Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Δημητρη ηρθε και ο μετρητης του ρουτερ σου, το αλλο μετα τις 20 του μηνα.
Θες φωτο? :))

Ωραία πράγματα νά σαι καλά Μιχάλη ευχαριστώ
Οχι μήν κάνεις τόν κόπο θά τίς ανεβάσω εγώ :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τέλεια. Δε φαντάζομαι να σε τσίμπησε τελωνείο;

Όχι.
Μέχρι τώρα ότι κ να έχω πάρει (όχι ακριβά πράγματα) δεν έχω πληρώσει ποτέ Τελωνείο.

Μια που το ζήτησε ο αγαπητός AGROTISS στο νήμα των ηλεκτροσυγκολλήσεων, ας καταγράψω εδώ τις παραλαβές μου... φωτό δεν έχω αλλά αν θέλετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτά που πήρα, ή φωτό μόλις μπορέσω, ευχαρίστως.

Συσκευή ηλεκτροκόλλησης ΜΜΑ inverter Τelwin Tecnica 211s από εδώ, μαζί με αυτόματη μάσκα Telwin Lotus.

Γάντια ηλεκτροσυγκολλητή από εδώ.

Μέγγενη γωνιακή Bessey WSM-9 από εδώ. Εξαιρετικής ποιότητας και ιδιαίτερα χρήσιμη για κολλήσεις 90 μοιρών.

Και ένα τζάκετ για προστασία.

Επίσης παρελήφθη και ένα θαυματουργό Dremel 4000 :)

Ελπίζω να τα χαρώ περισσότερο σε δημιουργικά project παρά σε επισκευές!

Σημερινά ψιλολόγια :Γυαλόχαρτα,στελέχη καί γυαλόχαρτα Dremel,κόλλα,τσοχάκια.

psilo110.jpg

psilo210.jpg

Χαιρομαι που βλεπω original dremel αναλωσιμα, πραγματικα αξιζουν τα λεφτα τους!
To στελεχος ΕΖ πρεπει να ειναι πολυ βολικο, ουτε βιδες ουτε τιποτα. Το δικο μου το εχασα:)

Kαλοριζικα Δημητρη, με τις μικροκατασκευες που θα ασχοληθεις θα δεις ποσο δημιουργικα και ευχαριστα θα περνα η ωρα!

Ανοιξα σημερα και θα δοκιμασω την κολλα σπειρωματων της titebond 2400. Νεος τυπος μπλε κολλας μεσαιας αντοχης.

Tην εχω παραλαβει απο τοτε που ειχα το προβλημα με την πριονοκορδελα καθως η προηγουμενη Τitebond 242 αναλωθηκε στην προπαρασκευη και στις συναρμολογησεις γενικοτερα του εργαστηριου.

37115177201_619673f41b_c.jpg

Ηδη την δοκιμαζω και τα αποτελεσματα το βραδυ στο νημα με τις κολλες.

Last edited:
Χαιρομαι που βλεπω original dremel αναλωσιμα, πραγματικα αξιζουν τα λεφτα τους!
To στελεχος ΕΖ πρεπει να ειναι πολυ βολικο, ουτε βιδες ουτε τιποτα. Το δικο μου το εχασα:)

Kαλοριζικα Δημητρη, με τις μικροκατασκευες που θα ασχοληθεις θα δεις ποσο δημιουργικα και ευχαριστα θα περνα η ωρα!

Ευχαριστώ Μιχάλη
Ετσι ακριβώς μεγάλη ευκολία τό στέλεχος EZ,μακάρι νά έβγαζε καί γιά τά 6,4 mm γυαλόχαρτα EZ,αλλά τό καλό είναι ότι έχει δύο στελέχη απλά μέ βίδα,στό ένα έβαλα 60 κόκκωση γυαλόχαρτο στό άλλο 120 κόκκωση,καί έχω καί ένα στέλεχος από τό B&D.

Οσο γιά τό τελευταίο,προσυπογράφω.

Ανοιξα σημερα και θα δοκιμασω την κολλα σπειρωματων της titebond 2400. Νεος τυπος μπλε κολλα μεσαιας αντοχης.
Tην εχω παραλαβει απο τοτε που ειχα το προβλημα με την πριονοκορδελα καθως η προηγουμενη Τitebond 242 αναλωθηκε
στην προπαρασκευη και στις συναρμολογησεις γενικοτερα του εργαστηριου.

Καλοδούλευτη Μιχάλη,αναμένουμε εντυπώσεις .

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ανοιξα σημερα και θα δοκιμασω την κολλα σπειρωματων της titebond 2400. Νεος τυπος μπλε κολλας μεσαιας αντοχης.

Tην εχω παραλαβει απο τοτε που ειχα το προβλημα με την πριονοκορδελα καθως η προηγουμενη Τitebond 242 αναλωθηκε στην προπαρασκευη και στις συναρμολογησεις γενικοτερα του εργαστηριου.

37115177201_619673f41b_c.jpg

Τι σχέσει έχει η Loctite με την Τitebond εκτός από το tite; Θυγατρική;:flipout::flipout::flipout::flipout:

χαχαχα, κολλες και οι δυο οι ατιμες, θα μπορουσα να την ειχα γραψει και locbond :flipout:

Παντως ουδεν κακον αμιγες καλου..ξεπροβαλες στα παλια λημερια αγαπητε :ernaehrung004: