Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα Παιδιά!!!!

Ανδρέα πως και δεν επέλεξες κάποιον που να παίρνει και μύτες γραμμάτων σχεδίων κλπ?
Ευχαριστώ εχω και τον weller αλλα αυτος θερμαίνεται σε δευτερόλεπτα και ειναι πιο δυνατός λογικα καίει πιο καλά το ξυλο εδω 2 σχέδια που εχω κανει
981e60fac2d1b18b6566eb842274e305.jpg
b44366c6d5f2a57d84b598f9b0ca84e4.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αντρέα μπράβο.. :SFGSFGSF: πανέμορφα τα έργα σου...
Με το καλό και το νέο εργαλείο. Για τον Weller έχεις δίκιο, πολύ δυνατός, κι αν δεν θες να κάνεις ζημιά θα πρέπει να τον ακουμπάς λίγι πριν τη χρήση σε νωπό πανί ή κάτι τέτοιο.

Νεκ με γειά τα τρυπανάκια σου... Βλέπω πήρες κι εσύ σουβλί, πλησιάζει το Πάσχα και τρέχουμε όλοι να προλάβουμε μου γαίνεται.
Εγώ πήρα τέσσερα, 60 πόντους έκαστο, μετά συγχωρήσεως. :silly:

Attachments

• 5.jpg
    5.jpg
    217 KB · Views: 438
Καλορίζικα σέ όλους συνάδελφοι,πυρογράφοι,τρυπάνια,πολυεργαλεία

Σήμερα αγόρασα ένα τηλεσκοπικό καθρεφτάκι μέ 2 led,χρήσιμα καί δυνατά τά led,καί ένα μαγνητικό πιάτο inox γιά βίδες ροδέλες κ.τ.λ
Πολύ δύναμη ο μαγνήτης.

ka110.jpg

ka210.jpg

ka310.jpg

ka410.jpg

Αντρέα μπράβο.. :SFGSFGSF: πανέμορφα τα έργα σου...
Με το καλό και το νέο εργαλείο. Για τον Weller έχεις δίκιο, πολύ δυνατός, κι αν δεν θες να κάνεις ζημιά θα πρέπει να τον ακουμπάς λίγι πριν τη χρήση σε νωπό πανί ή κάτι τέτοιο.

Νεκ με γειά τα τρυπανάκια σου... Βλέπω πήρες κι εσύ σουβλί, πλησιάζει το Πάσχα και τρέχουμε όλοι να προλάβουμε μου γαίνεται.
Εγώ πήρα τέσσερα, 60 πόντους έκαστο, μετά συγχωρήσεως. :silly:

Εγω το εχω 100 ποντους...:antlers:

Κυρ, αυτά τα τρυπάνια θα τα χρησιμοποιήσω κυρίως με τον τόρνο, κι εκει αν ήταν όλο σπιράλ θα είχα πρόβλημα.
Τώρα με αυτά των 60 cm δεν θα έχω απλά τρυπάνια των 60 cm αλλά σχεδόν όλα τα μεγέθη μέχρι 60 cm.

Οκ!!!

Να ανεβάσω και εγώ την δικιά μου παραλαβή σε ρούτερ 1/2".

Το τίμιο πορτοκάλι της Black & Decker.
KW1600EKA.

Αυτές είναι παραλαβές,καλοδούλευτο Κυριάκο,καλές δημιουργίες,καί τιμή special νά υποθέσω.

Καλορίζικες και καλοδούλευτες οι παραλαβές σας κύριοι.
Ωραίες δημιουργίες με τον πυρογράφο Αντρέα, ζηλεύω ...-bye-