Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αντώνη δεν μας είπες από που και πόσο την πήρες. λίγο θέλω κι εγώ, ένα μικρό σκουντηματάκι.
Ουπς. Έχετε δίκιο. Leroy 139 γιατί βαριόμουν να τρέχω για να κερδίσω 10ευρω
Θα σε σπρώξω εγώ Παύλο...:flipout:
Αντουάν καλοδούλευτη ρε φίλε, κάνε καλή καβάτζα σε ξύλα όμως γιατί, όπως έλεγε κι ένας φίλος, «αν δεν περισσέψουν ποτέ δεν φτάνουν».
Ευχαριστώ Μπάμπης.

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ουπς. Έχετε δίκιο. Leroy 139 γιατί βαριόμουν να τρέχω για να κερδίσω 10ευρω

το τραπέζι εργασίας είναι αλουμινίου να υποθέσω;

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια πού λένε εφόσον τήν αγόρασες,αλλά κουβέντα νά γίνεται.
Aντώνη αυτήν τήν Αttika τήν είχες δεί ? έχει πιό γεροδεμένο -καλύτερο τραπέζι καθώς καί μοιρογνωμόνιο γιά λοξοκοπές,επίσης συρόμενο φράχτη.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο!
Και από τιμή?
Ατιμουλικο. Δεν διαβάζεις όλα τα ποστ;; 139
υπάρχει κι αυτή εδώ https://www.lefeld.de/scheppach-bandsaege-basa1-professional.html
με 154 στην πόρτα μας
Μπα. Και αν έχει πρόβλημα τι κανω; scheppach Ελλάδα δεν έχει, από όσο ξέρω. Ενώ για την einhell έχουν γραφεί καλές κριτικές και αν τύχει κάτι πάω στο Leroy.
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια πού λένε εφόσον τήν αγόρασες,αλλά κουβέντα νά γίνεται.
Aντώνη αυτήν τήν Αttika τήν είχες δεί ? έχει πιό γεροδεμένο -καλύτερο τραπέζι καθώς καί μοιρογνωμόνιο γιά λοξοκοπές,επίσης συρόμενο φράχτη.
Μπα... Δεν την ξέρει ούτε η μάνα της

Ολα αυτα τα scheppach που πωλουνται Ελλαδα απο ποιον εχουν εγγυηση κι ανταλλακτικα; Καλη περιπτωση η BASA1 . Εχει ανεβει ποιοτητα η scheppach σε σχεση με την einhell.

Ολα αυτα τα scheppach που πωλουνται Ελλαδα απο ποιον εχουν εγγυηση κι ανταλλακτικα; Καλη περιπτωση η BASA1 . Εχει ανεβει ποιοτητα η scheppach σε σχεση με την einhell.

το θέμα της εγγύησης δεν το κατέχω αλλά έχουν επίσημο αντιπρόσωπο στην ελλάδα τον Νικολάου ο οποίος δεν τις έχει σε απόθεμα. ( απ ότι λέει στη σελίδα του τουλάχιστον)

Πιστεύω πως ένα τηλέφωνο στον Ιωσιφίδη και ερώτηση για το τι παίζει με την εγγύηση θα λύσει το πρόβλημα. Βλέπω πως έχει μεγάλη γκάμα σε Scheppach.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μερικά ψιλοπράγματα από Leroy-Merlin,spray ακρυλικό,χαρτοταινίες,τσοχάκια,κ/π οκουμέ,γυαλόχαρτο.

mp2310.jpg

Σήμερα επισκέφτηκα ένα τεράστιο κινεζομάγαζο που έχει ανοίξει στην είσοδο της Ελευσίνας στην Ιερό Οδό. (Πρώην Ηλεκτρονική)
Ονομάζεται WELL Department stores. Ομολογουμένως έπαθα πλάκα από το μέγεθος και την ποσότητα των διάφορων εμπορευμάτων.
Παραθέτω μερικές φωτογραφίες από ένα μικρό τμήμα του καταστήματος.

d24b1b.jpg

d9f1a7.jpg

db6e6b.jpg

6a0ddf.jpg

9e4db8.jpg

21b115.jpg

0258d9.jpg

και μερικά πραγματάκια που πήρα

46587e.jpg

Σήμερα επισκέφτηκα ένα τεράστιο κινεζομάγαζο που έχει ανοίξει στην είσοδο της Ελευσίνας στην Ιερό Οδό. (Πρώην Ηλεκτρονική)
Ονομάζεται WELL Department stores. Ομολογουμένως έπαθα πλάκα από το μέγεθος και την ποσότητα των διάφορων εμπορευμάτων.

d24b1b.jpg

d9f1a7.jpg

db6e6b.jpg

6a0ddf.jpg

9e4db8.jpg

21b115.jpg

0258d9.jpg

46587e.jpg

Έχει μόνο είδη σαν και αυτά που φαίνονται στις φωτό ή έχει και άλλα πράγματα? Αξίζει να ξεκινήσει κάποιος από Μαρούσι να πάει να δει?

d24b1b.jpg

d9f1a7.jpg

db6e6b.jpg

6a0ddf.jpg

9e4db8.jpg

21b115.jpg

0258d9.jpg

46587e.jpg

Μηηηηηη!
Τις μπαταριες τι της πηρες, προσεξε τες, χαλανε και βγαζουν υγρα πανευκολα!

Παναγιώτη καλοδούλευτα,η ρυθμιζόμενη γωνία τήν τεστάρισες άν μετράει σωστά καί πόσο έχει ? καθώς επίσης έχει καί αλφάδι επάνω ?
Μού μοιάζει σάν τήν Tactix πού έχει 11 ευρώ στά μαγαζιά,μεταλλική πρέπει νά είναι.
Τρυπάνια φτερού δέν θά αγόραζα πάντως μέ 1 ευρώ.

Εγώ που θέλω forstner μεγάλα νούμερα, απο 40 και πάνω, που θα βρώ;
Παναγιώτη πήρε το μάτι σου τίποτε;

Εξαρτάτε τι θέλεις Σαράντη, από εργαλεία στο στυλ που βλέπεις. Από ότι είδα έχει και κάπου στη Αθήνα κεντρικό και αυτό υποκατάστημα αλλά πέταξα την απόδειξη.

Εξαρτάτε τι θέλεις Σαράντη, από εργαλεία στο στυλ που βλέπεις. Από ότι είδα έχει και κάπου στη Αθήνα κεντρικό και αυτό υποκατάστημα αλλά πέταξα την απόδειξη.

Την πέταξες!
Γα@ωτο, θα χάσεις την κλήρωση του Υπουργείου με τα .......πλούσια δώρα !

Εγώ που θέλω forstner μεγάλα νούμερα, απο 40 και πάνω, που θα βρώ;
Παναγιώτη πήρε το μάτι σου τίποτε;

Μια μικρη παρενθεση.
Εχω ενα 65αρι απο τα καλα του bangood που μου εβγαλε τη παναγια.
Ειχα το αντιστοιχο 35 και φθαρθηκε. Μολις δοκιμασα το αντιστοιχο σε wolfcraft, μερα με τη νυχτα!