Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι, αλλα αν θελει να επεκτεινει τη συλλογη των 18βολτων ποσα θα ηθελε αν επενδυε σε 18βολτα bosch?

Aν ειχες Ryobi, πιθανως να μην σκεφτοσουν και πολυ να παρεις εναν γωνιακο τροχο, μια σεγα, ενα σκουπακι, καποια τριβεια, προβολεις, η ενα ..φαλτσοπριονο μπαταριας! :)))

Ναι δεν αμφιβάλω αλλά μπορεί να μην το έχει και σκοπό αυτό Μιχάλη μου.
Μην συγκρίνουμε όμως τα επαγγελματικά με τα ερασιτεχνικά εργαλεία... :p

Ποστ μετα απο καιρο (λογω δουλειας) και εντονη "ξηρασια" στις κατασκευες μου. Σημερινη παραλαβη, λιγο τσιμπημενη αλλα ηταν κεραυνοβολος! Μη ρωτησετε τι ξυλο ειναι, ουτε αυτος που μου το πουλησε δεν ξερει!
a61796d9824cec09a2facc7ee970aae4.jpg

c69d405b1912a02ca53684ff290ad1d3.jpg

Πολύ ωραίο.
Μοιάζει λίγο με καρυδιά!

Καλές κατασκευές σου εύχομαι.

Θέλει πολύ σκέψη για όσο το δυνατόν καλύτερη εκμετάλλευση αυτό το ξύλο, πριν καν το "ακουμπήσεις".

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλές κατασκευές σου εύχομαι.

Θέλει πολύ σκέψη για όσο το δυνατόν καλύτερη εκμετάλλευση αυτό το ξύλο, πριν καν το "ακουμπήσεις".

Έτσι ακριβώς!

Μηκος 210cm πλατος δεν μετρησα αλλα υποθετω κοντα στα 30cm. Το πληρωσα 120. Ηταν του πατερα του, απο το 1978 τουλαχιστον μου ειπε. Ο λογος που δε το χρησιμοποιησε σπιτι του ηταν η γυναικα του. Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος οτι το πιστευω ολο αυτο αλλα τελος παντων. Εμενα μ'αρεσε.

Το ξυλο απλως θα τριφτει και θα περαστει με tung oil. Ισως και με διαφανη ρητινη αν και δεν ειμαι σιγουρος ακομα. Οπως και να εχει, θα μεινει ετσι οπως ειναι, δεν θα κοπει. Μαλλον θα παει για τραπεζι τηλεορασης με μια απλη βαση. Δεν εχω σκοπο να το πειραξω.

Ναι δεν αμφιβάλω αλλά μπορεί να μην το έχει και σκοπό αυτό Μιχάλη μου.
Μην συγκρίνουμε όμως τα επαγγελματικά με τα ερασιτεχνικά εργαλεία... :p

Ελα ομως που εχει και αυτον τον σκοπο ο φιλος, δεν διαβαζεις καλα, μονο γραφεις τα δικα σου :))

Προφανως δεν συγκρινουμε επαγγελματικα με ερασιτεχνια εργαλεια. Οπως δεν μπερδευουμε το DIY με την επαγγελματικη χρηση...

εμένα δεν μου φαίνεται παντως για 40 χρονών ξύλο....όπως και να το δεις όμως είναι πανέμορφο...εκτός από αυτό που λες για τραπεζάκι τηλεόρασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τραπεζάκι σαλονιού εάν κοπεί στην μέση.

Ποστ μετα απο καιρο (λογω δουλειας) και εντονη "ξηρασια" στις κατασκευες μου. Σημερινη παραλαβη, λιγο τσιμπημενη αλλα ηταν κεραυνοβολος! Μη ρωτησετε τι ξυλο ειναι, ουτε αυτος που μου το πουλησε δεν ξερει!

Το ξυλο ειναι πραγματικα ομορφο και εντυπωσιακο! Το φανταζομαι τριμενο και φινιρισμενο!!!

εμένα δεν μου φαίνεται παντως για 40 χρονών ξύλο....όπως και να το δεις όμως είναι πανέμορφο...εκτός από αυτό που λες για τραπεζάκι τηλεόρασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τραπεζάκι σαλονιού εάν κοπεί στην μέση.

Για το σαλονι ετοιμαζω αλλο. Δηλαδη ειχα ηδη ενα το οποιο βρηκε νεο σπιτι, οποτε ετοιμαζω καινουριο. Περισσοτερα σε λιγες μερες (ελπιζω).

Να Κ μια νέα παραλαβή. Από τοπικό κατάστημα. Τιμή σούπερ και στήριξη τοπικής αγοράς!
2e2ee27af531ff8c142b618aa0a1fdd8.jpg
da6d7b040f8d5215d6682d0fd9cfa365.jpg
991b6e6b7b917c35d02068943d6e545c.jpg

Εμένα το Α3 μου αρέσει περισσότερο.

Καλοδούλευτη.
Ναι Κώστα, αλλά αυτό δεν είναι νέα παραλαβή!!! Άσε που η γαλλική άνεση δεν συγκρίνεται

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ελα ομως που εχει και αυτον τον σκοπο ο φιλος, δεν διαβαζεις καλα, μονο γραφεις τα δικα σου :))

Προφανως δεν συγκρινουμε επαγγελματικα με ερασιτεχνια εργαλεια. Οπως δεν μπερδευουμε το DIY με την επαγγελματικη χρηση...

Δείξε μου λίγο που το γράφει αυτό που λες...

Ναι Κώστα, αλλά αυτό δεν είναι νέα παραλαβή!!! Άσε που η γαλλική άνεση δεν συγκρίνεται

Καλορίζικο Νικ.
Για ότι αξεσουάρ χρειαστείς ξέρεις που θα βρεις τις καλύτερες τιμές! :)

Θα σου πω! Άσε που ήδη ξενέρωσα που δεν περιλαμβάνει δοχείο απορρυπαντικού!

Θα σου πω! Άσε που ήδη ξενέρωσα που δεν περιλαμβάνει δοχείο απορρυπαντικού!

Χαχα εμ τι νόμιζες;
Θα λάβεις και κατάλογο με την παραγγελία σου οπότε ότι θες στείλε μου πουμου για προσφορά!

Δείξε μου λίγο που το γράφει αυτό που λες...

Δυο posts εχει γραψει ολα κι ολα ο ανθρωπος, στο δευτερο του ποστ δες, που απανταει στον Κυριακο.

@toasted, Καλοριζικο Νικο, ωραιο και δυνατο φαινεται!

Δυο posts εχει γραψει ολα κι ολα ο ανθρωπος, στο δευτερο του ποστ δες, που απανταει στον Κυριακο.

@toasted, Καλοριζικο Νικο, ωραιο και δυνατο φαινεται!
Πολύ δυνατότερο από ένα αρχαίο karcher που έχω, δεν είναι. Είναι πιο ντιζαινατο, πιο αθόρυβο, έχει μεγαλύτερη παροχή νερού και τσαχπινιά με τα λεντακια. Προτίμησα αυτό για την υγροψυκτη αντλία.