Tι παραλάβαμε σήμερα..

  • Αγαπητοί φίλοι

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

    Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

    Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Δυναμη αυτο το brushless κρουστικο Αχιλλεα και με τις φωτεινες ενδειξεις λεντ παντου και τα ολα τα ωραια του!
Καλοριζικο!!

Σε ευχαριστώ! (Μιχάλη αν θυμάμαι σωστά)!!

Αχιλλέα καλοδούλευτο ! η κρυφή μου επιθυμία είναι (ας όψεται ο Χιώτης) :smash:

Αυτός φταίει για όλα!!!

Καλορίζικο και καλοδούλευτο, θα το κατα ευχαριστηθείς.Δυστυχώς Ελλάδα δεν υπάρχει αντιπρόσωπος, τελευταία ήταν ο Νικολάου αλλά από ότι έμαθα την παρατάει και αυτός. Εγώ ένα σκουπάκι που παρήγγειλα δεν πρόκειται να το φέρουν.

Ευχαριστώ! Όπως ανέφερα περιμένω κι εγώ το μπουλονόκλειδο (αγορά 30/10, και μάλιστα έχει γίνει η χρέωση στην πιστωτική. Κανονικά θα έπρεπε να γίνεται η δέσμευση και η χρέωση κατά την τιμολόγηση. Ελπίζω να αξίζει η αναμονή. Είπα κι εγώ να το πάρω από Ελλάδα και την πάτησα.

και μένα παλιά , ο Κώστας ο Παυλάτος , μου είχε πει , ότι με την Ryobi υπάρχει πρόβλημα , ελλείψει αντιπροσωπίας και ανταλλακτικών.
Γι αυτό οι αγορές μου είναι από αμαζον. Τουλάχιστον σε θέματα εγγύησης και εξυπηρέτησης είναι πολύ μπροστά.
 
Δευτέρα 13/11 παραγγελία, τηλεφωνική συνεννόηση & πληρωμή με πιστωτική κάρτα απ´ευθείας.
Παρασκευή νωρίς το πρωί στην Πάτρα στο σπίτι.
Είναι τελικά σοβαρό το συγκεκριμένο μαγαζί http://penkitsdirect.co.uk/pen-kits/ λέμεεεεεε.


Α ρε Πόντιε με τις ανακαλύψεις σου.
 
Καλές κατασκευές Κώστα. Παραγωγή στυλό...
Καλοδούλευτες οι παραλαβές @ikulias

Μια παραλαβή, παραγγελία από Baggood 9/9/17


IMG_20171117_131747.jpg


2,14

https://www.banggood.com/DANIU-Elec...h-Pliers-Tool-p-1046482.html?cur_warehouse=CN

1,16
https://www.banggood.com/5M-White-3...-12V-DC-300-LED-p-77079.html?cur_warehouse=CN

6,69
https://www.banggood.com/240pcs-M3-...d-Kits-4-25mm-p-1074609.html?cur_warehouse=CN


Όλα τελικά περνάνε από τελωνείο.

IMG_20171117_131515.jpg
 
Last edited:
Μεγειές σε όλους για τις καινούργιες σας παραλαβές παιδιά.

Πάνο, το ότι περνάνε τελωνείο τι σημαίνει ; απλά καθυστέρηση ή και κάποια χρέωση επιπλέον ;
 
Μεγειές σε όλους για τις καινούργιες σας παραλαβές παιδιά.

Πάνο, το ότι περνάνε τελωνείο τι σημαίνει ; απλά καθυστέρηση ή και κάποια χρέωση επιπλέον ;

Ευχαριστώ Γιώργο, καμία επιπλέον χρέωση απλά μεγάλη καθυστέρηση.
Έφτασε 3/10 Ελλάδα και εγώ παρέλαβα σήμερα 17/11, ενάμιση μήνα να έρθει από το αεροδρόμιο στο ταχυδρομείο. Και μη χειρότερα.
 
καααλά, με τα πόδια να πήγαινες θα ερχόσουν ποιο γρήγορα, ήμαρτον !!

Δυστυχώς πλέον έτσι θα γίνεται. Δες εδώ.

Σας ενημερώνουμε ότι η χρονική διάρκεια της διαδικασία εκτελωνισμού των ταχυδρομικών αντικειμένων δεν είναι εφικτό να προσδιοριστεί, λόγω του μεγάλου όγκου των αντικειμένων προς εκτελωνισμό.
 
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ειδικοί είναι ο Παύλος κ ο κυρ Μπάμπης.
Εγώ είμαι εκκολαπτόμενος.
Τι θέλω και μιλάω; Αν τα βάλεις κάτω εσύ θα μας κάνεις με τα κρεμμυδάκια. Άντε τώρα που γράφω είμαι σίγουρος ότι είσαι στην ταράτσα και τα δουλεύεις. Εγώ δυστυχώς λόγω σοβαρών υποχρεώσεων πάλι θα μείνω στην πόλη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Εγώ παρήγγειλα μια ημέρα μετά, οπότε λογικά από δευτέρα θα παραλάβω τα στυλό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Πάντως εχουν σφιξει πολυ τα πραγματα με το τελωνειο...
εβαλα παραγγελια στο fasttech ενα ατμοποιητη ηλεκτρονικου τσιγάρου και ελαβα το παρακατω email...
επελεξα αποστολη με China Mail, και τους ειπα να το μαρκαρουν ως replacement part.

Sorry to inform you that your custom has much more strictly checking for the package with related e-cigarette items.

Would you like to ship the package via China post which usually takes 6-14 working days if there is not custom issue? You needn’t to pay for the shipping cost.

And for your information, if you were charged by your custom, we will not cover the cost. If your package is detained by your custom, you need to take the loss as well. But if the package is refused by your custom and returned back to us, we will refund you but charge the shipping cost which is about 20% of your order value.

And if we didn’t get a reply from you within 24 hours, we will directly send the package via China post.

Sorry for any inconveniences and you can contact with us if you need help.
 
Σημερινή παραλαβή, φόρμες σιλικόνης για υγρό γυαλί. Δαχτυλίδια και κρεμαστά.
a1c17c39eb9c23c8f7cc6045971372ce.jpg


Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Καλορίζικα, καλοδούλευτα κ καλές δημιουργίες σε όλους.

Δημήτρη καλησπέρες κ σε ευχαριστώ, -ουμε.
Τι βλέπεις για τον καιρό (Πάτρα). Καφενείο - - ->
 
Last edited by a moderator: