Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλά τριψιματα αλλά το 40 grid θα είναι για τρίψιμο μετά το σοβάντισμα!

Δυστυχως ειχαμε κανει παραγγελια και για 60 grit το οποιο για καποιο λογο δεν ηρθε.
Το 40αρι δεν ειναι κακο, εχει σιγουρα τις χρησεις του, αλλα το 60-80 στα χοντρα γυαλοχαρτα ειναι πιο χρησιμα για μας.

Ευγενιε θα τα χρησιμοποιει και ο πατερας μου οπως τοσα χρονια δουλευα τα δικα του απο την προηγουμενη μεγαλη παραγγελια :))

Η εταιρεία είναι σοβαρή τελικά. Τα τρυπάνια έχουν ανταλλακτικούς οδηγούς. Οι οδηγοί - κεντραδοροι ρυθμίζονται (άρα δεν θέλουν κανένα τροχισμα για τον τόρνο). Επίσης μπορούν να αφαιρεθούν εντελώς.

Τι λές τώρα...
Δύο χρόνια το έχω το forstner και δεν είχα πάρει χαμπάρι, δεν το πρόσεξα. :bang:
Αν υπήρχε αστυνομία μαστόρων θα μου είχαν κατασχέσει όλα τα εργαλεία, δις ισόβια και κλωτσιά στ´αρ..ίδια.

Τι λές τώρα...
Δύο χρόνια το έχω το forstner και δεν είχα πάρει χαμπάρι, δεν το πρόσεξα. :bang:
Αν υπήρχε αστυνομία μαστόρων θα μου είχαν κατασχέσει όλα τα εργαλεία, δις ισόβια και κλωτσιά στ´αρ..ίδια.

Άστα αυτά κ πάμε για να δούμε τι θα κάνουμε με τις κρέμες τώρα.
http://avclub.gr/forum/showthread.p...υργιες?p=1058068973&viewfull=1#post1058068973

Παραλαβή από Amazon.co.uk . Τραπέζι για ρούτερ ,τιμή 68 και ήρθε σε 2 εβδομάδες. Τα πλαινά δεν τα έβαλα ακόμα.

attachment.php
[/IMG]

Από εδώ ---> https://www.amazon.co.uk/gp/product/B076F58424/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Καλοδούλευτο & με προσοχή το ρουτεροτράπεζο.

Μην του ανεβάσεις επίπεδο δυσκολίας (μεγαλύτερα εξαρτήματα από ότι μπορεί να διαχειριστεί) γιατί θα σε βασανίσει.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σούπερ τιμή!!!!! Είχε και μεταφορικά;

Μαζί με τα μεταφορικά ηταν η τιμή των 68 για αυτό το έγραψα μήπως ενδιαφέρει κάποιον.

Καλοδούλευτο & με προσοχή το ρουτεροτράπεζο.

Μην του ανεβάσεις επίπεδο δυσκολίας (μεγαλύτερα εξαρτήματα από ότι μπορεί να διαχειριστεί) γιατί θα σε βασανίσει.

Ευχαριστώ Κώστα, για μικροδουλίτσες το θέλω όχι για μεγάλες κατασκευές

Πολύ ωραίο Νίκο, καλορίζικο και καλές εργασίες !-bye-

Ευχαριστώ συγχωριανέ (αν δεν κάνω λάθος ) !!

09 02 240 πένσα τύπου Αμερικής ή αλλιώς linesman pliers. Η knipex :firstprize: υπερέχει έναντι klein channellock greenly κτλ... :a0210: