Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ παιδιά.
Την μέγγενη την αντικατέστησα γιατί δεν είχε αρκετό ψωμί στο σημείο που πιάνουν τα σαγόνια της με το υπόλοιπο σώμα με αποτέλεσμα και να μου σπάσουν και καλό πιάσιμο να μην κάνει, κάτι συνηθισμένο για τις μέγγενες του συγκεκριμένου τύπου.
Όντως είναι κτήνος, νομίζω και μια των 100mm θα μου ήταν αρκετή.

Χρήστο μεγειά και καλές εργασίες.
Αυτή δεν είναι μέγγενη, Προκρούστης είναι !! όσο για τα Knipex τι να πω, τα λόγια είναι περιττά.

Την ίδια Κινεζιά κόκκινη μέγγενη (νομίζω όλες αυτές στο ίδιο χρώμα βγαίνουν) την έχω κι εγώ και σε κάποιο γερό σφίξιμο έσπασε η σταθερή σιαγόνα.
Την τρόχισα καλά και την ηλεκτροκόλησα. Μέχρι στιγμής όλα καλά αλλά είμαι προετοιμασμένος για το αναπόφεκτο.

Παρέλαβα σήμερα την μέγγενη της unimac http://alphatools.gr/2604-125mm.html . Το χαρτόκουτο απ´έξω έγραφε bulle ,ο κωδικός όμως αντιστοιχούσε στη unimac. Όπως και να ´χει την πλήρωσα για unimac.
View attachment 139821

Εδώ με την κινέζικη που αντικατέστησε
View attachment 139822

Και παραλαβές της προηγούμενης εβδομάδας, από toolstore εκτός από τις βαριοπούλες ff group που τις πήρα από τοπικό κατάστημα.
View attachment 139823

Αλήθεια τα ff group πού φτιάχνονται γιατί μου φαίνονται vfm.

Την ίδια ακριβώς μέγγενη την έχω 5 χρόνια τώρα. Επάνω έχει σήμα FORCE. Είναι πραγματικό σκυλί και θα την ευχαριστηθείς. Καλοδούλευτα όλα!!!

Xρήστο καλορίζικα καί καλοδούλευτα νά είναι τά νέα σου εργαλεία.

Νά κάνω τήν "φιγούρα" μου καί σήμερα :guitarist:
Πέτρα Benman 2,8 ευρώ από τοπικό κατάστημα.

petra10.jpg

Last edited:
Λόγο αλλαγής φωτογραφικής μηχανής σήμερα ξέχασα νά φτιάξω ημερομηνία καί λέει άλλα ντάλλων :flipout:

Εγω πηρα ωτοασπιδες της LUX απο το praktiker αλλα δεν σας τις δειχνω :earmuffs:

ΥΓ Ηλπιζα να βρω kreator αλλα το praktiker πρεπει να εχει αντικαταστησει την kreator με αυτη την LUX . Ολα τα ραφια γεματα απο αυτα.

Να σαι καλά Γιώργο καί Πάνο

Εγω πηρα ωτοασπιδες της LUX απο το praktiker αλλα δεν σας τις δειχνω :earmuffs:

ΥΓ Ηλπιζα να βρω kreator αλλα το praktiker πρεπει να εχει αντικαταστησει την kreator με αυτη την LUX . Ολα τα ραφια γεματα απο αυτα.

Καλοφόρετες νά είναι
Ξέρω γιατί δέν μάς τίς δείχνεις συνονόματε,γιατί βαριέσαι νά κάνεις review :flipout::ernaehrung004:

Να σαι καλά Γιώργο καί Πάνο

Καλοφόρετες νά είναι
Ξέρω γιατί δέν μάς τίς δείχνεις συνονόματε,γιατί βαριέσαι νά κάνεις review :flipout::ernaehrung004:
Χαχαχα. ετσι ειναι.Παντως μακαρι να ειχα παραπανω λεφτα να δωσω να παρω κατι καλυτερο σε snr. Αλλα απο τις μιας χρησης που ειχα για οταν δουλευα το ρουτερ, ειναι μεγαλη αναβαθμιση ακομη και αυτες. Με το παγκοπριονο ειναι επιτακτικη η χρηση τους. Εκανα το λαθος να το δουλεψω χωρις ωτοασπιδες μια φορα...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καμία παραλαβή σήμερα ; τι στο καλό...

γιωργο χθεσινη ειναι μετραει;;
η πρωτη φωτο απο τοπικο καταστημα και η δευτερη απο organametrisis.gr

IMG_20170324_203047.jpg

IMG_20170404_150558.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νά κάνω τήν "φιγούρα" μου καί σήμερα :guitarist:
Πέτρα Benman 2,8 ευρώ από τοπικό κατάστημα.

Δημήτρη, ειδικά από σένα περίμενα κάτι καλύτερο κι όχι αυτού του είδους τις , τάχα μου χιουμοριστικές (?), ειρωνείες.
Την πρώτη φορά που το έκανες δεν ασχολήθηκα... είπα άστο να πάει στο διάολο....
Βλέπω όμως οτι δεν ήταν κάτι της στιγμής, όπως αρχικά νόμιζα, αλλά κάτι που γίνεται, και επαναλαμβάνεται, εσκεμμένα.
Δεν θα το συνεχίσω... Αρκεί να μην εξαναγκαστώ.
Καλά να περνάτε.

Eγω παντως Μπαμπη το βρισκω σαν χιουμορ και οχι σαν ειρωνεια και ειναι κριμα που το βλεπεις εσυ αλλιως.
Οσοι γνωριζουν τον Δημητρη, γνωριζουν τον ευγενικο χαρακτηρα και το ηθος του.

Eγω παντως Μπαμπη το βρισκω σαν χιουμορ και οχι σαν ειρωνεια και ειναι κριμα που το βλεπεις εσυ αλλιως.
Οσοι γνωριζουν τον Δημητρη, γνωριζουν τον ευγενικο χαρακτηρα και το ηθος του.

Συμφωνώ απόλυτα με το Μιχάλη.
Ο Δημήτρης ειρωνεία ; όχι βρε Μπάμπη, μήπως κάνεις λάθος ; το παλικάρι είναι και *αμώ τα άτομα. μάλλον περί παρεξήγησης πρόκειται άστην να πάει στην ευχή της Παναγιάς..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

γιωργο χθεσινη ειναι μετραει;;
η πρωτη φωτο απο τοπικο καταστημα και η δευτερη απο organametrisis.gr

Άντε μετράει, αφού όλα είναι επώνυμα και ποιοτικά τι να πω, καλοδούλευτα όλα !!

Και η δική μου χθεσινή βαρβάτη παραλαβή (ακόμα στο κουτί της γιατί χθες πήγα στην κόρη του Κασσάνδρου για βόλτα).

Θα μου την έφερναν την Τρίτη αλλά και πάλι το πρόγραμμα ήταν γεμάτο (επισκευή πάγκου κουζίνας).