.jpg
    324.3 KB · Views: 175
Νίκο μικρέ καλοφόρετα τα γάντια.

Κυριάκο σε μικρά νούμερα γαντάκια πήρα της εγγονής από το Jubo (σε ροζ) είχε κ σε γαλάζια.

Νίκο (λίγο) μεγαλύτερε με τα ξύλα αυτά μπορεί να γίνουν μικρά κ μεγαλύτερα θαύματα. Στο Pinterest υπάρχουν απίστευτες ιδέες. Εμένα με τρελαίνουν κ οι βοτσαλωτές παραλίες στις φωτο.

Έτσι είναι Κώστα,υπάρχουν πανέμορφα "drift woods" εκεί,επειδή η παραλίες αυτές δεν είναι προσβάσιμες με αμάξι εξ'αιτίας των γκρεμνών.Γενικά είναι ένα πανέμορφο μέρος,σχετικά ανέγγιχτο..Ιδέες έχω βρει πολλές και στο pinterest που λες και εσύ,χρόνος μου λείπει..Σιγά σιγά..

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ !!
Αλλά για να κάνεις τέτοιες κατασκευές ρε Κώστα εκτός από τα κατάλληλα εργαλεία, θέλει γνώσεις, χρόνο, υπομονή και μπόλικο μεράκι. Γενικά πρέπει ''να το έχεις'' βρε παιδί μου πως να το κάνουμε.
Πάντως είναι κοσμήματα !!

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ !!
Αλλά για να κάνεις τέτοιες κατασκευές ρε Κώστα εκτός από τα κατάλληλα εργαλεία, θέλει γνώσεις, χρόνο, υπομονή και μπόλικο μεράκι. Γενικά πρέπει ''να το έχεις'' βρε παιδί μου πως να το κάνουμε.
Πάντως είναι κοσμήματα !!

"Να ΤΑ έχεις" κ όλα τα άλλα βρίσκονται :flipout:

Δεν είναι ακριβώς σημερινή παραλαβή αλλά σήμερα κατάφερα να βρώ χρόνο να την ξεπακετάρω και να κάνω καί κάποιες δοκιμαστικές κοπές.
Πρώτη εντύπωση πολύ θετική. Γεροδεμένη κατασκευή και ασήκωτη. Συνηθισμένος απλ την κορδέλα της Proxxon MBS 240/E αυτή μου φάνηκε βαρίδι.
Επειδή χρειάστηκε να κάνω και κάποιες εσωτερικές κοπές, στην αρχή δυσκολεύτηκα με το βάλε-βγάλε τηε κορδέλας. Δεν είναι και τόσο εύκολη η διαδικασία, όπως πχ με τη μικρή της Dremel που αντικατέστησε και η αλλαγή μου φαινόταν παιχνιδάκι. Ευτυχώς, αυτού του είδους τις κατασκευές τις αποφεύγω ούτως ή άλλως.
Αυτό που σου κάνει εντύπωση μόλις την ανοίξεις για πρώτη φορά είναι ο θόρυβος, ή μάλλον, η απουσία θορύβου. Εντελώς αθόρυβη, ο θόρυβος που ακούγεται στο κόψιμο είναι ο θόρυβις του ξύλου όταν το κόβει η λάμα.
Είναι αρκετά δυνατή και γί αυτό το λόγο θέλει μεγάλη πρισοχή και καλό κράτημα του ξύλου γιατι, αν χαλαρωλσρις λίγο, θα στο σηκώσει πάνω με δυσάρεστες συνέπειες τις πιο πολλές φορές. Σήμερα για στη πρώτη δοκιμή έσπασα δύο λάμες, μια από υοερβολικό σφίξιμο και την άλλη επειδή μου ξέφυγε το ξύλο απ´ το χέρι.
Αυτά πρός το παρόν σαν πρώτη εντύπωση, περισσότερα εν καιρώ.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    111.7 KB · Views: 188
  • image.jpg
    image.jpg
    114.7 KB · Views: 191
  • image.jpg
    image.jpg
    110.4 KB · Views: 193
  • image.jpg
    image.jpg
    120.8 KB · Views: 193
  • image.jpg
    image.jpg
    173.6 KB · Views: 192
Μράβο σου που επέλεξες κάτι καλό και σε ικανοποιεί. Το ότι θέλει προσοχή εγώ δεν θα στο πω, εσύ σαν μάστορας που είσαι το ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα.

Εύχομαι να το χαρείς και πάντα να δημιουργείς τις τέλειες κατασκευές ! -bye-