Τελικά σήμερα μετά από καιρό αναμονής-υπομονής.
Από αυτό...
View attachment 140641
Σε αυτό...
View attachment 140642
Κορυφή !!!
Από αυτό...
View attachment 140641
Σε αυτό...
View attachment 140642
Από αυτό...
View attachment 140641
Σε αυτό...
View attachment 140642
Σάς ευχαριστώ όλους συνάδελφοι.
Γείτονα Γιώργο όπως λέει ο Νικόλας (osatosa) στόν συντοπίτη του kostas1965 (παππού) αγόραζε εσύ καί ότι θέλω ξέρω πού θά τό βρώ,έτσι καί εσύ θα λές ότι θέλεις ξέρεις πού θα τό βρείς:ernaehrung004:
Ωρε πραμα που σαλευει! Καλοριζικα Δημητρη! Πρακτικερ?
Τι εχει μεσα η ταμπακιερα? Ηταν γεματη η εσυ την γεμισες?
Έχω την εντύπωση οτι ειναι άδεια και τα κοκοψινια που φαίνονται ειναι φωτογραφία...Ωρε πραμα που σαλευει! Καλοριζικα Δημητρη! Πρακτικερ?
Τι εχει μεσα η ταμπακιερα? Ηταν γεματη η εσυ την γεμισες?
Έχω την εντύπωση οτι ειναι άδεια και τα κοκοψινια που φαίνονται ειναι φωτογραφία...
Σωστά,άδεια είναι συνάδελφοι η ταμπακιέρα,απλά είναι η φωτογραφία τής Stanley.
3 Δεν εχει σημασια. σκεψου ενα παξιμαδι. Εχει διαφορα απο ποια πλευρα θα το βιδωσουμε;
Και η πλευρά με το σημάδι πάει στην είσοδο ή στην έξοδο ??
Λογικά κάποιο σημάδι θα πρέπει να το έχουν όλες οι φιλιέρες εφ´όσον παίζει ρόλο η κατεύθυνση
Τελικά αυτό το νήμα πολύ το αγαπάς Δημητράκη .... το φωτορεπορτάζ είναι σχεδόν καθημερινό !!! :worshippy:
Καλά να είσαι πάντα φίλε μου να τα δουλεύεις όλα![]()
Ενδιαφερον. Εγω παντως εχω του Lidl. Δεν θυμαμαι να ελεγε κατι τετοιο στις οδηγιες. Παντως την δουλεια μου την εκανα ανετα δυο φορεςΕυχαριστώ Νεκτάριε
Τελικά Δημήτρη διαβάζοντας τό manual,οι φιλιέρες Mannesmann έχουν ορθή φορά ώς τό πρός κοπή υλικό,δέν πάνε στήν μανέλα φιλιέρας όπως νά είναι.
Τό αναγράφει τό manual καί τό δείχνει στήν φωτό ένα κοπτικό δόντι πού είναι υπό κλίση στήν μιά πλευρά στήν φωτό 3,ενώ στήν άλλη πλευρά δέν τό έχει.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.