Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτη βασουλα. Παρακαλώ ει δυνατόν να δοκιμαστεί και να παρουσιαστεί πως δουλεύει!
Ευχαριστώ!

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δοκιμή; Ποια δοκιμή, την έριξα στη δουλειά με τη μία. Άνοιγμα μικροσκοπικών μόρσων 3,2mm για αρχή... Μία χαρά φαίνεται να τα πηγαίνει. Περισσότερα συντόμως...

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοριζικη η βαση Κωστα!
Για αυτο που ελεγες, και η δικη μου εχει τα ιδια βιδακια που βλεπω. Τιποτε παραπανω η διαφορετικο.

Ειναι καλοφτιαγμενη η βαση, οπως και η αλλη βαση της proxxon για κολωνατο.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δοκιμή; Ποια δοκιμή, την έριξα στη δουλειά με τη μία. Άνοιγμα μικροσκοπικών μόρσων 3,2mm για αρχή... Μία χαρά φαίνεται να τα πηγαίνει. Περισσότερα συντόμως...

:a0210:

Ας γράψω και εγώ στις παραλαβές που γράφω σπανίως... :-P

Μικρή πχιοτική πρασινοκίτρινη παραλαβή σήμερις...

Είναι μια βασούλα της proxxon που δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το περιστροφικό πολυεργαλείο ως βυθιζομενο ρούτερ και ως κατακόρυφο δραπανάκι. Αν προσέξετε μάλιστα έχει στο άνω μέρος του πέλματος ένα αυλάκι σχήματος V όπου μπορεί να στηριχθεί κάποιο κυλινδρικό μικροαντικείμενο, ώστε να τρυπηθεί κάθετα. Περιλαμβάνει επίσης παράλληλο οδηγό, καθώς και οδηγό-διαβήτη για χάραξη κύκλων. Όλο αλουμινένιο και στιβαρότατο, παρά το μικροσκοπικό μέγεθός του. Μακάρι να με βολέψει για τις κατασκευές που το θέλω.
Η αγορά έγινε από το toolstore.gr στα 32 .

Άλλη μια ποιοτική Proxxon-παραλαβή. Μικρή δείχνει στο μάτι αλλά ας ελπίσουμε να δείχνει μεγάλη στην εργασία.
Μακάρι να κάνει δουλειά και σαν κατακόρυφο δραπανάκι. θα την ήθελα κι εγώ.

Καλορίζικη να είναι, καλές εργασίες Vrass!

Σας ευχαριστω πολυ. Η βασουλα ειναι πολυ καλη, μολις ολοκρηρωσα μια σειρα ρουταρισματα για μια σειρα συνδεσεων mortise & tenons για ενα κουτακι που θα δειτε εν καιρω. Τελεια δεν ειναι, εχει 1-2 πραγματα που θελουν προσοχη και προσθηκες, αλλα αυτα θα τα πουμε στο αντιστοιχο θεμα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευα όλα όλων συνάδελφοι,μέ καλές καί πολλές δημιουργίες.

Κώστα vrass μιά χαρά βγήκαν οι μόρσες,χρησιμοποίησες τό οδηγό (επειδή βλέπω στενό τό ξύλο) η τό πήγες έτσι ίσια μέ τό χέρι ?
Επίσης πώς τήν είδες από σταθερότητα,κάτι είχα διαβάσει στό amazon ένας είχε αναφέρει ότι τά ελατήρια δέν κάνουν καλή επαναφορά,πώς τά είδες ?.Επίσης δέν έχει καλό οπτικό πεδίο στό πρός επεξεργασία τεμάχιο,έν σχέση μέ τήν βάση ρούτερ τής Dremel χειρός.

Ο weatherman δεν χρειαζεται αυτη την βαση, εχει το real thing, το κανονικο ρουτερακι της proxxon :))

Μιχάλη έχω φακελωθεί κανονικά τί έχω από Proxxon :flipout:-bye-

μόλις τον υποβάθμισες :smash:

ο γείτονάς μου δεν την έχει; όλα(σχεδόν) τα proxxon έχει. μέχρι και τον Χιώτη λούζει κρύος ιδρώτας :flipout::flipout::flipout:

Γιώργο σέ ευχαριστώ γιά τήν αναβάθμιση,αλλά έχω ακόμα πολλά καρβέλια γιά νά φτάσω στό επίπεδο τού αρχηγού καί δάσκαλου Μιχάλη. -bye-

Ας γράψω και εγώ στις παραλαβές που γράφω σπανίως... :-P

Μικρή πχιοτική πρασινοκίτρινη παραλαβή σήμερις...
Είναι μια βασούλα της proxxon που δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το περιστροφικό πολυεργαλείο ως βυθιζομενο ρούτερ και ως κατακόρυφο δραπανάκι. Αν προσέξετε μάλιστα έχει στο άνω μέρος του πέλματος ένα αυλάκι σχήματος V όπου μπορεί να στηριχθεί κάποιο κυλινδρικό μικροαντικείμενο, ώστε να τρυπηθεί κάθετα. Περιλαμβάνει επίσης παράλληλο οδηγό, καθώς και οδηγό-διαβήτη για χάραξη κύκλων. Όλο αλουμινένιο και στιβαρότατο, παρά το μικροσκοπικό μέγεθός του. Μακάρι να με βολέψει για τις κατασκευές που το θέλω.
Η αγορά έγινε από το toolstore.gr στα 32 .

Να δενει το dremel αραγε σε αυτη; Καλοριζικη

Μικρά πραγματάκια από τον https://www.kalogiannis.gr/index.php
Καμπαράδες για τις σβουρες, μαγνητακια, θήκες για στυλό, τσαντούλες δώρου κλπ.
Δευτέρα μεσημέρι η παραγγελία Τρίτη πρωί στην Πάτρα.

"Ρε" συ πρεπει να συντονιστουμε ! Ηθελα μαγνητακια, και βλεπω οτι αγορασες κουδουνακια (μαλλον) που εχω μπολικα.
Αυτο με το κυκλωνικο να ξερεις δεν στο εχω "συγχωρεσει" ακομα, στο κραταω και γι αυτο διακρινεις μια βλοσυροτητα στο βλεμμα μου.

Μια και δεν μου βγηκε η παραθεση, η κυανοακρυλικη πως συμπεριφερεται στο τορνιρισμα - γυαλοχαρταρισμα;

Δεν είναι κουδουνακια είναι καμπαραδες (προκακια) για να βάζω στις σβουρες στο κάτω μέρος για να στροφαρουν καλύτερα σε έναν διαγωνισμό.
Τα μαγνητακια που πήρα είναι πολύ δυνατά, δεν το περίμενα κ μπράβο τους.
Για το κυκλωνικό σχώρα με. Αν θέλεις να σου το φέρω αυτό που έχω κ να παραγγείλω άλλο (κάνει δουλίτσα πάντως).

Η κολλα κλείνει τα ανοίγματα στην επιφάνεια των στυλό την κάνει ομοιόμορφη, δένει το σώμα του στυλό γιατί κατεβαίνεις πάρα πολύ στο πάχος του ξύλου. Θέλει γρήγορες κινήσεις με μια χαρτοπετσέτα να περάσεις το σώμα του στυλό καθώς αυτό περιστρέφετε. Θα βρω αργότερα κάνα βίντεο να ανεβάσω.

Συναντηση κορυφης σημερα.

Χθεσινη παραλαβη απο αμαζονα αγγλιας και σημερινη παραδοση στον νεο ιδιοκτητη!

20180124_104309.jpg

Εγω το ζαχαρωνα αλλα ας οψεται η αγορα του τορνου δεν μπορεσα να παρω ενα και για εμενα.

20180123_125920.jpg

Παντως πηρα και εγω ενα πορτοκαλι 1/2 ιντζας!
Το απογευματακι φωτο!

20180124_104309.jpg

Εγω το ζαχαρωνα αλλα ας οψεται η αγορα του τορνου δεν μπορεσα να παρω ενα και για εμενα.

20180123_125920.jpg

Το απογευματακι φωτο!
Ωραία συνάντηση! Θα ακολουθήσει και τραπέζι με ούζα; Σε κάτι τέτοια δεν λέει όχι ο Μπάμπης....

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να δενει το dremel αραγε σε αυτη; Καλοριζικη

Καλημέρα Δημήτρη.
Όχι, σε dremel δεν υπάρχει περίπτωση να κουμπώσει σωστά αυτή. Ωστόσο βγάζει η dremel αντίστοιχη βάση ρούτερ με πολλές ρυθμίσεις και διαφανές πέλμα για να βλέπεις την επιφάνεια που κατεργάζεσαι. Είναι λίγο πιο ογκώδης όμως. Αν θέλεις βέβαια, παίζει και η περίπτωση του diy, που την φτιάχνεις όπως θέλεις. Είναι από τις εύκολες μικροκατασκευές, με την προϋπόθεση ότι δεν χρειάζεται να έχει βύθιση με ελατήρια. Εκεί είναι που δυσκολεύει το πράμα.

Ούζα; Ούτε να μιλήσω δεν μπορώ, μούδιασε το στόμα μου απ´το κρύο.
Ξέρεις τι είναι να πάς Πειραιά και να γυρίσεις με το μηχανάκι μ´αυτό το κρύο;

Άσε το router, το άλλο ήταν παραλαβή... Γυαλόχαρτο 60 cm 50 μέτρα μήκος... Δες το μέγεθος και σύγκρινε. :flipout:

Attachments

• image_6483441.jpg
    image_6483441.jpg
    132 KB · Views: 222
Last edited:
Καλοδουλευτο! Σαν πολυ ελαφρυ για να το σηκωνεις ετσι με το ενα χερι...

20180124_104309.jpg

20180123_125920.jpg

Το απογευματακι φωτο!

Τελικα ειχα δικιο και δεν εχει μεσα το collet 1/2;