Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Για πες το με δικά σου λόγια John.

Mετραει αναποδα. Δεν ξερω αν εχει καποιο σκοπο και την κανουν ετσι, αλλα μεχρι τωρα οσες εχω δει ξεκινουν αριθμηση απο την αλλη ακρη.

Δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αλλα για να υπαρχουν 2 τυποι καπου θα βολευει ο καθενας διαφορετικα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Mετραει αναποδα. Δεν ξερω αν εχει καποιο σκοπο και την κανουν ετσι, αλλα μεχρι τωρα οσες εχω δει ξεκινουν αριθμηση απο την αλλη ακρη.

Δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αλλα για να υπαρχουν 2 τυποι καπου θα βολευει ο καθενας διαφορετικα.

Έχω άλλες 2 μεγαλύτερες με αυτην την σειρά. Me βολεύει στην Metabo.

Εμενα ομως με βολευει να ξεκιναει απο εκει η αριθμηση. Γιατι οσες φορες χρειαστηκε να σημαδεψω μετρηςω κατι το ηθελα ακριβω ετσι. Κατι που με το 0στη γωνια μου ειναι αβολο.

Έχω άλλες 2 μεγαλύτερες με αυτην την σειρά. Me βολεύει στην Metabo.
Οπως βολευεται κανεις...

Εμενα ομως με βολευει να ξεκιναει απο εκει η αριθμηση. Γιατι οσες φορες χρειαστηκε να σημαδεψω μετρηςω κατι το ηθελα ακριβω ετσι. Κατι που με το 0στη γωνια μου ειναι αβολο.

Οπως βολευεται κανεις...

Ε, αφού σε βολεύει Νεκτ. πάρε κ εσυ μία ίδια. Φθηνή είναι, μόνο που θα περιμένεις ένα μήνα minimum.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

screenshot_63.png

εγώ παρέλαβα αυτό από leroy στα 129 τελική τιμή, σε χαρτόκουτο.

μία δοκιμαστική κοπή έκανα λόγω κρύου, και μπορώ να πω ότι το εργαλείο είναι πάρα πολύ καλό. αν και λίγο βαρύ η εργονομία του είναι καταπληκτική.
φωτογραφίες όταν ζεσταθώ...

Μεγειες σε ολους σας.
Σωτο δεν μένει αλλο δισκοπριονο να πάρεις.
Τα εχεις όλα.

Sent from my iPad using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

παλαιότερα με είχε ρωτήσει ο Χρήστος (aka Tzoutzis) για την Unimac . Θα επαναφέρω την απάντησή μου , ότι πρόκειται για μεγάλη εταιρεία , αλλά μιλώντας μαζί τους μάλλον εικόνα καφενείου δίνουν παρά οργανωμένου μαγαζιού . Είχα τότε ζητήσει πληροφορίες από μια τύπισσα στο τηλέφωνο για μια πλάνη ξεχονδριστήρα και η τύπισσα απαντάει "κάτσε να ανοίξω το προσπέκτους να σου πω " . Ένας τεχνικός με ρώτησε τρεις φορές για ποιο μοντέλλο μιλάμε (λες και έχει πολλά) ταυτόχρονα στο τηλέφωνο μιλούσε και με κάποιον άλλο και δεν θυμόταν τι τον είχα ρωτήσει κλπ. Ε δεν είναι και πολύ σοβαρή εικόνα αυτή , κρίμα γιατί είναι πραγματικά μεγάλη εταιρεία και εισάγει πάρα πολλά πράγματα που δεν μπορείς πάντα να τα φέρεις μόνος σου .

Classic Greek company.

Χρήστο εν αρχή προμηθεύτηκα όλα τα parkside, κατόπιν άρχισα να τα αντικαθιστώ όσα μου κάνουν σαν εργαλεία, αφού μελέτησα τις ανάγκες μου βρίσκοντας τις λάθος επιλογές μου με χαμηλό κόστος κλπ....τώρα πουλάω parkside και αγοράζω καλύτερης ποιότητας σε αυτά που θέλω και έχω πραγματικά ανάγκη (βλέπε dewalt κατσαβίδια, makita ηλ. δράπανο, dewalt ηλ. τροχό κλπ).

Πολύ το ψάχνετε ρε παιδιά .... οι παλιοί μαστόροι με πέντε ψωροεργαλεία και τα περισσότερα ιδιοκατασκευές φτιάχνανε μεγαλεία ....τώρα κοιτάτε και από που είναι η βίδα... -bye-

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χρήστο εν αρχή προμηθεύτηκα όλα τα parkside, κατόπιν άρχισα να τα αντικαθιστώ όσα μου κάνουν σαν εργαλεία, αφού μελέτησα τις ανάγκες μου βρίσκοντας τις λάθος επιλογές μου με χαμηλό κόστος κλπ....τώρα πουλάω parkside και αγοράζω καλύτερης ποιότητας σε αυτά που θέλω και έχω πραγματικά ανάγκη (βλέπε dewalt κατσαβίδια, makita ηλ. δράπανο, dewalt ηλ. τροχό κλπ).

Οκ, αναφερόμουν μονο στα δισκοπριονα και απλά εννοούσα οτι εχεις μπαταρίας, ρεύματος και παγκου
Δεν το διευκρίνησα.

Kαλοδουλευτα τα αναλωσιμα και τα εργαλεια!
Το κυκλικο τριβειο ειναι παρα πολυ βολικο. Αντωνη δεν θυμομουν οτι ειχες και την dremel σεγα!

Παρελαβα και γω πριν καιρο ενα feather loc απο amazon.de. Κοστισε 14 ευρω. Χρησιμο βοηθημα ασφαλειας για παγκοπριονο.
32511824331_7b1f5a50ac_b.jpg

Στο παγκοπριονο της proxxon δεν χωραει ο οδηγος της, αλλα μπορει να μπει και χωρις αυτον, μονο με τις βιδες που χωρουν στην ραγα της proxxon.

Το κυκλικο τριβειο ειναι παρα πολυ βολικο. Αντωνη δεν θυμομουν οτι ειχες και την dremel σεγα!

Παρελαβα και γω πριν καιρο ενα feather loc απο amazon.de. Κοστισε 14 ευρω. Χρησιμο βοηθημα ασφαλειας για παγκοπριονο.

Στο παγκοπριονο της proxxon δεν χωραει ο οδηγος της, αλλα μπορει να μπει και χωρις αυτον, μονο με τις βιδες που χωρουν στην ραγα της proxxon.
Μιχαλη δεν έχω για άλλον είναι.

Δεν ειχε μινι εκδοση???

Το starter kit της Yonico,συσκευασία και ταχύτητα αποστολής ΑΨΟΓΗ.
20170201_175907_zpsjvnb1dam.jpg
[/URL][/IMG]

Να ξαναπω πως ειναι ολοκληρωμενο και οχι σταρτερ κιτ για εναν ερασιτεχνη.

Πολλοι απο εμας δεν εχουμε καν ολα αυτα που εσωκλειει!