Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Μπααα... Λίγα κουτάκια με βλέπω να φτιάχνω ακόμα γιατί με πρήξανε και μετά θ´ αρχίσω να πειραματίζομαι με λίγο πιο μεγάλα αντικείμενα, ίσως κάτι σαν του Παύλου. Ά, και κανένα στυλό.
Όλα αυτά όμως μετα φόβου Θεού... Το ξύλο είναι ζωντανό ακόμα και φοβάμαι οτι θα πάει τσάμπα ο κόπος μου.

Πως θα τα συντηρησεις τα τεμαχια ?

Κανονικά θα πρέπει ή να τα βάλω στο νερό ή να τα βάλω σ´ ένα καφάσι που έχω αφού τα τυλίξω με μια λινάτσα βρεγμένη και να τα αποθηκεύσω σε σκιερό και υγρό μέρος.
Αν κάνω το πρώτο θα πρέπει να αλλάζω συχνά το νερό, κι αν κάνω το δεύτερο θα πρέπει να βρέχω συχνά τη λινάτσα.
Το σκέφτομαι.:chinscratch:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπάμπηηηη θέλω κι εγωωωωω.....

Υ.Σ. μην πετάξεις τίποτε είναι θεικό ξύλο.

Κανονικά θα πρέπει ή να τα βάλω στο νερό ή να τα βάλω σ´ ένα καφάσι που έχω αφού τα τυλίξω με μια λινάτσα βρεγμένη και να τα αποθηκεύσω σε σκιερό και υγρό μέρος.
Αν κάνω το πρώτο θα πρέπει να αλλάζω συχνά το νερό, κι αν κάνω το δεύτερο θα πρέπει να βρέχω συχνά τη λινάτσα.
Το σκέφτομαι.:chinscratch:

Μην το σκεφτεσαι, καντο!

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα τη Metabo. Ίσα ίσα που την "λέρωσα" λιγάκι με παλετόξυλα. Δοκιμαστικές κοπές και τίποτε άλλο. Θα αργήσω να την αξιοποιήσω σίγουρα.

metabo.jpg

Τούμπανη η μικρή metabo, θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή για επιτραπέζια κορδέλα, αν και είναι η ακριβότερη. Καλοδούλευτη και με προσοχή.

Για πες για το τραπέζι της wolfcraft... Βολεύει ως παγκοπρίονο;

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα τη Metabo. Ίσα ίσα που την "λέρωσα" λιγάκι με παλετόξυλα. Δοκιμαστικές κοπές και τίποτε άλλο. Θα αργήσω να την αξιοποιήσω σίγουρα.

View attachment 145805

Καλοριζικη Γιαννη!
Εχει και λεντακι φωτισμου για τις κοπες, ενσωματωμενο?

Αυξανονται οι metabo στην Ελλαδα! Ηρθε η αναπτυξη θα λενε οι Γερμανοι.
Καλοδουλευτη μαστορα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Θέλει διάβασμα και μικρά βήματα για έναν άσχετο όπως εγώ με τέτοια μηχανήματα. Θα την καταφέρω όμως, που θα πάει;

Τούμπανη η μικρή metabo, θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή για επιτραπέζια κορδέλα, αν και είναι η ακριβότερη. Καλοδούλευτη και με προσοχή.
Για πες για το τραπέζι της wolfcraft... Βολεύει ως παγκοπρίονο;

Το έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές μόνο σαν παγκοπρίονο. Κάνω κοπές κυρίως στο Evolution. Βολεύει αρκετά, αλλά θέλει να φτιάξω ένα sled (o Babis K. που το έχει επίσης, έχει κάνει νομίζω)

Καλοριζικη Γιαννη!
Εχει και λεντακι φωτισμου για τις κοπες, ενσωματωμενο?

Ναι έχει και led

Ομορφιες, και σε αναγκασε να βαλεις σε ταξη τα υπολοιπα, μια δουλεια που παντα ηθελες να κανεις, αλλα δεεεεν..........
Καλες δημιουργιες και προσοχη.
Δικαιωματικα πλεον μπορεις να βαλεις κατω απο το αβαταρ........"Κορδελιό"................

Παρέλαβα σήμερα δύο κορδέλες 6mm για την Metabo BAS261 που είχα παραγγείλει χτες από Τροχείο τηλεφωνικώς.

b3f40c.jpg