Παρέλαβα σήμερα την μέγγενη της unimac http://alphatools.gr/2604-125mm.html . Το χαρτόκουτο απ´έξω έγραφε bulle ,ο κωδικός όμως αντιστοιχούσε στη unimac. Όπως και να ´χει την πλήρωσα για unimac.
View attachment 139821
Εδώ με την κινέζικη που αντικατέστησε
View attachment 139822
Και παραλαβές της προηγούμενης εβδομάδας, από toolstore εκτός από τις βαριοπούλες ff group που τις πήρα από τοπικό κατάστημα.
View attachment 139823
Αλήθεια τα ff group πού φτιάχνονται γιατί μου φαίνονται vfm.
Λόγο αλλαγής φωτογραφικής μηχανής σήμερα ξέχασα νά φτιάξω ημερομηνία καί λέει άλλα ντάλλων![]()
Εγω πηρα ωτοασπιδες της LUX απο το praktiker αλλα δεν σας τις δειχνω :earmuffs:
ΥΓ Ηλπιζα να βρω kreator αλλα το praktiker πρεπει να εχει αντικαταστησει την kreator με αυτη την LUX . Ολα τα ραφια γεματα απο αυτα.
Χαχαχα. ετσι ειναι.Παντως μακαρι να ειχα παραπανω λεφτα να δωσω να παρω κατι καλυτερο σε snr. Αλλα απο τις μιας χρησης που ειχα για οταν δουλευα το ρουτερ, ειναι μεγαλη αναβαθμιση ακομη και αυτες. Με το παγκοπριονο ειναι επιτακτικη η χρηση τους. Εκανα το λαθος να το δουλεψω χωρις ωτοασπιδες μια φορα...Να σαι καλά Γιώργο καί Πάνο
Καλοφόρετες νά είναι
Ξέρω γιατί δέν μάς τίς δείχνεις συνονόματε,γιατί βαριέσαι νά κάνεις review:ernaehrung004:
Νά κάνω τήν "φιγούρα" μου καί σήμερα :guitarist:
Πέτρα Benman 2,8 ευρώ από τοπικό κατάστημα.
Ξέρω γιατί δέν μάς τίς δείχνεις συνονόματε,γιατί βαριέσαι νά κάνεις review:ernaehrung004:
Eγω παντως Μπαμπη το βρισκω σαν χιουμορ και οχι σαν ειρωνεια και ειναι κριμα που το βλεπεις εσυ αλλιως.
Οσοι γνωριζουν τον Δημητρη, γνωριζουν τον ευγενικο χαρακτηρα και το ηθος του.
γιωργο χθεσινη ειναι μετραει;;
η πρωτη φωτο απο τοπικο καταστημα και η δευτερη απο organametrisis.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.