Tι παραλάβαμε σήμερα..

Για τον φακο κεφαλης μου (που δεν ειναι Petzl ,αλλα Pathbrite)αγορασα αυτο το ειδικο τσαντακι που μετατρεπει καθε φακο κεφαλης σε Λαμπα φωτισμου για Αντισκηνο κλπ.Μπορει και να κρεμαστει απο το γαντζακι που εχει. Δεν φαινεται καλα στις φωτο αλλα κανει καλο φως.
Απο Amazon,Petzl Noctilight για 15
f3a73c4b70e9460a79b2c7622152356f.jpg
6894b21772e103b2d4f3739a10cdd39e.jpg
78bd6d7de5861ab042390e169a62c09a.jpg
227a9e2613e84ad1fa8327932c131236.jpg
eb6e81e0844e2f5e4ce615b6e0b12789.jpg
eb3b4498b9b88c404550f71d0ff53709.jpg
8b2b0d6d687155fa056c2f795237ec89.jpg

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Ευχαριστω παιδια.Δεν βρισκω ομως το θεμα με τους φακους για να κανω repost.

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Kαλοριζικο το γκατζετακι και χρησιμο καθως μεγαλωνει την χρηστικοτητα του φακου.

Υπαρχουν και απλοι ανακλαστηρες που μπαινουν στην κεφαλη του φακου και διαχεουν το φως.https://www.google.gr/search?client.......0...1c..64.psy-ab..0.0.0....0.gWVnG1aqx8M

Υπαρχει ακριβως το ιδιο θεμα στην κατηγορια των φακων, 'Τι παραλαβαμε σημερα', αν θες να ποσταρεις και εκει.

Κάποιες παραλαβές και για μένα...

Γδάρτης καλωδίων και ένα μικρό πλαγιοκόφτη Knipex, όπως και ένα μετατροπέα σκουριάς.

Τα Knipex από ''Techstores.gr'' στο Μοσχάτο. 22,48 ο πλαγιοκόφτης και 17,98 ο γδάρτης.

Ο μετατροπέας στα 10 και κάτι από Καλογερόπουλο στον Πειραιά.

iCIEzj1.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κάποιες παραλαβές και για μένα...

Γδάρτης καλωδίων και ένα μικρό πλαγιοκόφτη Knipex, όπως και ένα μετατροπέα σκουριάς.

Τα Knipex από ''Techstores.gr'' στο Μοσχάτο. 22,48 ο πλαγιοκόφτης και 17,98 ο γδάρτης.

Ο μετατροπέας στα 10 και κάτι από Καλογερόπουλο στον Πειραιά.

Καλοδούλευτα Γιώργο καί καλά μαστορέματα,τόν γδάρτη Knipex τόν έχω καί πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλειά.

Last edited:

Μπράβο μαστρο-Κώστα... :a0210:
Έχεις ψωνίσει απ´αυτόν;

Εχω ψωνίσει εγώ, προχωράτε, αξίζουν τα λεφτά τους.
όποιος παραγγείλει θέλω και εγώ άλλο ένα ζευγάρι να έχω.

Καμιά λαδοπράσινη "Meteo" παραλαβή δεν έχει σήμερα ?

Εχουν γίνει ήδη 2 σιωπηλές νέες παραλαβές,καί ακολουθούν σιωπηλά άλλες 4,αλλά δέν ξαναανεβάζω λαδί παραλαβές πλέον,θά φαίνονται τά νέα λαδί εργαλεία έν ώρα εργασίας,όταν καί όποτε η στό νήμα φωτιστικά η στά Hobby η στο DIY,η στά μαστορέματα.

Καλοδούλευτα Αγρότη μας.

να είσαι καλά μάστορά μου

Καλοδούλευτα Γιώργο καί καλά μαστορέματα,τόν γδάρτη Knipex τόν έχω καί πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλειά.

Ευχαριστώ Δημήτρη.
Πρώτη φορά αγοράζω γδάρτη. Όποτε απογύμνωνα καλώδια έκοβα και τα μισά συρματάκια όσο κι αν πρόσεχα. ε είπα δεν πάει άλλο. Πιστεύω ότι έκανα καλή επιλογή.

Εχουν γίνει ήδη 2 σιωπηλές νέες παραλαβές,καί ακολουθούν σιωπηλά άλλες 4,αλλά δέν ξαναανεβάζω λαδί παραλαβές πλέον,θά φαίνονται τά νέα λαδί εργαλεία έν ώρα εργασίας,όταν καί όποτε η στό νήμα φωτιστικά η στά Hobby η στο DIY,η στά μαστορέματα.

Moυ αρεσουν οι σιωπηλες παραλαβες, προλαβαινουν το κακο ματι και επλησσουν το κοινο εαν και εφοσον εμφανιστουν διακριτικα :)))

+++

Γιωργο καλοριζικα τα knipexakia! To κοφτακι αυτο ειδικα, ειναι απλα τελειο!

Moυ αρεσουν οι σιωπηλες παραλαβες, προλαβαινουν το κακο ματι και επλησσουν το κοινο εαν και εφοσον εμφανιστουν διακριτικα :)))

+++

:a0210: -bye-

να είσαι καλά μάστορά μου

Ευχαριστώ Δημήτρη.
Πρώτη φορά αγοράζω γδάρτη. Όποτε απογύμνωνα καλώδια έκοβα και τα μισά συρματάκια όσο κι αν πρόσεχα. ε είπα δεν πάει άλλο. Πιστεύω ότι έκανα καλή επιλογή.

Πολύ καλή επιλογή Γιώργο,γιά καλώδια ομοαξονικά TV-SAT καί τηλεφωνικά - Ethernet πού είναι η χρήση του,κάνει τήν απογύμνωση τους παιχνιδάκι,έχει καί κόφτη στό μέσον.Καθώς πολύ χρηστικό είναι στόν απογυμνωτή η δεύτερη οπή από μπροστά έχει καί ρυθμιστήρα λάμας από επάνω,καί απογυμνώνεις εκτός από ethernet εκεί καί μικρά νούμερα καλωδίου NYL ηλεκτρολογικό (2 Χ 0,5 - 3 Χ 0,5 - 2 Χ 0,75 ίσως αλλά δέν θυμάμαι σίγουρα καί 3 χ 0,75).