Ας γράψω και εγώ στις παραλαβές που γράφω σπανίως...
Μικρή πχιοτική πρασινοκίτρινη παραλαβή σήμερις...
Είναι μια βασούλα της proxxon που δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το περιστροφικό πολυεργαλείο ως βυθιζομενο ρούτερ και ως κατακόρυφο δραπανάκι. Αν προσέξετε μάλιστα έχει στο άνω μέρος του πέλματος ένα αυλάκι σχήματος V όπου μπορεί να στηριχθεί κάποιο κυλινδρικό μικροαντικείμενο, ώστε να τρυπηθεί κάθετα. Περιλαμβάνει επίσης παράλληλο οδηγό, καθώς και οδηγό-διαβήτη για χάραξη κύκλων. Όλο αλουμινένιο και στιβαρότατο, παρά το μικροσκοπικό μέγεθός του. Μακάρι να με βολέψει για τις κατασκευές που το θέλω.
Η αγορά έγινε από το toolstore.gr στα 32 .
Μπράβο Vrass! Καλοδούλευτη.
Ο Weather την έχει? Την ξέρει !!!
Μπράβο Vrass! Καλοδούλευτη.
Ο Weather την έχει? Την ξέρει !!!
Ο weatherman δεν χρειαζεται αυτη την βαση, εχει το real thing, το κανονικο ρουτερακι της proxxon)
μόλις τον υποβάθμισες :smash:
ο γείτονάς μου δεν την έχει; όλα(σχεδόν) τα proxxon έχει. μέχρι και τον Χιώτη λούζει κρύος ιδρώτας![]()
Ας γράψω και εγώ στις παραλαβές που γράφω σπανίως...
Μικρή πχιοτική πρασινοκίτρινη παραλαβή σήμερις...
Είναι μια βασούλα της proxxon που δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το περιστροφικό πολυεργαλείο ως βυθιζομενο ρούτερ και ως κατακόρυφο δραπανάκι. Αν προσέξετε μάλιστα έχει στο άνω μέρος του πέλματος ένα αυλάκι σχήματος V όπου μπορεί να στηριχθεί κάποιο κυλινδρικό μικροαντικείμενο, ώστε να τρυπηθεί κάθετα. Περιλαμβάνει επίσης παράλληλο οδηγό, καθώς και οδηγό-διαβήτη για χάραξη κύκλων. Όλο αλουμινένιο και στιβαρότατο, παρά το μικροσκοπικό μέγεθός του. Μακάρι να με βολέψει για τις κατασκευές που το θέλω.
Η αγορά έγινε από το toolstore.gr στα 32 .
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μικρά πραγματάκια από τον https://www.kalogiannis.gr/index.php
Καμπαράδες για τις σβουρες, μαγνητακια, θήκες για στυλό, τσαντούλες δώρου κλπ.
Δευτέρα μεσημέρι η παραγγελία Τρίτη πρωί στην Πάτρα.
Ωραία συνάντηση! Θα ακολουθήσει και τραπέζι με ούζα; Σε κάτι τέτοια δεν λέει όχι ο Μπάμπης....Συναντηση κορυφης σημερα.
Χθεσινη παραλαβη απο αμαζονα αγγλιας και σημερινη παραδοση στον νεο ιδιοκτητη!
![]()
Εγω το ζαχαρωνα αλλα ας οψεται η αγορα του τορνου δεν μπορεσα να παρω ενα και για εμενα.
![]()
Παντως πηρα και εγω ενα πορτοκαλι 1/2 ιντζας!
Το απογευματακι φωτο!
Να δενει το dremel αραγε σε αυτη; Καλοριζικη
Συναντηση κορυφης σημερα.
Χθεσινη παραλαβη απο αμαζονα αγγλιας και σημερινη παραδοση στον νεο ιδιοκτητη!
Εγω το ζαχαρωνα αλλα ας οψεται η αγορα του τορνου δεν μπορεσα να παρω ενα και για εμενα.![]()
![]()
Παντως πηρα και εγω ενα πορτοκαλι 1/2 ιντζας!
Το απογευματακι φωτο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.