Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγάλε ....ωραία και χρησιμότατη (για σένα) παραλαβή ...:worshippy:
Και σίγουρα δεν θα την πάρει κανένας από τους εδώ συνήθεις "ποσταδόρους" :flipout::flipout:
Καλές μετρήσεις -bye-

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τελικά σήμερα μετά από καιρό αναμονής-υπομονής.
Από αυτό...

View attachment 140641

Σε αυτό...

View attachment 140642

Καλοριζικο και καλοδουλευτο! Μου θυμισες τα φοιτητικα μου χρονια, πολυ μου αρεσε να ασχολουμαι και να πειραματιζομαι με παλμογραφους. Ανετα γινομουν φοιτητης μονο και μονο για τα εργαστηρια.

για τον φίλο netenjim,

ασυνήθιστη και πρωτότυπη παραλαβή, καλορίζικος ο μετρητής.

Σάς ευχαριστώ όλους συνάδελφοι.

Γείτονα Γιώργο όπως λέει ο Νικόλας (osatosa) στόν συντοπίτη του kostas1965 (παππού) αγόραζε εσύ καί ότι θέλω ξέρω πού θά τό βρώ,έτσι καί εσύ θα λές ότι θέλεις ξέρεις πού θα τό βρείς :flipout::ernaehrung004:

τόπιασα το υπονοούμενο !! :ADFADF1:-bye-

Last edited by a moderator:
Καλορίζικος ο παλμογράφος καί καλές μετρήσεις νά έχεις

Διάφορα ψιλοπράγματα
5 καρυδάκια proxxon,3 τρυπάνια κοβαλτίου μέ υποδιαιρέσεις δέκατα 3,3 mm - 4,2 mm -6,8 mm γιά τρύπες κολαούζων,2 κατσαβιδόλαμες τιτανίου Wiha pz2,επέκταση καστάνιας 1/2 75 mm carolus,ταμπακιέρα Stanley,καί σφυροκατσάβιδο Force μέ διάφορες μύτες.

di110.jpg

diafor12.jpg

di310.jpg

Ωρε πραμα που σαλευει! Καλοριζικα Δημητρη! Πρακτικερ?
Τι εχει μεσα η ταμπακιερα? Ηταν γεματη η εσυ την γεμισες?

Ευχαριστώ Μιχάλη καί Γιώργο

Ωρε πραμα που σαλευει! Καλοριζικα Δημητρη! Πρακτικερ?
Τι εχει μεσα η ταμπακιερα? Ηταν γεματη η εσυ την γεμισες?

Από πράκτικερ Αιγάλεω η ταμπακιέρα καί τά καρυδάκια proxxon μόνο.
Επειδή θά αγοράσω από κατάστημα εκτός praktiker από βδομάδα μερικά καρυδάκια proxxon 1/2 πού μού λείπουν μερικά νούμερα,δέν θά χωράνε όλα τά καρυδάκια 1/2 -- 3/8 καί οι καστάνιες μαζί σέ μιά ταμπακιέρα καί γιαυτό πήρα άλλη μία.

Έχω την εντύπωση οτι ειναι άδεια και τα κοκοψινια που φαίνονται ειναι φωτογραφία...

Σωστά,άδεια είναι συνάδελφοι η ταμπακιέρα,απλά είναι η φωτογραφία τής Stanley.

Ευχαριστώ Νεκτάριε

3 Δεν εχει σημασια. σκεψου ενα παξιμαδι. Εχει διαφορα απο ποια πλευρα θα το βιδωσουμε;

Τελικά Δημήτρη διαβάζοντας τό manual,οι φιλιέρες Mannesmann έχουν ορθή φορά ώς τό πρός κοπή υλικό,δέν πάνε στήν μανέλα φιλιέρας όπως νά είναι.
Τό αναγράφει τό manual καί τό δείχνει στήν φωτό ένα κοπτικό δόντι πού είναι υπό κλίση στήν μιά πλευρά στήν φωτό 3,ενώ στήν άλλη πλευρά δέν τό έχει.

kolaoy10.jpg

Και η πλευρά με το σημάδι πάει στην είσοδο ή στην έξοδο ??
Λογικά κάποιο σημάδι θα πρέπει να το έχουν όλες οι φιλιέρες εφ´όσον παίζει ρόλο η κατεύθυνση

Τελικά αυτό το νήμα πολύ το αγαπάς Δημητράκη .... το φωτορεπορτάζ είναι σχεδόν καθημερινό !!! :worshippy:
Καλά να είσαι πάντα φίλε μου να τα δουλεύεις όλα -bye-

Και η πλευρά με το σημάδι πάει στην είσοδο ή στην έξοδο ??
Λογικά κάποιο σημάδι θα πρέπει να το έχουν όλες οι φιλιέρες εφ´όσον παίζει ρόλο η κατεύθυνση

Τελικά αυτό το νήμα πολύ το αγαπάς Δημητράκη .... το φωτορεπορτάζ είναι σχεδόν καθημερινό !!! :worshippy:
Καλά να είσαι πάντα φίλε μου να τα δουλεύεις όλα -bye-

Η πλευρά μέ τό σημάδι πάει στήν είσοδο,έχει τά γράμματα από αυτήν τήν πλευρά η φιλιέρα π.χ Μ6 ,αρα είναι τυφλοσούρτης.
Το αναφέρω επειδή ειπώθηκε πώς δέν έχει "πολικότητα" η φιλιέρα,μήν πάει κάποιος συνάδελφος καί τό βάλει όπως νά είναι καί κάνει ζημιά στήν φιλιέρα.
Να σαι καλά φίλε Νίκο και σέ ευχαριστώ.:ernaehrung004:

Ευχαριστώ Νεκτάριε

Τελικά Δημήτρη διαβάζοντας τό manual,οι φιλιέρες Mannesmann έχουν ορθή φορά ώς τό πρός κοπή υλικό,δέν πάνε στήν μανέλα φιλιέρας όπως νά είναι.
Τό αναγράφει τό manual καί τό δείχνει στήν φωτό ένα κοπτικό δόντι πού είναι υπό κλίση στήν μιά πλευρά στήν φωτό 3,ενώ στήν άλλη πλευρά δέν τό έχει.

kolaoy10.jpg
Ενδιαφερον. Εγω παντως εχω του Lidl. Δεν θυμαμαι να ελεγε κατι τετοιο στις οδηγιες. Παντως την δουλεια μου την εκανα ανετα δυο φορες :p

Σήμερα πού είχα δουλειά στό κέντρο τής Αθήνας,παρήγγειλα καί παρέλαβα από Toolstore μερικά καρυδάκια 1/2 proxxon πού μού έλειπαν,καί έψαχνα νά βρώ μπουζοκάρυδο 19 mm (γιά μπουζί αλυσοπρίονων,μπουρντουροψάλλιδων κ.τ.λ)καί δέν είχε κανείς,καί τό βρήκα στό Toolstore καί αυτό καί μάλιστα proxxon καί μαγνητικό.
Ακουγα Ρέππας στό Μοναστηράκι λέω άς πάω από Κακουργοδικείου νά δώ τί λέει,από βίδες ελατήρια κ.τ.λ οκ,αλλά από τιμές εργαλείων χειρός και ηλεκτρικών 20% επάνω από τό ίντερνετ.
Πάντος τά μαγαζιά μέ εργαλεία στήν Αθηνάς πού έκανα μιά βόλτα γενικά έχουν αυξημένες τιμές,μόνο το Toolstore έχει λογικές τιμές από τό κέντρο.

Μιχάλη γιά σένα η δεύτερη φωτό,τά χαρτονάκια πήγαν στήν ανακύκλωση άμεσα :ernaehrung004:

pr110.jpg

pr210.jpg

pr310.jpg

pr410.jpg

Πραγματικά η Αθηνάς έχει γίνει "φαρμακείο" από πλευράς τιμών...