Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σας ευχαριστώ πολύ.

Με το καλό κυρ Παναγιώτη.

Του σαλονιού κ εσύ κ με λαμπτήρα.
Βλέπω στο τέλος να ασχοληθεί κ ο μικρός Παναγιώτης με το νέο σου απόκτημα.

Μακάρι να ασχοληθεί και ο μικρός κάποια στιγμή

Μπραβο ρε Παναγιωτη!!!
Αντε να δουμε και αυτην την μαρκα που ειναι διαδεδομενη στο εξωτερικο!

Μετά από πολύ ψάξιμο και πολλά θετικά reviews που έχω διαβάσει κατέληξα σε αυτήν.
Είναι και πράσινη.:flipout:

Καλοδούλευτο Παναγιώτη.
Αν και άγνωστη μάρκα (σε μένα τουλαχιστον) φαίνεται ποιοτική κατασκευή. Να το χαρείς !

Γιώργο θεωρείται vfm για την κατηγορία της.

https://www.amazon.co.uk/Record-Power-SS16V-Scroll-16-inch/dp/B001OXBZE2#customerReviews
https://www.amazon.de/Record-Power-...coding=UTF8&psc=1&refRID=NN28PBVQGRSZM628BJ18

Παναγιώτη καλορίζικη καλοδούλευτη μέ πολλές καί καλές δημιουργίες,πραγματικά έχω δεί καί εγώ πολύ καλές κριτικές γιά αυτήν τήν μάρκα,συνολικά μέ μεταφορικά πόσο σού κόστισε ?

Παναγιωτη καλοριζικη, φαινεται πληρεστατη αυτη η σεγα!
Μου αρεσει πολυ το ενσωματωμενο φως και επισης που παιρνει και ακεφαλες λαμες.

Ειδικα το ευελικτο ενσωματωμενο φως ειναι μεγαλη υποθεση πανω στη σεγα, σημερα φορουσα φακο κεφαλης για λεπτομερη κοπη.
Αν δουλευει αποτελεσματικα και ο φυσητηρας σκονης θα ειναι πραγματικο VFM εργαλειο!

Παναγιώτη , όταν την δουλέψεις , "ρίξε" ένα μικρό review για τη συγκεκριμένη σέγα. Την έχω βάλει και εγώ στο μάτι εδώ και καιρό , αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμη . Record Power τις έχει ο Meyer στη γερμανική αγορά , από τα σοβαρότερα καταστήματα , με 5 χρόνια εγγύηση .Αν και δεν ξέρω τι ζημιά μπορεί να πάθει ένα τέτοιο εργαλείο.

Καλοριζικο το εργαλειο Παναγιωτη! Δεν σταματανε οι εξυπνες αγορες!
Ερωτηση: ειναι αντιστοιχη της proxxon dsh ή μικροτερη?

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ πολύ όλους σας

Παναγιώτη καλορίζικη καλοδούλευτη μέ πολλές καί καλές δημιουργίες,πραγματικά έχω δεί καί εγώ πολύ καλές κριτικές γιά αυτήν τήν μάρκα,συνολικά μέ μεταφορικά πόσο σού κόστισε ?

Δημήτρη 159,85 , ακριβά τα μεταφορικά αλλά γενικά συνέφερε λόγω τιμής. 147 είναι η τιμή Amazon.uk χωρίς μεταφορικά και δεν την στέλνει.

Που πας και τα ξετρυπώνεις ρε μπαγάσα... Καλοδούλευτο το εργαλείο. :ernaehrung004:

Το ξέρεις πως είμαι ψαχτήρι

Παναγιωτη καλοριζικη, φαινεται πληρεστατη αυτη η σεγα!
Μου αρεσει πολυ το ενσωματωμενο φως και επισης που παιρνει και ακεφαλες λαμες.

Ειδικα το ευελικτο ενσωματωμενο φως ειναι μεγαλη υποθεση πανω στη σεγα, σημερα φορουσα φακο κεφαλης για λεπτομερη κοπη.
Αν δουλευει αποτελεσματικα και ο φυσητηρας σκονης θα ειναι πραγματικο VFM εργαλειο!

Θα δείξει Μιχάλη

Παναγιώτη , όταν την δουλέψεις , "ρίξε" ένα μικρό review για τη συγκεκριμένη σέγα. Την έχω βάλει και εγώ στο μάτι εδώ και καιρό , αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμη . Record Power τις έχει ο Meyer στη γερμανική αγορά , από τα σοβαρότερα καταστήματα , με 5 χρόνια εγγύηση .Αν και δεν ξέρω τι ζημιά μπορεί να πάθει ένα τέτοιο εργαλείο.

Θα αργήσω λίγο Βαγγέλη, έχω άλλο project

Καλοριζικο το εργαλειο Παναγιωτη! Δεν σταματανε οι εξυπνες αγορες!
Ερωτηση: ειναι αντιστοιχη της proxxon dsh ή μικροτερη?

Νεκ δες το βίντρο, αν δεν το είδες, να δεις τι κάνει. Δες και εδώ να δεις βαθμολογία. Αμέσως μετά από την ακριβότερη DSH της Proxxon είναι.
Υ.Γ χαμηλότερος βαθμός = καλύτερη

Καλορίζικη μαστρο-Παναγιώτη!review asap!

Μόλις μπορέσω Νικόλα αν και το σωστό review γίνεται από κάποιον που έχει εμπειρία σε αντίστοιχο μηχάνημα για να κάνει την σύγκριση.

Τι έγινε τώρα ....ξανά δίνουν δώρο Χριστουγέννων στους συνταξιούχους ???
Καλοδούλευτα ρε Παναγιώτη ...σε βλέπω έτοιμο για μεγάλα έργα !!!:worshippy::worshippy:

Τι έγινε τώρα ....ξανά δίνουν δώρο Χριστουγέννων στους συνταξιούχους ???
Καλοδούλευτα ρε Παναγιώτη ...σε βλέπω έτοιμο για μεγάλα έργα !!!:worshippy::worshippy:

το δώρο πέθανε, ζήτω το''κοινωνικό μέρισμα'' !!
smileys-money-303591.gif

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ πολύ όλους σας

Δημήτρη 159,85 , ακριβά τα μεταφορικά αλλά γενικά συνέφερε λόγω τιμής. 147 είναι η τιμή Amazon.uk χωρίς μεταφορικά και δεν την στέλνει.

Το ξέρεις πως είμαι ψαχτήρι

Θα δείξει Μιχάλη

Θα αργήσω λίγο Βαγγέλη, έχω άλλο project

Νεκ δες το βίντρο, αν δεν το είδες, να δεις τι κάνει. Δες και εδώ να δεις βαθμολογία. Αμέσως μετά από την ακριβότερη DSH της Proxxon είναι.
Υ.Γ χαμηλότερος βαθμός = καλύτερη

Μόλις μπορέσω Νικόλα αν και το σωστό review γίνεται από κάποιον που έχει εμπειρία σε αντίστοιχο μηχάνημα για να κάνει την σύγκριση.

Δηλαδη τωρα πρεπει να την παρω...:smash:

Shark καλές δημιουργίες !

Γιατί μου το κάνετε τώρα αυτό ρε παιδιά, θα αφήσω την εγγονή χωρίς δώρο μου φαίνεται !

Αντώνη καφέδες φτιάχνει αυτό ?

Last edited by a moderator: