weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Δημητρη ηρθε και ο μετρητης του ρουτερ σου, το αλλο μετα τις 20 του μηνα.
Θες φωτο?)
Μια χαρά είναι.
Τέλεια. Δε φαντάζομαι να σε τσίμπησε τελωνείο;
Όχι.
Μέχρι τώρα ότι κ να έχω πάρει (όχι ακριβά πράγματα) δεν έχω πληρώσει ποτέ Τελωνείο.
Χαιρομαι που βλεπω original dremel αναλωσιμα, πραγματικα αξιζουν τα λεφτα τους!
To στελεχος ΕΖ πρεπει να ειναι πολυ βολικο, ουτε βιδες ουτε τιποτα. Το δικο μου το εχασα
Kαλοριζικα Δημητρη, με τις μικροκατασκευες που θα ασχοληθεις θα δεις ποσο δημιουργικα και ευχαριστα θα περνα η ωρα!
Ανοιξα σημερα και θα δοκιμασω την κολλα σπειρωματων της titebond 2400. Νεος τυπος μπλε κολλα μεσαιας αντοχης.
Tην εχω παραλαβει απο τοτε που ειχα το προβλημα με την πριονοκορδελα καθως η προηγουμενη Τitebond 242 αναλωθηκε
στην προπαρασκευη και στις συναρμολογησεις γενικοτερα του εργαστηριου.
Ηδη την δοκιμαζω και τα αποτελεσματα το βραδυ στο νημα με τις κολλες.
Ανοιξα σημερα και θα δοκιμασω την κολλα σπειρωματων της titebond 2400. Νεος τυπος μπλε κολλας μεσαιας αντοχης.
Tην εχω παραλαβει απο τοτε που ειχα το προβλημα με την πριονοκορδελα καθως η προηγουμενη Τitebond 242 αναλωθηκε στην προπαρασκευη και στις συναρμολογησεις γενικοτερα του εργαστηριου.
![]()
Ηδη την δοκιμαζω και τα αποτελεσματα το βραδυ στο νημα με τις κολλες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.