Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πω πω πω εργαλειο....καλοριζικο!

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ότι είναι γάτα είναι αποδεδειγμένο .... αν λάβεις υπ όψιν σου ότι μέχρι τις 15:00 πάνω κάτω είναι στην δουλειά ...ποιος νομίζεις ότι παραλαμβάνει ??? Μη σου πω ότι τα ανεβάζει και στην ταράτσα...

Λοιπόν κύριοι ολόκληρο οικοδομικό μαδέρι πλάτος 25 cm, μήκος 200 cm & πάχος 5 cm, το ρούφηξε όλο σαν χαρτί & το γυάλισε στην κυριολεξία με 3 περάσματα.

Όταν παίρνει μπροστά σε τρομάζει, αν δεν είσαι εξοικειωμένος με μεγάλα μηχανήματα.

Τα πλαστικά του είναι πολύ- πολύ καλύτερα από αυτά του ταινιολειαντήρα που είχα πάρει εδώ & "καιρό" (πριν κάνα 2 μήνες !!!).

Η χρήση του & η συναρμολόγηση του είναι πανεύκολη & ο φράχτης στοιβαρός.

Το μόνο αρνητικό του μέχρι τώρα είναι που κάνει λίγο φασαρία, αλλά μιλάμε για ένα μεγάλο μοτέρ που γυρίζει πάρα πολύ γρήγορα έχει δύο τεράστια ξυράφια που ροκανίζουν σκληρό ξύλο & βγάζει παραγωγή. Δεν έχω ακούσει & κάποιο άλλο αντίστοιχο μηχάνημα για να συγκρίνω βέβαια.

Το σπρωχτήρι το κόκκινο (το κλασσικό) το δικό του το φοβάμαι.
Το κίτρινο το αμερικάνικο είναι τελικά πολύ - πολύ καλό εργαλείο & δεν τολμάω να το αποχωριστώ.

Θα επανέλθω.

Το μηχάνημα αυτό θέλει χώρο, τα μάτια σου "14" & ΔΕΝ είναι για μικρά παιδιά που τώρα ξεκινάνε το χόμπι τους.

Επίσης μην πέφτετε (πέφτουμε) στην παγίδα να πληρώνετε (να πληρώνουμε) ότι γράφει ο κατάλογος ή ο Σκρούτζ, ότι αυτή είναι η καλύτερη τιμή που υπάρχει στην Ελλάδα.

Ψάξτε παντού, τηλεφωνήστε παντού & γλιτώστε από 30, 50 έως & 100 , ανάλογα βέβαια & την παραγγελία.

Παππούς Κ.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ΔΕΝ είναι για μικρά παιδιά που τώρα ξεκινάνε το χόμπι τους.

Γιατι αποποιεισαι το ειναι σου; Αποδεξου το και συμφιλιωσου μαζι του.

Καλοριζικο, να εισαι καλα να το χαρεις εσυ, και να δωσεις και σε αλλους χαρα χρησιμοποιωντας το.

Οι μονοι που δεν θα χαρουν, ειναι οι γειτονες σου, γιατι οντως οσες φορες εχω βρεθει σε ξυλουργειο, η πλανη και η κορδελα κανουν τον περισσοτερο θορυβο.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Λοιπόν κύριοι ολόκληρο οικοδομικό μαδέρι πλάτος 25 cm, μήκος 200 cm & πάχος 5 cm, το ρούφηξε όλο σαν χαρτί & το γυάλισε στην κυριολεξία με 3 περάσματα.

Όταν παίρνει μπροστά σε τρομάζει, αν δεν είσαι εξοικειωμένος με μεγάλα μηχανήματα.

Τα πλαστικά του είναι πολύ- πολύ καλύτερα από αυτά του ταινιολειαντήρα που είχα πάρει εδώ & "καιρό" (πριν κάνα 2 μήνες !!!).

Η χρήση του & η συναρμολόγηση του είναι πανεύκολη & ο φράχτης στοιβαρός.

Το μόνο αρνητικό του μέχρι τώρα είναι που κάνει λίγο φασαρία, αλλά μιλάμε για ένα μεγάλο μοτέρ που γυρίζει πάρα πολύ γρήγορα έχει δύο τεράστια ξυράφια που ροκανίζουν σκληρό ξύλο & βγάζει παραγωγή. Δεν έχω ακούσει & κάποιο άλλο αντίστοιχο μηχάνημα για να συγκρίνω βέβαια.

Το σπρωχτήρι το κόκκινο (το κλασσικό) το δικό του το φοβάμαι.
Το κίτρινο το αμερικάνικο είναι τελικά πολύ - πολύ καλό εργαλείο & δεν τολμάω να το αποχωριστώ.

Θα επανέλθω.

Το μηχάνημα αυτό θέλει χώρο, τα μάτια σου "14" & ΔΕΝ είναι για μικρά παιδιά που τώρα ξεκινάνε το χόμπι τους.
Περιμενουμε με ανυπομονησια

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικο Κώστα και καλοδούλευτο. Θα τα χαρείς σαν εργαλείο και σαν πλάνη και σαν ξεχονδριστήρα. Το δικό μου το έχω καταευχαριστηθεί.

Φαντάζομαι τι θα γίνεται στην Πάτρα όταν αρχίζει να μουγκρίζει το κτήνος στην ταράτσα...
Θα νομίζουν οτι γίνεται συντήρηση στις αντιαεροπορικές σειρήνες. :flipout:

Φαντάζομαι τι θα γίνεται στην Πάτρα όταν αρχίζει να μουγκρίζει το κτήνος στην ταράτσα...
Θα νομίζουν οτι γίνεται συντήρηση στις αντιαεροπορικές σειρήνες. :flipout:

Όχι μωρέ τόσο πολύ. Μην αρχίσω τώρα να μετράω κ με το ντεσιμπελομετρο ή βάλω σε μπελάδες τον κ. Στέλιο.
Θα μαζεύω ότι θέλω για να πλανίσω κ σε μία λογική ώρα θα κάνω μια σχετική φασαρία για κάνα μισάωρο κ αυτό είναι όλο.

Θα έχω κ κάνα ζευγάρι γάντια για δόλωμα κ όταν γκρινιάζει κάποιος θα τον "εξυπηρετώ".

Πάντως όλοι στην γειτονιά με ρωτάνε αν βγήκα σε σύνταξη ή αν έκλεισε το Τ. κ άλλαξα επάγγελμα !