Κώστα καλοδούλευτο φίλε!!!! Αξιος!!!!
τι εννοείς ότι δεν είναι για μικρά παιδιά, το θεωρείς για παράδειγμα πιο επικίνδυνο από την κορδέλα ας πούμε? και εάν ναι, που εντοπίζεις την επικινδυνότητα?
Κώστα καλορίζικο!!Είναι εντυπωσιακό μηχάνημα και διακαής πόθος μου καιρό τώρα!Είναι φοβερό,το έχει φίλος οργανοποιός που το βρήκε "σκοτωμένο" η κουφάλα 250 ,ξεχονδρίζει για πλάκα μαδέρια μαυρομουριάς (για τους μη γνώστες πολύ σκληρό και πανέμορφο ξύλο) για πλάκα!Και μιά "συμβουλή" :Αν και όταν χρειαστείς μαχαίρια να πας σε τροχείο να σου φτιάξουν,μην αγοράσεις!Πολύ χάρηκα,και πάλι καλορίζικο!
Κώστα καλορίζικο το εργαλείο και όπως είπες θέλει προσοχή. εγώ έχω το αμέσως μικρότερο των 1500 wat και όταν βάζω σκληρό ξύλο ( οξυά - φτελιά ) σε μεγάλο φάρδος 15 εκ. π.χ. το εργαλείο ζορίζεται και πρέπει να τρως λίγο. σε ότι αφορά τα μαχαίρια πριν λίγες μέρες τα τρόχισα σε ένα φίλο που έχει τροχείο και μπορώ να πω ότι πλέον κόβει πολύ καλύτερα από καινούργιο.
Φίλε Σώτο καλησπέρα.
Όλα τα μηχανήματα έχουν έναν βαθμό επικινδυνότητας. Θέλουν γνώση, ξεψάχνισμα το manual, όχι κατάργηση των ασφαλιστικών διατάξεων κ χρήση μόνο για τον σκοπό που έχουν κατασκευαστεί.
Το συγκεκριμένο μηχάνημα επειδή έχει μεγάλες (πλατειές) διπλές περιστρεφόμενες επιφάνειες, μπορεί εύκολα να σε ξεγελάσει κ παίρνοντας τα μάτια σου από το κομμάτι που επεξεργάζεσαι να σε τρομάξει στην καλύτερη περίπτωση.
Αν πας να περάσεις ανάποδα το κομμάτι το εξσφενδονίζει.
Αν δεν χρησιμοποιείς το σωστό σπρωχτήρι το κομμάτι μπορεί να σου γλυστρίσει.
Αν στο ξεχονδριστήρα δεν οδηγήσεις σωστά το κομμάτι θα στο μαγκώσει.
Αν δεν κλείσεις σωστά το καπάκι (συρτάρι) της πλάνης μπορεί να σου αρπάξει το μανίκι.
Αυτά τα λίγα για αρχή.
Δεν θέλει φόβο θέλει σεβασμό.
Καλησπέρα
Ψιλολόγια σήμερα,μιά Θήκη εργαλείων Stanley
ΚαλοριζικηΚαλησπέρα
Ψιλολόγια σήμερα,μιά Θήκη εργαλείων Stanley
Και τήν εγκαινίασα πάνω στήν σκάλα,πολύ χρήσιμη πού είχα μέχρι πρότινος βίδες κατσαβίδια κ.τ.λ στίς πλαινές τσέπες παντελονιού τύπου αγγαρίας.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.