Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κώστα γι'αυτό άνθισαν τα σάιτ τύπου μπανγκουντ.
Κρίμα για τον καταναλωτή.

Κυριάκο έχεις απόλυτο δίκιο.

Καλά οι εκάστοτε εισαγωγικές εταιρείες δεν το βλέπουν αυτό ; δεν βλέπουν τα διαφυγόντα κέρδη ;

Καλοδούλευτα τα εργαλεία και ψιλολόγια όλων.
Τόσο μεγάλα κέρδη μπορεί να πετύχει μόνο ο εισαγωγέας. Τα μαγαζιά που αγοράζουν από τον εισαγωγέα πάνε για μικρά ποσοστά.
Το να κρατάει μια αντιπροσωπία ψηλά και σταθερά την τιμή ιντερνετ είναι πρακτική πολλών εταιριών φυσικά εις βάρος των καταναλωτών. Όποτε το παρατηρείται αξίζει το παζάρι γιατί συνήθως έχουν περιθώριο για έκπτωση.

Kαλορίζικα όλα όλων

Σήμερα αγόρασα το κολωνατο δραπανο FABEL DF16.

Δεν εχει τροχαλιες αλουμινιου (το DF13 αναφερθηκε οτι εχει και υπέθεσα οτι εχει και αυτο)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κώστα καλορίζικο,καλοδούλευτο,μέ καλές δημιουργίες,σού ζητώ συγγνώμη πού σέ πήρα "στόν λαιμό μου" εγώ σού είχα πεί ότι έχει τροχαλίες αλουμινίου γιατί έτσι νόμιζα,αλλά βάζοντας έναν μαγνήτη σήμερα είδα ότι είναι σιδερένιες στό μικρότερο αδελφάκι του πού έχω τό DF13

Καινούργιο απόκτημα Σέγα Proxxon STS/E

seg110.jpg

seg210.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλορίζικα όλα όλων

Κώστα καλορίζικο,καλοδούλευτο,μέ καλές δημιουργίες,σού ζητώ συγγνώμη πού σέ πήρα "στόν λαιμό μου" εγώ σού είχα πεί ότι έχει τροχαλίες αλουμινίου γιατί έτσι νόμιζα,αλλά βάζοντας έναν μαγνήτη σήμερα είδα ότι είναι σιδερένιες στό μικρότερο αδελφάκι του πού έχω τό DF13

seg110.jpg

seg210.jpg

Καλοριζικο!
Proxxon ειναι?

:flipout:

Kαλορίζικα όλα όλων

seg110.jpg

seg210.jpg

Ευχαριστώ Δημήτρη!Καλοδούλευτη και η ποιοτική σου σέγα.
Δεν με πήρες στον λαιμό σου γιατί πριν το αγοράσω ρώτησα αν έχει τροχαλίες αλουμινίου και επειδή ήθελα να δω και κάτι άλλο μου το ανοίξανε το παιδιά στο ''Κέντροβιδας'' και το είδα.Δεν κάνει καθόλου θόρυβο,.Γιαυτό ήθελα τις τροχαλίες αλουμινίου αλλά εμπιστεύτηκα τα παιδιά που με διαβεβαιωσαν ότι είναι αθόρυβο και το πήρα.

Δημητρη να το κοιταξεις λιγο αυτο........
Πιστευω οτι και λογω της ενασχολησης σου με το πρασινο, το πρασινολαδι της ακατανομαστης αυτης εταιριας σου ασκει μια υποσυνειδητη εξαρτηση.
Αρχιζεις και ακουμπας τα ορια του συλλεκτη.
Εμεις παντως να ξερεις οτι παρολο π[ου εχεις γεμισει τις παραλαβες με αυτη την "πρασινολαδιλα", σε ........"αγαπαμε" και ειμαστε εδω να σε στηριξουμε !!!!!!!!!!!

Προτεινω για θεραπεια να παμε να ξεφωρτωσουμε ενα φορτηγο parkside και αλλες κινεζιες αποκλειοντας την εισοδο του υπογειου του Μιχαλη, βροντοφωναζοντας ως αλλες Λουκα, αισχος, αισχος, αισχος, αυτα ειναι του διαβολου.

Μπράβο Dim.
Μία απορία μόνο έχω. Πως κ πήρες Proxxon ? !

Ευχαριστώ Κώστα
Eίδα ανοιχτό τό μαγαζί καί μπήκα.

Καλοριζικο!
Proxxon ειναι?

Eυχαριστώ Νεκτάριε
Οχι Parkside είναι μέ χρώμα παραλλαγής. :flipout:

Ευχαριστώ Δημήτρη!Καλοδούλευτη και η ποιοτική σου σέγα.
Δεν με πήρες στον λαιμό σου γιατί πριν το αγοράσω ρώτησα αν έχει τροχαλίες αλουμινίου και επειδή ήθελα να δω και κάτι άλλο μου το ανοίξανε το παιδιά στο ''Κέντροβιδας'' και το είδα.Δεν κάνει καθόλου θόρυβο,.Γιαυτό ήθελα τις τροχαλίες αλουμινίου αλλά εμπιστεύτηκα τα παιδιά που με διαβεβαιωσαν ότι είναι αθόρυβο και το πήρα.

Ευχαριστώ Κώστα,όντως είναι πολύ αθόρυβο τό Fabel.

Ωραιο το σουπερ μινι σεγακι Δημητρη, καλοριζικο!!
Ειναι μοναδικα αυτα τα proxxon τελικα!

Ευχαριστώ Μιχάλη,πραγματικά χαίρεσαι να δουλεύεις μέ αυτά.

Καλορίζικα και καλοδουλευτα όλα!!!

Να σαι καλά Πάνο,ευχαριστώ.

Μην δίνεις σημασία γείτονα, δεν βλέπεις ότι πάνε να σκάσουν απ τη ζήλια τους ; :smash::smash:

Ευχαριστώ Γιώργο
Ισα ίσα μού αρέσει ο καλός "χαβαλές" καί τό έχουν καταλάβει οι συν-μάστορες,καί μέ βρήκαν καί μικρό καί μέ πειράζουν :flipout:

Δημητρη να το κοιταξεις λιγο αυτο........
Πιστευω οτι και λογω της ενασχολησης σου με το πρασινο, το πρασινολαδι της ακατανομαστης αυτης εταιριας σου ασκει μια υποσυνειδητη εξαρτηση.
Αρχιζεις και ακουμπας τα ορια του συλλεκτη.
Εμεις παντως να ξερεις οτι παρολο π[ου εχεις γεμισει τις παραλαβες με αυτη την "πρασινολαδιλα", σε ........"αγαπαμε" και ειμαστε εδω να σε στηριξουμε !!!!!!!!!!!

Προτεινω για θεραπεια να παμε να ξεφωρτωσουμε ενα φορτηγο parkside και αλλες κινεζιες αποκλειοντας την εισοδο του υπογειου του Μιχαλη, βροντοφωναζοντας ως αλλες Λουκα, αισχος, αισχος, αισχος, αυτα ειναι του διαβολου.

Δημήτρη φιλόσοφε όπως πολύ σωστά σέ αποκαλεί ο συντοπίτης σου,τά μυνήματα σου είναι πάντα πολύ στοχευμένα.:worshippy:
Γιά τά Proxxon έχω μιά αδυναμία πού δέν κρύβεται,μέ έχουν ενθουσιάσει όντως,λόγο του ότι είναι εργαλεία πού μού ταίριαξαν γάντι πού λένε,λόγο μικρού εργαστηρίου σχετικά 12 m2 ,καί έχω μέσα σέ μικρογραφία σχεδόν όλα τά εργαλεία ξύλου γιά μικρο-μεσαίες κατασκευές,πού σέ μεγάλα εργαλεία δέν θά είχα ούτε τά μισά.
Γενικά δέν μού αρέσουν τά ογκώδη καί βαριά εργαλεία,αν είχα χώρο φυσικά δέν θά είχα πρόβλημα.

Κάνε (κάντε) λίγο υπομονή συν-μάστορες δέν έμειναν πολλά ακόμα,καί μετά θά σταματήσω αναγκαστικά :grinning-smiley-043

Μην μας δινεις σημασια, ασε μας να λεμε. Μπορει να το κανουμε και απο ζηλια, που ξερεις ;
Κανε αυτο που σε ευχαριστει και σε γεμιζει.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή αγορά
Εξάρτημα γιά μερικά εργαλεία χειρός micromot Proxxon πού τά πιάνει σέ μέγγενη,δυό διακόπτες μικρούς λευγέ (ένας Οn-Οff καί ένας Οn-Οff-Οn),καί άλλα δυό τροφοδοτικά Switch 12 volt 1 Amper.

tf1010.jpg

Δημητρη δεν ξερω εαν παρατηρησες ενα ενδιαφερον εργαλειακι που σε φωτογραφια πανω στη συσκευασια της μεγγενης :))

seg110.jpg

seg210.jpg

'Όντως Δημήτρη σου έχουν Proxxonίσει μεγάλη ζημιά. Φταίει και αυτό ο proxxonίτής Μιχάλης που σου τα proxxonισε
Καλορίζικο και καλοδούλευτο. Και σε άλλα Proxxon με υγεία.

Δημητρη καλες κατασκευες να εχεις
Αντε ξεκινα να φτιαχνεις συρταρια τωρα, για αυτα τα εργαλεια που εχεις σκοπο να αγορασεις .
Εχω αποριες ομως ... σε τι σε διευκολυνει αυτη η σεγα σε σχεση με μια κλασικη ρυθμιζομενη με λεπτο πριονακι.

To λαμακι αυτης της σεγας ειναι περιπου τοσο λεπτο οσο αυτο μιας επιτραπεζιας σεγας. Αν βαλεις και το ελαχιστο μεγεθος του εργαλειου με τις ρυθμιζομενες στροφες, βολευει παρα πολυ σε μικροκατασκευες και μικροκοπες ακριβειας. Ειναι δηλαδη σεγα μοντελισμου.

Παραλαβη απο Κυριακο μεσω Αντωνη (merci guys), 10 κιλα γυαλοχαρτα, το 40αρι μονο του ζυγιζει 3 κιλα!!

39665190844_89c8e16196_c.jpg

Υφασματινη πλατη και κοκοι απο aluminιum oxide! 3 ευρω ανα τεμαχιο των 50 μετρων!!

Eιχαμε παρει αντιστοιχη ποσοτητα πριν 15 περιπου χρονια η οποια σιγα σιγα τελειωνει. Τωρα ειμαστε κομπλε για τα επομενα 15 :))