Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημήτρηηηηηη μας έχεις τρελάνει !!!! χα χα χα χα

καλοδούλευτα, καλές εργασίες φίλε -bye-

Σε ευχαριστώ Γιώργο,πάμε γιά τό επόμενο τώρα,νά καούν τά κάρβουνα,η νά ανάβει κάρβουνα :flipout:

Τό Mπουλονόκλειδο Matrix έχει ροπή 320 Nm στό ξεβίδωμα.
Αλλά αυτό πού δέν αναφέρει κανείς είναι ότι στό βίδωμα έχει ροπή 100 Nm αυτό είναι θετικό γιά μερικούς,αρνητικό γιά άλλους.Προσωπικά δέν μέ ενδιαφέρει τόσο τό βίδωμα όσο το ξεβίδωμα τών μπουλονιών.
Δέν ξέρω βέβαια άν σέ όλα τά ηλεκτρικά μπουλονόκλειδα ισχύει αυτό.

mp910.jpg

Καλοριζικα τα εργαλεια! Καποιος εξοπλιζεται γερα...

Εδω "μειναμε πισω" απο αγορες...

Δυνατο εργαλειο Δημητρη!
Για πολλες χρησεις,μεχρι και τα μαχαιρια της φρεζας θα βγαζεις με αυτό!

Με γεια.

Eυχαριστώ συνάδελφοι

Δυνατο εργαλειο Δημητρη!
Για πολλες χρησεις,μεχρι και τα μαχαιρια της φρεζας θα βγαζεις με αυτό!

Με γεια.

Φίλε Πάνο καί γιαυτό τό πήρα,εκτός τά μπουλόνια ιχ γιατί μέ παίδευαν μερικές φορές.
Τό έχεις αυτό τό μπουλονόκλειδο ? άν ναί έχεις μείνει ευχαριστημένος ?

Δεν το εχω,δουλευω αεροκλειδο αεροκαστανια και παλμικο lidl.Σημερα αλλαξα μαχαιρι στη φρεζα,για αυτό μου ηρθε στο μυαλο.

Όχι καλο,τελειο θα είναι και θα σε ξεκουρασει στα δυσκολα!

Μιας και ειναι το πρωτο μου ποστ (σας διαβαζω εδω και λιγο καιρο) ηθελα να το συνδυσασω με αγορα! Το κρουστικο δραπανοκατσαβιδο της ryobi με τις μπαταριες του. Στοχος εδω και πολυ καιρο. Το χτυπησα στα 140 απο το αμαζον μια μερα που το ειχε προσφορα.
dcd6dc72963dcfad9ece12518bf9fb7c.jpg
6a1a56af5b37dec7d1d9831e91f6a059.jpg

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιας και ειναι το πρωτο μου ποστ (σας διαβαζω εδω και λιγο καιρο) ηθελα να το συνδυσασω με αγορα! Το κρουστικο δραπανοκατσαβιδο της ryobi με τις μπαταριες του. Στοχος εδω και πολυ καιρο. Το χτυπησα στα 140 απο το αμαζον μια μερα που το ειχε προσφορα.

Καλή επιλογή αλλά με 140-150 ευρώ μπορούσες να πάρεις επαγγελματικό 18βολτο Bosch.

Πολύ όμορφο το ryoby, η σειρά one μ´αρέσει κι εμένα, να δούμε πότε θα μαζέψω χρήμα να χτυπήσω ένα.

Θα πάρεις και τα εύσημα απ τον Χιώτη !! χα χα χα χα

Εύχομαι να το ευχαριστηθείς !!

Καλώς τον φίλο τον ψηλό!!!
Καλή επιλογή πάνω στην οποία μπορείς να χτισεις ολόκληρη σειρά εργαλείων με κοινό φορτιστή και μπαταρία.

Γιαυτο και επελεξα αυτη τη μαρκα! + Το οτι ειναι η πιο "φθηνη" απο τις καλες μαρκες

Γιαυτο και επελεξα αυτη τη μαρκα! + Το οτι ειναι η πιο "φθηνη" απο τις καλες μαρκες

Πολυ καλα εκανες, καλοριζικο το σετακι! Και καλως ορισες στην παρεα μας!!

Η σειρα one+ βγαζει πολυ καλα και πολλα εργαλεια σε τιμες (και ευκαιριες) που μπορεις να χτισεις μια αριστη και χρησιμοτατη συλλογη.

Από την Κίνα με "αγάπη" μέσα σε 32 ημερολογιακές ημέρες.
Ντουί, καλώδιο, διακόπτης, αντάπτορας.

Τρυπάνι 70φ.

Καλή επιλογή αλλά με 140-150 ευρώ μπορούσες να πάρεις επαγγελματικό 18βολτο Bosch.

Ναι, αλλα αν θελει να επεκτεινει τη συλλογη των 18βολτων ποσα θα ηθελε αν επενδυε σε 18βολτα bosch?

Aν ειχες Ryobi, πιθανως να μην σκεφτοσουν και πολυ να παρεις εναν γωνιακο τροχο, μια σεγα, ενα σκουπακι, καποια τριβεια, προβολεις, η ενα ..φαλτσοπριονο μπαταριας! :)))

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Από την Κίνα με "αγάπη" μέσα σε 32 ημερολογιακές ημέρες.
Ντουί, καλώδιο, διακόπτης, αντάπτορας.

Τρυπάνι 70φ.

με την ευκαιρια......που βρισκεις το μικρο θηλυκο φυσακι για καλωδια ρευματος συσκευων (παει στο σασι)?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

με την ευκαιρια......που βρισκεις το μικρο θηλυκο φυσακι για καλωδια ρευματος συσκευων (παει στο σασι)?

https://www.banggood.com/Himalayan-...t=all&utm_campaign=lights-lighting-EU-English

Δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς εννοείς.
Το παραπάνω λίνκ αγοράς σου απαντά την ερώτηση σου ?

Ποστ μετα απο καιρο (λογω δουλειας) και εντονη "ξηρασια" στις κατασκευες μου. Σημερινη παραλαβη, λιγο τσιμπημενη αλλα ηταν κεραυνοβολος! Μη ρωτησετε τι ξυλο ειναι, ουτε αυτος που μου το πουλησε δεν ξερει!
a61796d9824cec09a2facc7ee970aae4.jpg

c69d405b1912a02ca53684ff290ad1d3.jpg