Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ συνάδελφοι

Ημέρα παραλαβών σήμερα, καλορίζικα σε όλους !

Το τηλεσκοπικό καθρεπτάκι από που το πήρες Δημήτρη και πόσο ;

Στήν γειτονιά μας Γιώργο στό Καματερό στόν ergaleiogato.gr στά 7,70 ευρώ.
Eχει αρκετά πράγματα σέ Silverline καί Amtech,καί λογικές τιμές από ότι βλέπω στό amazon.uk πού έχει αυτές τίς δύο μάρκες.

Καί στά 12,20 ευρώ είχα πάρει χτές τήν γωνία μαραγκού μέ μοιρογνωμόνιο καί εύρεση κύκλων

Ευχαριστώ συνάδελφοι

Στήν γειτονιά μας Γιώργο στό Καματερό στόν ergaleiogato.gr στά 7,70 ευρώ.
Eχει αρκετά πράγματα σέ Silverline καί Amtech,καί λογικές τιμές από ότι βλέπω στό amazon.uk πού έχει αυτές τίς δύο μάρκες.

Καί στά 12,20 ευρώ είχα πάρει χτές τήν γωνία μαραγκού μέ μοιρογνωμόνιο καί εύρεση κύκλων

Ευχαριστώ Δημήτρη, πρέπει να το επισκεφτώ σίγουρα.

Ευχαριστώ Δημήτρη, πρέπει να το επισκεφτώ σίγουρα.

Νά σαι καλά
Οπως καί δήποτε έχει αρκετή ποικιλία στό site όχι σέ επώνυμα αλλά σέ Amtech καί Silverline όπως θά δείς,o χώρος μέσα σχετικά μέτριος,βέβαια πρίν πάς πάρε τηλέφωνο άν υπάρχει στόκ,σέ αυτό πού θέλεις.Ευγενικοί καί εξυπηρετικοί.

Οκ. το καθρεφτάκι με ενδιαφέρει, πάντα ήθελα να πάρω ένα τέτοιο να βλέπω σε δύσκολα σημεία.

Ετσι,καί εγώ άν δέν τήν πάθαινα δέν θά τό αγόραζα,μού είχε πέσει πίσω από τόν πάγκο μέ τά εργαλεία χειρός κάτι,καί έχω κάτι αντικείμενα καί δέν μπορούσα νά πλησιάσω τό κεφάλι μου νά δώ πού είναι,καί μέ παίδεψε νά ψάχνω στά "τυφλά" άν είχα τό καθρεφτάκη θά ήταν πολύ πιό εύκολο νά τό δώ,καί επίσης τό είχα χρειαστεί καί όταν άλλαξα τό σιφόνι στόν νιπτήρα καί έβαλα κόλλα πλαστελίνη δύο συστατικών γύρω-γύρω εκεί πού πάει στήν σωλήνα αποχέτευσης καί ήθελα νά δώ τί έκανα,αλλά δέν έβλεπα από κάτω καί έβαζα κόλλα μέ τήν έκτη αίσθηση τής αφής χάχάχά..καί λέω μιά φορά - δυό φορές,εεε δέν πάει καί τρίτη.

Last edited:

Καλοριζικες ολες οι παραλαβες.
Πολυ δυσκολο μου δειχνει το σχεδιο με τον πυρογραφο. Μπραβο στον φιλο.

Last edited by a moderator:
σας ευχαριστώ ολους μαστορια άντε και στα δικα σας

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημερινό πακετάκι από banggood. Παραγγελία στις 20/12. Τρία κοπτικα 1/4 της ίντσας για το τριμερ. Συνολικο κόστος 5 . Το ενα κοπτικο για σοκορα έχει στραβό ρουλεμάν.. θα λυθεί μήπως το πρόβλημα είναι στην αλενοβιδα ή σε κάποια ροδελα. Αν δεν διορθωθεί, δεν θα δοκιμαστεί καν και θα πάει στα σκουπίδια. Τα υπόλοιπα θα δοκιμαστουν σε review του κλασσικού κόκκινου makita trimmer.
77b6f731d7dc35b75c44c028df19b963.jpg

7f5cec9dad2a1c0abde6df5c72a43ac7.jpg

Καλοδούλευτα τά κοπτικά Δημήτρη,καί μέ προσοχή όπως σωστά σκέφτεσαι.

Σήμερα αγόρασα μιά "σαχλαμαρίτσα" ένα χρώμα λευκό ακρυλικό sentio art από τό πλαίσιο 3 ευρώ,δέν θά τό ανέβαζα κάν,αλλά τό ανεβάζω μιάς καί κάποιος άλλος έχει τήν ιδέα σαν εμένα.
Είχα αγοράσει κάτι ακρυλικά χρώματα από τό Jumpo έναντι 5 ευρώ σέ μικρά μπουκαλάκια,καί τό λευκό μού είχε τελειώσει λόγο πού μέ τό λευκό κάνουμε ανάμειξη καί γιά άλλα χρώματα,καί έτσι πήρα από τό πλαίσιο ένα μπουκάλι τών 250 ml,σέ καλή τιμή 3 ευρώ από μιά έρευνα αγοράς.

ac10.jpg

Σημερινό πακετάκι από banggood. Παραγγελία στις 20/12. Τρία κοπτικα 1/4 της ίντσας για το τριμερ. Συνολικο κόστος 5 . Το ενα κοπτικο για σοκορα έχει στραβό ρουλεμάν.. θα λυθεί μήπως το πρόβλημα είναι στην αλενοβιδα ή σε κάποια ροδελα. Αν δεν διορθωθεί, δεν θα δοκιμαστεί καν και θα πάει στα σκουπίδια. Τα υπόλοιπα θα δοκιμαστουν σε review του κλασσικού κόκκινου makita trimmer.

καλορίζικα και καλές εργασίες.

πόσο καιρό τα περίμενες ;

Καλοδούλευτα τά κοπτικά Δημήτρη,καί μέ προσοχή όπως σωστά σκέφτεσαι.

Σήμερα αγόρασα μιά "σαχλαμαρίτσα" ένα χρώμα λευκό ακρυλικό sentio art από τό πλαίσιο 3 ευρώ,δέν θά τό ανέβαζα κάν,αλλά τό ανεβάζω μιάς καί κάποιος άλλος έχει τήν ιδέα σαν εμένα.
Είχα αγοράσει κάτι ακρυλικά χρώματα από τό Jumpo έναντι 5 ευρώ σέ μικρά μπουκαλάκια,καί τό λευκό μού είχε τελειώσει λόγο πού μέ τό λευκό κάνουμε ανάμειξη καί γιά άλλα χρώματα,καί έτσι πήρα από τό πλαίσιο ένα μπουκάλι τών 250 ml,σέ καλή τιμή 3 ευρώ από μιά έρευνα αγοράς

όπως είδες παρακάτω έχουν κι άλλοι την ίδια ιδέα, μεγειά

καλορίζικα και καλές εργασίες.

πόσο καιρό τα περίμενες ;
Αναχωρηση απο Κινα 26/12 και εφτασαν χτες. Κατι λιγοτερο απο μηνα δηλαδη.

ΥΓ το κοπτικο παει για πεταμα. Ειναι στραβη η πατουρα που παταει το ρουλεμαν. Η αποκλιση στην περιστροφη του ρουλεμαν ειναι πανω απο 1 χιλιοστο! Με τορνο γινεται, αλλα δεν θα ασχοληθω με κοπτικο των 2.5 Κραταω μονο το ρουλεμαν.

Ευχαριστώ εχω και τον weller αλλα αυτος θερμαίνεται σε δευτερόλεπτα και ειναι πιο δυνατός λογικα καίει πιο καλά το ξυλο εδω 2 σχέδια που εχω κανει
981e60fac2d1b18b6566eb842274e305.jpg
b44366c6d5f2a57d84b598f9b0ca84e4.jpg

Πολυ ωραιες οι καλλιτεχνιες!!!!

Πολυ ωραιες οι καλλιτεχνιες!!!!
ευχαριστω παιδια απλως ήθελα να σας πω οτι δεν ειναι δικο μου το σχεδιο αλλα το εκτυπωσα απο το ιντερνετ και το αντεγραψα στο ξύλο το εκτυπωσα απο εδω http://tsiolakis.blogspot.gr/2009/02/?m=1 απλως το γραφω για να μην εχουμε θεμα νομικό ευχαριστω