AGROTISS
Supreme Member
Καλοδούλευτο Παναγιώτη.
Αν και άγνωστη μάρκα (σε μένα τουλαχιστον) φαίνεται ποιοτική κατασκευή. Να το χαρείς !
Αν και άγνωστη μάρκα (σε μένα τουλαχιστον) φαίνεται ποιοτική κατασκευή. Να το χαρείς !
Με το καλό κυρ Παναγιώτη.
Του σαλονιού κ εσύ κ με λαμπτήρα.
Βλέπω στο τέλος να ασχοληθεί κ ο μικρός Παναγιώτης με το νέο σου απόκτημα.
Μπραβο ρε Παναγιωτη!!!
Αντε να δουμε και αυτην την μαρκα που ειναι διαδεδομενη στο εξωτερικο!
Καλοδούλευτο Παναγιώτη.
Ερωτηση: ειναι αντιστοιχη της proxxon dsh ή μικροτερη?
Παναγιώτη καλορίζικη καλοδούλευτη μέ πολλές καί καλές δημιουργίες,πραγματικά έχω δεί καί εγώ πολύ καλές κριτικές γιά αυτήν τήν μάρκα,συνολικά μέ μεταφορικά πόσο σού κόστισε ?
Που πας και τα ξετρυπώνεις ρε μπαγάσα... Καλοδούλευτο το εργαλείο. :ernaehrung004:
Παναγιωτη καλοριζικη, φαινεται πληρεστατη αυτη η σεγα!
Μου αρεσει πολυ το ενσωματωμενο φως και επισης που παιρνει και ακεφαλες λαμες.
Ειδικα το ευελικτο ενσωματωμενο φως ειναι μεγαλη υποθεση πανω στη σεγα, σημερα φορουσα φακο κεφαλης για λεπτομερη κοπη.
Αν δουλευει αποτελεσματικα και ο φυσητηρας σκονης θα ειναι πραγματικο VFM εργαλειο!
Παναγιώτη , όταν την δουλέψεις , "ρίξε" ένα μικρό review για τη συγκεκριμένη σέγα. Την έχω βάλει και εγώ στο μάτι εδώ και καιρό , αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμη . Record Power τις έχει ο Meyer στη γερμανική αγορά , από τα σοβαρότερα καταστήματα , με 5 χρόνια εγγύηση .Αν και δεν ξέρω τι ζημιά μπορεί να πάθει ένα τέτοιο εργαλείο.
Καλοριζικο το εργαλειο Παναγιωτη! Δεν σταματανε οι εξυπνες αγορες!
Ερωτηση: ειναι αντιστοιχη της proxxon dsh ή μικροτερη?
Καλορίζικη μαστρο-Παναγιώτη!review asap!
Τι έγινε τώρα ....ξανά δίνουν δώρο Χριστουγέννων στους συνταξιούχους ???
Καλοδούλευτα ρε Παναγιώτη ...σε βλέπω έτοιμο για μεγάλα έργα !!!:worshippy::worshippy:
Ευχαριστώ πολύ όλους σας
Δημήτρη 159,85 , ακριβά τα μεταφορικά αλλά γενικά συνέφερε λόγω τιμής. 147 είναι η τιμή Amazon.uk χωρίς μεταφορικά και δεν την στέλνει.
Το ξέρεις πως είμαι ψαχτήρι
Θα δείξει Μιχάλη
Θα αργήσω λίγο Βαγγέλη, έχω άλλο project
Νεκ δες το βίντρο, αν δεν το είδες, να δεις τι κάνει. Δες και εδώ να δεις βαθμολογία. Αμέσως μετά από την ακριβότερη DSH της Proxxon είναι.
Υ.Γ χαμηλότερος βαθμός = καλύτερη
Μόλις μπορέσω Νικόλα αν και το σωστό review γίνεται από κάποιον που έχει εμπειρία σε αντίστοιχο μηχάνημα για να κάνει την σύγκριση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.