AGROTISS
Supreme Member
Κώστα γι'αυτό άνθισαν τα σάιτ τύπου μπανγκουντ.
Κρίμα για τον καταναλωτή.
Κυριάκο έχεις απόλυτο δίκιο.
Καλά οι εκάστοτε εισαγωγικές εταιρείες δεν το βλέπουν αυτό ; δεν βλέπουν τα διαφυγόντα κέρδη ;
Κώστα γι'αυτό άνθισαν τα σάιτ τύπου μπανγκουντ.
Κρίμα για τον καταναλωτή.
Σήμερα αγόρασα το κολωνατο δραπανο FABEL DF16.
Δεν εχει τροχαλιες αλουμινιου (το DF13 αναφερθηκε οτι εχει και υπέθεσα οτι εχει και αυτο)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπράβο Dim.
Μία απορία μόνο έχω. Πως κ πήρες Proxxon ? !
Kαλορίζικα όλα όλων
Κώστα καλορίζικο,καλοδούλευτο,μέ καλές δημιουργίες,σού ζητώ συγγνώμη πού σέ πήρα "στόν λαιμό μου" εγώ σού είχα πεί ότι έχει τροχαλίες αλουμινίου γιατί έτσι νόμιζα,αλλά βάζοντας έναν μαγνήτη σήμερα είδα ότι είναι σιδερένιες στό μικρότερο αδελφάκι του πού έχω τό DF13
Καινούργιο απόκτημα Σέγα Proxxon STS/E
![]()
![]()
Kαλορίζικα όλα όλων
Κώστα καλορίζικο,καλοδούλευτο,μέ καλές δημιουργίες,σού ζητώ συγγνώμη πού σέ πήρα "στόν λαιμό μου" εγώ σού είχα πεί ότι έχει τροχαλίες αλουμινίου γιατί έτσι νόμιζα,αλλά βάζοντας έναν μαγνήτη σήμερα είδα ότι είναι σιδερένιες στό μικρότερο αδελφάκι του πού έχω τό DF13
Καινούργιο απόκτημα Σέγα Proxxon STS/E
![]()
![]()
Καλοριζικο!
Proxxon ειναι?
![]()
Μπράβο Dim.
Μπράβο Dim.
Καλοριζικο!
Proxxon ειναι?
![]()
Ευχαριστώ Δημήτρη!Καλοδούλευτη και η ποιοτική σου σέγα.
Δεν με πήρες στον λαιμό σου γιατί πριν το αγοράσω ρώτησα αν έχει τροχαλίες αλουμινίου και επειδή ήθελα να δω και κάτι άλλο μου το ανοίξανε το παιδιά στο ''Κέντροβιδας'' και το είδα.Δεν κάνει καθόλου θόρυβο,.Γιαυτό ήθελα τις τροχαλίες αλουμινίου αλλά εμπιστεύτηκα τα παιδιά που με διαβεβαιωσαν ότι είναι αθόρυβο και το πήρα.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραιο το σουπερ μινι σεγακι Δημητρη, καλοριζικο!!
Ειναι μοναδικα αυτα τα proxxon τελικα!
Καλορίζικα και καλοδουλευτα όλα!!!
Μην δίνεις σημασία γείτονα, δεν βλέπεις ότι πάνε να σκάσουν απ τη ζήλια τους ; :smash::smash:
Δημητρη να το κοιταξεις λιγο αυτο........
Πιστευω οτι και λογω της ενασχολησης σου με το πρασινο, το πρασινολαδι της ακατανομαστης αυτης εταιριας σου ασκει μια υποσυνειδητη εξαρτηση.
Αρχιζεις και ακουμπας τα ορια του συλλεκτη.
Εμεις παντως να ξερεις οτι παρολο π[ου εχεις γεμισει τις παραλαβες με αυτη την "πρασινολαδιλα", σε ........"αγαπαμε" και ειμαστε εδω να σε στηριξουμε !!!!!!!!!!!
Προτεινω για θεραπεια να παμε να ξεφωρτωσουμε ενα φορτηγο parkside και αλλες κινεζιες αποκλειοντας την εισοδο του υπογειου του Μιχαλη, βροντοφωναζοντας ως αλλες Λουκα, αισχος, αισχος, αισχος, αυτα ειναι του διαβολου.
Κάνε (κάντε) λίγο υπομονή συν-μάστορες δέν έμειναν πολλά ακόμα,καί μετά θά σταματήσω αναγκαστικά![]()
Σημερινή αγορά
Εξάρτημα γιά μερικά εργαλεία χειρός micromot Proxxon πού τά πιάνει σέ μέγγενη,δυό διακόπτες μικρούς λευγέ (ένας Οn-Οff καί ένας Οn-Οff-Οn),καί άλλα δυό τροφοδοτικά Switch 12 volt 1 Amper.
![]()
Δημητρη δεν ξερω εαν παρατηρησες ενα ενδιαφερον εργαλειακι που σε φωτογραφια πανω στη συσκευασια της μεγγενης)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.