Tι παραλάβαμε σήμερα..

όμορφα και εντυπωσιακά, καλορίζικα Μάϊκ

Υ.Γ. σαν τσοκ από κυνηγετικά όπλα μοιάζουν..
default_tongue.png

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαβη περασμενου μηνα, set proxxon με 3 impact rated καρυδακια (17, 19 & 21μμ) για το 18βολτο μπουλονοκλειδο Ryobi.
Eπειδη οι ροπες ανεβαινουν πολυ στο μπουλονοκλειδο, τα συγκεκριμενα καρυδακια αντεχουν εως 500Νm ροπη.

Καλορίζικα Μιχάλη, από pro πήγες σε industrial. Άλλη κατηγορία. χαχα

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απο Banggood. Σετ πρεσσας καλωδιων για ολους του τυπους ακροδεκτων. Aγορα στα 19.58
http://www.banggood.com/JX-D4-Multi...minals-Clamp-Kit-p-1104438.html?rmmds=myorder

Επελεξα να παρω το σετ χωρις τον απογυμνωτη καλωδιων και να παραγγειλω απο Aliexpress σκετο απογυμνωτη ποιο νεας εκδοσης και φτηνοτερο.

αν μπορεις οταν τον δουλεψεις, βαλε μια φωνη. Τον εχω βαλει και εγω στο ματι. Θελω να ξερω για τζογους στο εργαλειο και ποιοτητα συσφιξης/διαμορφωσης

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

συμπληρωμα...νομιζω οτι τον ιδιο απογυμνωτη τοn εχει και το BG

αν μπορεις οταν τον δουλεψεις, βαλε μια φωνη. Τον εχω βαλει και εγω στο ματι. Θελω να ξερω για τζογους στο εργαλειο και ποιοτητα συσφιξης/διαμορφωσης

συμπληρωμα...νομιζω οτι τον ιδιο απογυμνωτη τοn εχει και το BG

To set του bangood εχει μεσα τον απογυμνωτη που τα κοπιδια που τραβανε το καλωδιο ειναι συνεχεια του ιδιου του εργαλειου, δηλαδη διαμορφωμενες κοφτερες ακμες. Αυτος που πηρα εχει ανεξαρτητο σκληρομεταλο τοποθετημενο σε φωλια. Αν ειναι καλυτερο ή οχι θα δειξει. Θα το δωσω να το δοκιμασει ενας φιλος γιατι εγω δεν εχω καθολου εμπειρια για να πω τι κανουν συγκριτικα με αλλα του ειδους.

Να ευχαριστήσω τον Κυριάκο για το "DOUBLE BOILED MIXED OILS" που μου έφερε από την Χίο.
double_boiled_mixed_oils_1.jpg

Από Χιωτικο της ποικιλίας Mastihious Linseedious.

Πέρα από την πλάκα έφερα δύο ένα στον Παναγιώτη και ένα στον Μπάμπη και θέλω να το εφαρμόσουν εκεί που περναγαν λινελαιο να μου πουν την γνώμη τους.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Από Χιωτικο της ποικιλίας Mastihious Linseedious.

Πέρα από την πλάκα έφερα δύο ένα στον Παναγιώτη και ένα στον Μπάμπη και θέλω να το εφαρμόσουν εκεί που περναγαν λινελαιο να μου πουν την γνώμη τους.

Αν πάρουν την ειδική έγκριση τύπου "AvClub Carpenter Family" φέρε & στο Πατρινό μαστορόπουλο 2 τεμάχια.
Αραίωση επιδέχεται & αν ναι, με τι ?

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους.
Ψιλολόγια σήμερα ,1 ζευγάρι γάντια νιτριλίου,καί ένα αλφάδι Stanley γιά δοκάρια,κοιλοδοκούς,πασσάλους κ.τ.λ,τό μαύρο λάστιχο έχει τήν ίδιότητα νά τό κρατάει γιά νά δένεται επάνω στό υλικό πού δέν είναι μαγνητισμένο.

alfadi13.jpg

alfadi11.jpg

alfadi12.jpg

alfadi10.jpg

To set του bangood εχει μεσα τον απογυμνωτη που τα κοπιδια που τραβανε το καλωδιο ειναι συνεχεια του ιδιου του εργαλειου, δηλαδη διαμορφωμενες κοφτερες ακμες. Αυτος που πηρα εχει ανεξαρτητο σκληρομεταλο τοποθετημενο σε φωλια. Αν ειναι καλυτερο ή οχι θα δειξει. Θα το δωσω να το δοκιμασει ενας φιλος γιατι εγω δεν εχω καθολου εμπειρια για να πω τι κανουν συγκριτικα με αλλα του ειδους.

εννοω οτι νομιζω οτι αυτος που πηρες εσυ υπαρχει και στο BG
http://www.banggood.com/Upgraded-Ve...sting-Crimper-p-1059859.html?rmmds=mywishlist

Καλορίζικο όλα

Δημήτρη έλεγξε τα αλφάδια με άλλα καλύτερα,γιατί στα πολλά μέτρα η διαφορά φαίνεται...
Παθών...

εννοω οτι νομιζω οτι αυτος που πηρες εσυ υπαρχει και στο BG
http://www.banggood.com/Upgraded-Ve...sting-Crimper-p-1059859.html?rmmds=mywishlist

Μου ηρθε σημερα ο απογυμνωτης. Οταν παρηγγειλα πριν 40 μερες, δεν ειχε το banggood.
Δοκιμασα σε 2.5αρι καλωδιο που ειχα προχειρο και σε ολες τις προσπαθειες (καμμια 10αρια φορες) το καθαρισε αψογα, αφηνοντας ανεπαισθητα σημαδια στο σημειο που σφιγγει το καλωδιο. Απο αυτο που ειδα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Kαλοριζικα Δημητρη!
Αυτα τα αλφαδακια στυλων (post & pipe levels) ειναι πολυ χρησιμα. To λαστιχακι ειναι για να δενει και σε ξυλινα δοκαρακια.

Το συγκεκριμενο γραφει οτι μπορει να χρησιμοποιηθει και σε κυλινδρικους στυλους?

Ευχαριστώ συνάδελφοι

Δημήτρη τι φανταστικό αλφάδι είναι αυτό! σου μετράει σε 3 άξονες ταυτόχρονα !

Σωτήρη 2 άξονες μετράει στό κάθετο ταυτόχρονα,καί τό μεσαίο μετράει στό οριζόντιο σάν κλασικό αλφάδι.

Εδώ καί ένα βίντεο πού βρήκα

https://www.youtube.com/watch?v=-SyXJvHq8gs

Καλορίζικο όλα

Δημήτρη έλεγξε τα αλφάδια με άλλα καλύτερα,γιατί στα πολλά μέτρα η διαφορά φαίνεται...
Παθών...

Σωστά Πάνο,απλά είναι ευκολόχρηστο γιά δοκάρια,κοιλοδοκούς κ.τ.λ

Δημήτρη καλορίζικα !! από που τα πήρες ; ένα τέτοιο αλφάδι θέλω κι εγώ για μια Σιδηροκατασκευή με πασσάλους που θα φτιάξω στο χωριό.

Γιώργο από τήν γειτονιά μας τό αγόρασα από τόν Χρήστου στήν λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου 214 στόν Ιλιον,200 μέτρα από τόν Λακιώτη.

Το έχει καί τό Leroy-merlin στά 7 ευρώ

Kαί έχει τό Leroy καί ένα άλλο μέ 1,8 ευρώ σταθερό όμως δέν έχει κλίση και δέν ξέρω άν είναι μαγνητικό