Μεγειές,μεγειές καλορίζικος.τελικα τα Dexter δεν είναι άσχημα εργαλεία για τα λεφτά τους.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Merci
Λιγο καλυτερα απ του lidl,νομιζω...
Μεγειές,μεγειές καλορίζικος.τελικα τα Dexter δεν είναι άσχημα εργαλεία για τα λεφτά τους.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι πιστεύω και εγώ.Merci
Λιγο καλυτερα απ του lidl,νομιζω...
Κάποιες παραλαβές και για μένα...
Γδάρτης καλωδίων και ένα μικρό πλαγιοκόφτη Knipex, όπως και ένα μετατροπέα σκουριάς.
Τα Knipex από ''Techstores.gr'' στο Μοσχάτο. 22,48 ο πλαγιοκόφτης και 17,98 ο γδάρτης.
Ο μετατροπέας στα 10 και κάτι από Καλογερόπουλο στον Πειραιά.
Μπράβο μαστρο-Κώστα... :a0210:
Έχεις ψωνίσει απ´αυτόν;
Καμιά λαδοπράσινη "Meteo" παραλαβή δεν έχει σήμερα ?
Chinabo
Παίρνει ο 3D κορδέλα? Μπράβο! πιο μοντέλο είναι?
Καλοδούλευτα Αγρότη μας.
Καλοδούλευτα Γιώργο καί καλά μαστορέματα,τόν γδάρτη Knipex τόν έχω καί πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλειά.
Εχουν γίνει ήδη 2 σιωπηλές νέες παραλαβές,καί ακολουθούν σιωπηλά άλλες 4,αλλά δέν ξαναανεβάζω λαδί παραλαβές πλέον,θά φαίνονται τά νέα λαδί εργαλεία έν ώρα εργασίας,όταν καί όποτε η στό νήμα φωτιστικά η στά Hobby η στο DIY,η στά μαστορέματα.
Moυ αρεσουν οι σιωπηλες παραλαβες, προλαβαινουν το κακο ματι και επλησσουν το κοινο εαν και εφοσον εμφανιστουν διακριτικα))
+++
να είσαι καλά μάστορά μου
Ευχαριστώ Δημήτρη.
Πρώτη φορά αγοράζω γδάρτη. Όποτε απογύμνωνα καλώδια έκοβα και τα μισά συρματάκια όσο κι αν πρόσεχα. ε είπα δεν πάει άλλο. Πιστεύω ότι έκανα καλή επιλογή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.