Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ευχαριστώ για την συμβουλή αποθήκευσης ακομα δεν την εχω μονταρει απ'οτι λένε οι οδηγίες μετα απο καθε χρήση καλο θα ειναι να την πλένεις με χλιαρό νερό

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νά σαι καλά
Ναί θά πρέπει νά πλένεται μέ χλιαρό νερό νά καθαρίζει μετά από κάθε χρήση,γιά νά μήν έχει οσμές από τίς εισπνοές-εκπνοές καί ιδρώτα,καί να καθαρίζουν οι αεραγωγοί,αλλά μόνο τήν βάση θά πλένεις, θά βγάζεις όλα τά φίλτρα πού είναι σάν μπαγιονέτ καί θά πλένεις τήν βάση τίς μάσκας μέ χλιαρό νερό,μετά θά τήν σκουπίζεις καλά μέ ένα βαμβακερό πανί ,καί τέλος θά βιδώνεις επάνω τά φίλτρα,καί αποθήκευση.
Θά τήν ευχαριστηθείς αυτήν τήν μάσκα,ότι καί "μπόχα" νά έχει ένας κλειστός χώρος φορώντας την δέν θά μυρίζεις απολύτως τίποτα.
Αλλά πρίν ξεκινήσεις τήν όποια εργασία σου,νά κάνεις τό τέστ πού λέει ο κατασκευαστής μέ τήν εκπνοή-εισπνοή,γιά νά δείς άν έχει τέλεια εφαρμογή στό πρόσωπο σου καί δέν υπάρχει κενό μεταξύ μάσκας-δέρματος καί μπαίνουν μέσα οι μυρωδιές του περιβάλλοντος.

Νά σαι καλά
Ναί θά πρέπει νά πλένεται μέ χλιαρό νερό νά καθαρίζει μετά από κάθε χρήση,γιά νά μήν έχει οσμές από τίς εισπνοές-εκπνοές καί ιδρώτα,καί να καθαρίζουν οι αεραγωγοί,αλλά μόνο τήν βάση θά πλένεις, θά βγάζεις όλα τά φίλτρα πού είναι σάν μπαγιονέτ καί θά πλένεις τήν βάση τίς μάσκας μέ χλιαρό νερό,μετά θά τήν σκουπίζεις καλά μέ ένα βαμβακερό πανί ,καί τέλος θά βιδώνεις επάνω τά φίλτρα,καί αποθήκευση.
Θά τήν ευχαριστηθείς αυτήν τήν μάσκα,ότι καί "μπόχα" νά έχει ένας κλειστός χώρος φορώντας την δέν θά μυρίζεις απολύτως τίποτα.
Αλλά πρίν ξεκινήσεις τήν όποια εργασία σου,νά κάνεις τό τέστ πού λέει ο κατασκευαστής μέ τήν εκπνοή-εισπνοή,γιά νά δείς άν έχει τέλεια εφαρμογή στό πρόσωπο σου καί δέν υπάρχει κενό μεταξύ μάσκας-δέρματος καί μπαίνουν μέσα οι μυρωδιές του περιβάλλοντος.
ευχαριστώ και παλι αυριο θα το κανω το τεστ ειναι πολυ καλη μασκα και για πολλές χρήσεις πρωτα απ'ολα η υγεία μας

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τούμπανο.

Μακάρι να χει διάρκεια.

9e0c692c9250738f2e3275ffdce92c57.jpg

Ένα L-boxx για το 90% των περιπτώσεων (κάτω από τη ταμπακιέρα μια αντίστοιχη με hex τρυπάνια).
Εργο τεχνης το L-Box!!

Ανδρέα σ' ευχαριστώ για τις κατατοπιστικές πληροφορίες.

Δημήτρη βλέπω πως ότι εργαλείο θέλω να πάρω το έχεις ήδη. απ ' όλα τα καλούδια έχει το εργαστήριό σου -bye-

Καλοριζικα. Αντε να περνει πανω του το θεμα, γιατι μαραζωσε λιγο μετα τα Χριστουγεννα.

Δεν είναι σημερινή παραλαβή, αλλά σήμερα έστησα ξανά το main pc στο νέο σπίτι...

Εργαλείο 1:

2018-01-23 22.48.16.jpg

2018-01-23 22.17.12.jpg

Εργαλείο 2:

2018-01-23 22.10.38.jpg

Εργαλείο 3:

2018-01-23 22.15.51.jpg

Θα έπαιρνα το αντίστοιχο ψυγείο σε Bosch, αλλά (τη μέρα που παρήγγειλα, καθώς αυτά αλλάζουν ανά ώρα και στιγμή) το Pitsos είχε 30 λιγότερο και δωρεάν μεταφορικά. Επίσης τα άθλια πλακάκια της κουζίνας θα καλυφθούν οσονούπω.

Ο πτυσσόμενος πάγκος του Lidl μας έβγαλε ασπροπρόσωπους, ελλείψει κανονικού τραπεζιού για την κουζίνα προς το παρόν. :grinning-smiley-043

Η παραλαβή έγινε το Σάββατο, η δοκιμή θα γίνει εντος της εβδομάδας.

Καλοδούλευτα Ηλία,γράψε καί στό ανάλογο νήμα γιά τόν ταινειολειαντήρα όταν τόν δοκιμάσεις,γιατί έχουν χυθεί τόνοι μελάνης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα Ηλία,γράψε καί στό ανάλογο νήμα γιά τόν ταινειολειαντήρα όταν τόν δοκιμάσεις,γιατί έχουν χυθεί τόνοι μελάνης.

Δημήτρη ευχαριστώ ,με μια μικρή δοκιμή δεν βλέπω να κουνιέται η ταινία θα δούμε όταν το ζορίσω τι θα κάνει , και σε εσένα και στου υπολοίπου καλορίζικα τα καλούδια σας.

Ηλία καλοδούλευτος ο ταινιολειαντήρας

Για τον ολύμπιο και τις οικιακές συσκευές, εύχομαι να είναι αξιόπιστες και να κάνουν σωστά τη δουλειά για την οποία κατασκευάστηκαν.
Είμαι παθών από τέτοια συσκευή και μάλιστα made in Germany ακριβοπληρωμένη

Ηλία καλοδούλευτος ο ταινιολειαντήρας

Για τον ολύμπιο και τις οικιακές συσκευές, εύχομαι να είναι αξιόπιστες και να κάνουν σωστά τη δουλειά για την οποία κατασκευάστηκαν.
Είμαι παθών από τέτοια συσκευή και μάλιστα made in Germany ακριβοπληρωμένη

Καλοδουλευτα παιδια!

Γιώργο πλήρωσα και εγώ προ 3 χρόνια ένα Siemens AAA ψυγείο και μας έβγαλε την Παναγία.
Μέχρι που του έβαλα UPS.

Γιώργο πλήρωσα και εγώ προ 3 χρόνια ένα Siemens AAA ψυγείο και μας έβγαλε την Παναγία.
Μέχρι που του έβαλα UPS.

μακάρι να έφταιγε που δεν είχα ups να έπερνα 10 τέτοια, απλά όλη η κατασκευή ήταν μια αστοχία υλικού (αν μπορώ να τη χαρακτηρίσω έτσι) και εγώ πολύ τυχερός που μου έπεσε αυτό το λαχείο..

Δεν είναι σημερινή παραλαβή, αλλά σήμερα έστησα ξανά το main pc στο νέο σπίτι...

Εργαλείο 1:

View attachment 148552

View attachment 148553

Εργαλείο 2:

View attachment 148554

Εργαλείο 3:

View attachment 148555

Θα έπαιρνα το αντίστοιχο ψυγείο σε Bosch, αλλά (τη μέρα που παρήγγειλα, καθώς αυτά αλλάζουν ανά ώρα και στιγμή) το Pitsos είχε 30 λιγότερο και δωρεάν μεταφορικά. Επίσης τα άθλια πλακάκια της κουζίνας θα καλυφθούν οσονούπω.

Ο πτυσσόμενος πάγκος του Lidl μας έβγαλε ασπροπρόσωπους, ελλείψει κανονικού τραπεζιού για την κουζίνα προς το παρόν. :grinning-smiley-043
Καλορίζικα!!
Τι έχεις σκεφτεί να κάνεις με τα πλακάκια??

Εύχομαι για μια ζωή να σου μείνουν Νίκο.
Το εργαλείο Νο3 πόσο σου κόστισε αν επιτρέπεται;
Σκέφτομαι κι εγώ για αντικατάσταση του παλιού Juro Pro 810 το οποίο οι βλάβες του πλέον ξεπερνούν το 70-80% (κόστος ανταλλακτικών μόνο) τις αγοράς καινούριου.

Καλοριζικο το νοικοκυριο Νικο, και καλη αρχη!

Παραλαβη αποκριατικων γκατζετς απο το banggood μετα απο δυο μηνες και κατι αναμονης.
Η παραγγελια ειχε γινει 24 Νοεμβριου αλλα δεν πτοηθηκα για την αργοπορια καθως δεν εχω χασει ποτε παραγγελια απο εκει.

Μασκες απο καουτσουκ, αξιζαν το 10ευρω περιπου εκαστη, ειδικα του βλοσηρου γεροντα:).
39931872232_004dc3508a_c.jpg