Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Μερική ανανέωση του στόλου.

Δεν την λές και μερική... Καλοδούλευτα μαστρο-παππού

Παναγιωτη, τι ημερομηνια παραγωγης γραφουν οι μπαταριες Ryobi?

Μιχάλη απ' ότι είδα 26w 2016

Επιτέλους, μαζί με μια τριφασική πρίζα κι ένα κιλό ρυτίνες που ψώνιςα, μετά απο δύο μήνες :speechless-smiley-0 παρέλαβα κι εγώ το κανελάζ που είχα παραγγείλει απο Κινεζομάγαζο.

Καλές κατασκευές "κουμπάρε"!

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Κώστα καί Μπάμπη

Σημερινή αγορά τό φαλτσοπρίονο Proxxon KGS 80 γιά να κόβω φάλτσο οδοντογλυφίδες. :grinning-smiley-043
Τό βίδωσα επάνω σέ ένα κόντρα-πλακέ καί τοποθετήθηκε επάνω στόν Proxxon-πάγκο

prio110.jpg

prio210.jpg

prio310.jpg

prio410.jpg

Γιώργο, Αντώνη, Δημήτρη σας ευχαριστώ.

Τελικά στοιχίζει πολύ κάθε επίσκεψη στην γιάφκα του Αρχηγού.
Μεγειές!

Γιώργο, Αντώνη, Δημήτρη σας ευχαριστώ.

Τελικά στοιχίζει πολύ κάθε επίσκεψη στην γιάφκα του Αρχηγού.
Μεγειές!

Να σαι καλά Κώστα,δέν στοιχίζει τίποτα,απλά μέσω τού Μιχάλη δέν παίρνουμε γουρούνι στό σακκί.-bye-

Κώστα πολύ όμορφα τα Knipex-άκια σου. θα τα δει η ''σειρά'' σου και θα του τρέξουν τα σάλια :drool1:

H "σειρά" παρεμπιπτόντως τά έχει τά Knipex Γιώργη από τά πέρισσυ.-bye-

kni210.jpg

Εδώ Λιλιπούπολη... εεεε Proxxon city!

Καλές κατασκευές Δημήτρη, καλοδούλευτο!

Εχουν μια ανεξηγητη γλυκα τα ατιμα τα proxxon!!
Kαλοριζικο το φαλτσοπριονακι Δημητρη, κουκλι ειναι και φαινεται! Eχεις και το Skil και εισαι πληρης!
Πηρες δισκακι 85μμ? Αυτο εχει επανω 80μμ νομιζω.

Για φαλτσοκοπη οδοντογλυφιδων που λες, υπαρχει το super mini φαλτσοπριονο proxxon τσεπης, του 1.5 κιλου :))

Όταν άκουγα "οι Χιώτες πάνε δύο-δύο" νόμιζα οτι θα έπρεπε να είναι και οι δύο απ´ τη Χίο.
Έκανα λάθος όμως, ισχύει ακόμα κι αν είναι μόνο ο ένας... :flipout::flipout:
Καλοδούλευτο το εργαλείο Δημήτρη. :ernaehrung004:

H "σειρά" παρεμπιπτόντως τά έχει τά Knipex Γιώργη από τά πέρισσυ.-bye-

χα χα χα λες να μην το γνωρίζω ; απλά το έγραψα για να τσιμπήσεις (και μάλλον τα δικά μου σάλια έτρεξαν)

καλορίζικο βεβαίως και το καινούργιο σου απόκτημα. εύχομαι τελειότητα σε ότι κι αν κατασκευάσεις.-bye-

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να ρωτησω το Bατραχi μας σε τι δουλεια θα χρησιμοποιει το Femi που δεν θα μπορουσε να την κανει με ενα πολυ φτηνοτερο εργαλειο οπως μια κοινη 400W πριονοκορδελα με λαμα για μεταλλα, ενα αντιστοιχο φαλτσοπριονο, μια σεγα/σπαθοσεγα κλπ. Kαι επισης ειναι ευκολα διαθεσιμες οι ανταλλακτικες λαμες για το ειδικο εργαλειο?

Ίσως να μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου και με μια ποιο φτηνή πριονοκορδέλα. (Όμως έχω ψώνιο με τα ποιοτικά εργαλεία)....
Aπό το μαγαζί που ψωνίζω μου πρότεινα αυτή σαν ποιο φτηνή επαγγελματική και made in italy..
Επίσης έχω φαλτσοπρίονο αλλά δεν κόβει με τόση ακρίβεια όσο η πριονοκορδέλα, βασικά κόβω συνήθως ανοξείδωτα γωνιές, λάμες, σωλήνες, στρατζαριστά...
Έχω παραγγείλει από LABO ΕΠΕ δύο λάμες (πριονοκορδέλες) Sandflex και περιμένω από βδομάδα να της φέρουν....

Δημήτρη, ζηλεύω, και μαζεύω χρήματα για μεγαλύτερη κορδέλα.
Σήμερα αγοράστηκαν 2 Led προβολείς 20W από φιλιο μαγαζί προς 10 έκαστος, ανεφ 'χαρτιού'

Μαζί με ένα Remote switch αγορασμένο από τότε που ήταν ο Καραμανλής πρωθυπουργός (ο γηραιοτερος) θα μπουν στον εξωτερικό περιβολο
9912cfb03b84a594b0ddd6fb0f93f539.jpg
3b570c02582b0dee27df6408e6756ccd.jpg
10bfcddd3541321283611f84bfbf1d83.jpg
183e845d27e8becebb3eaaa070ca3fd6.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Εδώ Λιλιπούπολη... εεεε Proxxon city!

Καλές κατασκευές Δημήτρη, καλοδούλευτο!

Ευχαριστώ Παναγιώτη,έτσι ακριβώς όπως τό έγραψες.

Εξουσιοδοτημενο κεντρο Proxxon εχει γινει το εργαστηριο!!!
Καλοδουλευτο!!!

Ποσο πηγε το πρασινακι?

Ευχαριστώ Κυριάκο,άστα τσάμπα πράμα μόνο 218 γιούρος,καί θά πάει γύρω στά 240-250 γιούρος προσεχώς !!!

Εχουν μια ανεξηγητη γλυκα τα ατιμα τα proxxon!!
Kαλοριζικο το φαλτσοπριονακι Δημητρη, κουκλι ειναι και φαινεται! Eχεις και το Skil και εισαι πληρης!
Πηρες δισκακι 85μμ? Αυτο εχει επανω 80μμ νομιζω.

Για φαλτσοκοπη οδοντογλυφιδων που λες, υπαρχει το super mini φαλτσοπριονο proxxon τσεπης, του 1.5 κιλου :))

Ευχαριστώ Μιχάλη,έτσι ακριβώς μιά ανεξήγητη γλύκα έχουν τά άτιμα,όχι ακόμα δέν έχω πάρει δισκάκια,αυτό παίρνει τά ίδια σάν τό Fet έχω ένα καβάντζα μέ 24 δόντια καινούργιο,ναί 80 mm διάμετρο έχει επάνω 24 δόντια.
Οντως τό KG 50 είναι στήν κατηγορία φτερού.

Όταν άκουγα "οι Χιώτες πάνε δύο-δύο" νόμιζα οτι θα έπρεπε να είναι και οι δύο απ´ τη Χίο.
Έκανα λάθος όμως, ισχύει ακόμα κι αν είναι μόνο ο ένας... :flipout::flipout:
Καλοδούλευτο το εργαλείο Δημήτρη. :ernaehrung004:

Χάχάχά έτσι ακριβώς Μπάμπη,σέ ευχαριστώ.
Δάσκαλε λένε πού δίδασκες καί νόμους δέν εκράτεις,θυμάμαι πού έλεγα,εγώ πάνω από 150 ευρώ νά δώσω τά λυπάμαι τά λεφτά γιά ένα εργαλείο,καί τώρα βρήκα τόν μάστορα μου μέ τά Proxxon
.Μεγάλη μπουκιά θά φάω μεγάλη κουβέντα δέν ξαναλέω :grinning-smiley-043

Δημήτρη, ζηλεύω, και μαζεύω χρήματα για μεγαλύτερη κορδέλα.
Σήμερα αγοράστηκαν 2 Led προβολείς 20W από φιλιο μαγαζί προς 10 έκαστος, ανεφ 'χαρτιού'

Μαζί με ένα Remote switch αγορασμένο από τότε που ήταν ο Καραμανλής πρωθυπουργός (ο γηραιοτερος) θα μπουν στον εξωτερικό περιβολο

Kαλοφώτιστα Αντώνη,τόν ασύρματο διακόπτη τόν έχω 6-7 χρόνια τώρα καί εγώ,καί δουλέυει ρολόι,δέν θέλει πολλές μεσοτοιχίες ενδιάμεσα,ξέρεις εσύ από αυτά.
Οσο γιά τήν πριονοκορδέλα,αν νομίζεις οτι οι ανάγκες σου είναι μεγαλύτερες σέ ισχύ,καλώς θά πράξεις.

Kαλοφώτιστα Αντώνη,τόν ασύρματο διακόπτη τόν έχω 6-7 χρόνια τώρα καί εγώ,καί δουλέυει ρολόι,δέν θέλει πολλές μεσοτοιχίες ενδιάμεσα,ξέρεις εσύ από αυτά.
Οσο γιά τήν πριονοκορδέλα,αν νομίζεις οτι οι ανάγκες σου είναι μεγαλύτερες σέ ισχύ,καλώς θά πράξεις.
Ναι αλλά κοίτα να δεις που θέλω και τα δύο

Για την κορδελα δεν λεω τιποτα, αγορα απαιτησεων. Απλα ενας φιλος εχει "λυσαξει" να φτιαξει μια τετοια με μοτερ απο "σβουρακι" ρυθμιζομενων τροχων, αλλα ακομα ειναι στη μελετη. Αν την αρχισει και προλαβω θα εχει πολυ τορνοφωτογραφια.

Μιχ. ευχαριστώ.
Το ψαλιδάκι αυτό βολεύει στην κοπή φλαντζών & όντως είναι μη χρηστικό εις στην Ξυλουργική.
Μπρουτζοφυλλα και αλουμινια Κωστα;

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Κώστα καί Μπάμπη

Σημερινή αγορά τό φαλτσοπρίονο Proxxon KGS 80 γιά να κόβω φάλτσο οδοντογλυφίδες. :grinning-smiley-043
Τό βίδωσα επάνω σέ ένα κόντρα-πλακέ καί τοποθετήθηκε επάνω στόν Proxxon-πάγκο

prio110.jpg

prio210.jpg

prio310.jpg

prio410.jpg

Λυσε μου μια απορια βρε Δημητρη, τι παραπανω κανει αυτο απο τα αλλα 2 που εχεις; Δεν ρυθμιζουν με μοιρες για φαλτσοκοπες τα παγκου;

Ειμαι σιγουρος οτι θα την χαρεις την "πρασινοκιτρινη συμμορια" σου, γιατι ξερω οτι κατι πλανο εχεις στο μυαλο σου. Αν δεν ειχες, δεν θα αγοραζες. Αναμενω.

Σημερινη παραλαβη απο "Αμαλια Καλοθαναση" ή "Χιουστον" ή "Kombernass GMBH".

Μπαταρια για το PABS 10.8 C2, 10,8 V / 1300 mAh,με κοστος 15,00 + 5,00 ΜΕΤ. Πολυ γρηγορη ανταποκριση και ειμαι σιγουρος οτι ειναι η σωστη μπαταρια γιατι εχει την ιδια ημερομηνια κατασκευης με την "μαμισια", δηλαδη 2013-08:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

DSCN1718 (Small).JPG
DSCN1721 (Small).JPG

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χάχάχά έτσι ακριβώς Μπάμπη,σέ ευχαριστώ.
Δάσκαλε λένε πού δίδασκες καί νόμους δέν εκράτεις,θυμάμαι πού έλεγα,εγώ πάνω από 150 ευρώ νά δώσω τά λυπάμαι τά λεφτά γιά ένα εργαλείο,καί τώρα βρήκα τόν μάστορα μου μέ τά Proxxon
.Μεγάλη μπουκιά θά φάω μεγάλη κουβέντα δέν ξαναλέω :grinning-smiley-043

Μωρέ θυμάμαι τι έλεγες... Όπως θυμάμαι και τι σου έλεγα...-bye-

Για την κορδελα δεν λεω τιποτα, αγορα απαιτησεων. Απλα ενας φιλος εχει "λυσαξει" να φτιαξει μια τετοια με μοτερ απο "σβουρακι" ρυθμιζομενων τροχων, αλλα ακομα ειναι στη μελετη.

Ναι τροχων, σώτρων και επίσωτρων.................Hallllloooooooo...............ρυθμιζομενων στροφων.....Καραμήτροοοοο.