pierrovander
Established Member
- 9 January 2017
- 292
& ΔΕΝ είναι για μικρά παιδιά που τώρα ξεκινάνε το χόμπι τους.
ΔΕΝ είναι για μικρά παιδιά που τώρα ξεκινάνε το χόμπι τους.
Περιμενουμε με ανυπομονησιαΛοιπόν κύριοι ολόκληρο οικοδομικό μαδέρι πλάτος 25 cm, μήκος 200 cm & πάχος 5 cm, το ρούφηξε όλο σαν χαρτί & το γυάλισε στην κυριολεξία με 3 περάσματα.
Όταν παίρνει μπροστά σε τρομάζει, αν δεν είσαι εξοικειωμένος με μεγάλα μηχανήματα.
Τα πλαστικά του είναι πολύ- πολύ καλύτερα από αυτά του ταινιολειαντήρα που είχα πάρει εδώ & "καιρό" (πριν κάνα 2 μήνες !!!).
Η χρήση του & η συναρμολόγηση του είναι πανεύκολη & ο φράχτης στοιβαρός.
Το μόνο αρνητικό του μέχρι τώρα είναι που κάνει λίγο φασαρία, αλλά μιλάμε για ένα μεγάλο μοτέρ που γυρίζει πάρα πολύ γρήγορα έχει δύο τεράστια ξυράφια που ροκανίζουν σκληρό ξύλο & βγάζει παραγωγή. Δεν έχω ακούσει & κάποιο άλλο αντίστοιχο μηχάνημα για να συγκρίνω βέβαια.
Το σπρωχτήρι το κόκκινο (το κλασσικό) το δικό του το φοβάμαι.
Το κίτρινο το αμερικάνικο είναι τελικά πολύ - πολύ καλό εργαλείο & δεν τολμάω να το αποχωριστώ.
Θα επανέλθω.
Το μηχάνημα αυτό θέλει χώρο, τα μάτια σου "14" & ΔΕΝ είναι για μικρά παιδιά που τώρα ξεκινάνε το χόμπι τους.
Περιμενουμε με ανυπομονησια
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλορίζικο Κώστα και καλοδούλευτο. Θα τα χαρείς σαν εργαλείο και σαν πλάνη και σαν ξεχονδριστήρα. Το δικό μου το έχω καταευχαριστηθεί.
Καλοριζικα!
Καλορίζικο το κτήνος Κώστα... :music-smiley-005:
Καλές κατασκευές!
Φαντάζομαι τι θα γίνεται στην Πάτρα όταν αρχίζει να μουγκρίζει το κτήνος στην ταράτσα...
Θα νομίζουν οτι γίνεται συντήρηση στις αντιαεροπορικές σειρήνες.![]()
Πάντως όλοι στην γειτονιά με ρωτάνε αν βγήκα σε σύνταξη ή αν έκλεισε το Τ. κ άλλαξα επάγγελμα !
:SFGSFGSF:Θα έχω κ κάνα ζευγάρι γάντια για δόλωμα κ όταν γκρινιάζει κάποιος θα τον "εξυπηρετώ".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.