Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κάποιες παραλαβές και για μένα...

Γδάρτης καλωδίων και ένα μικρό πλαγιοκόφτη Knipex, όπως και ένα μετατροπέα σκουριάς.

Τα Knipex από ''Techstores.gr'' στο Μοσχάτο. 22,48 ο πλαγιοκόφτης και 17,98 ο γδάρτης.

Ο μετατροπέας στα 10 και κάτι από Καλογερόπουλο στον Πειραιά.

iCIEzj1.jpg

Καλορίζικες και καλοδούλευτες οι παραλαβές σου.

Εχουν γίνει ήδη 2 σιωπηλές νέες παραλαβές,καί ακολουθούν σιωπηλά άλλες 4,αλλά δέν ξαναανεβάζω λαδί παραλαβές πλέον,θά φαίνονται τά νέα λαδί εργαλεία έν ώρα εργασίας,όταν καί όποτε η στό νήμα φωτιστικά η στά Hobby η στο DIY,η στά μαστορέματα.

Καλορίζικες οι 2 σιωπηλές νέες παραλαβές σου Δημήτρη και με το καλό οι άλλες 4. Η Proxxon το ξέρει;

Δωρακι απο ενα μαστορα που με χαροποιησε και με τιμα πολυ!!!!
Τον μαστρο Θανασση υον οποιο και ευχαριστω!

Μια ματσολα απο πανεμορφα ξυλα!
20180227_190032.jpg

Την περασα και με 400 και Yorkshire Grit και ελαμψε!!!

20180227_190953.jpg

Ωραίο πράγμα Κυρ. Θα το χρησιμοποιήσεις ή θα το στολίσεις;

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εχουν γίνει ήδη 2 σιωπηλές νέες παραλαβές,καί ακολουθούν σιωπηλά άλλες 4,αλλά δέν ξαναανεβάζω λαδί παραλαβές πλέον,θά φαίνονται τά νέα λαδί εργαλεία έν ώρα εργασίας,όταν καί όποτε η στό νήμα φωτιστικά η στά Hobby η στο DIY,η στά μαστορέματα.

Απαράδεκτη απόφαση Δημήτριε !!!! Δεν σκέφτεσαι το fun club σου ?? -bye-

Ελα καλε μην μας το κανεις αυτο. Τι θα σχολιασουμε τωρα;
Ελα πες το μονο σε μενα με πμ, και δεν θα το πω σε πολλους.................!

Δωρακι απο ενα μαστορα που με χαροποιησε και με τιμα πολυ!!!!
Τον μαστρο Θανασση υον οποιο και ευχαριστω!

Μια ματσολα απο πανεμορφα ξυλα!

20180227_190032.jpg

Καλά σε λέω εγώ μπεκρή, τη μπουκάλα είχες στο μυαλό σου όταν την έκανες...:flipout:

Πολύ όμορφη, μπράβο μάστορα!

Μήτσο μη κολώνεις... Εγώ σου συμπαραστέκομαι.
Έρχεται αύριο (κρυφά :listen:) ο αλοιφαδλορος...

Last edited by a moderator:
Αλλη μια σιωπηλη παραλαβη (δωρο) προ ~τριμηνου αλλα πλεον παρηλθε ο χρονος και δεν μπορω να την κρατησω αλλο κρυφη :)

Ιndustrial ωτοασπιδες απο σιλικονη, υποαλλεργικες και washable. https://c1.staticflickr.com/5/4608/40540426861_837faaebd6_z.jpg
Mε διακριτικο κορδονακι για να μην χανονται και σενιο κουτακι με κλιπακι για την ζωνη/τσεπη. Η πριονοκορδελα ακουγετα σαν θρόϊσμα, οταν σαλευουν τα φυλλα απο το φθινοπωρινο αναλαφρο και δροσερο αερακι :)

40540426861_837faaebd6_z.jpg

Αλλη μια σιωπηλη παραλαβη (δωρο) προ ~τριμηνου αλλα πλεον παρηλθε ο χρονος και δεν μπορω να την κρατησω αλλο κρυφη :)

Ιndustrial ωτοασπιδες απο σιλικονη, υποαλλεργικες και washable. https://c1.staticflickr.com/5/4608/40540426861_837faaebd6_z.jpg
Mε διακριτικο κορδονακι για να μην χανονται και σενιο κουτακι με κλιπακι για την ζωνη/τσεπη. Η πριονοκορδελα ακουγετα σαν θρόϊσμα, οταν σαλευουν τα φυλλα απο το φθινοπωρινο αναλαφρο και δροσερο αερακι :)

40540426861_837faaebd6_z.jpg

Υποαλλεργικές - ξεϋποαλλεργικές εγώ τις φοβάμαι γιατί σπρώχνουν το κερί προς το εσωτερικό του αυτιού με ότι συνεπάγεται αυτό.

Θα προτιμούσα ακουστικά που αγκαλιάζουν το αυτί.

καλορίζικα πάντως Μιχάλη

Καλορίζικες οι 2 σιωπηλές νέες παραλαβές σου Δημήτρη και με το καλό οι άλλες 4. Η Proxxon το ξέρει;

Σε ευχαριστώ Παναγιώτη

Τό έμαθα από πρώτο χέρι σήμερα τό μεσημέρι τυχαία Μπάμπη ότι παραλαμβάνεις αύριο τόν αλοιφαδώρο :a0210:
Καλώς νά τόν δεχτείς.

Δέν κολώνω Μπάμπη,αλλά αισθάνομαι άσχημα στήν σημερινή εποχή τών ισχνών αγελάδων νά επιδεικνύω κατά κάποιο τρόπο συνεχές αγορές εργαλείων,θά λένε τα περισσότερα μέλη ότι κάπου αυτός είναι φιγουρατζής καί θά έχουν καί δίκιο.
Σεμνά καί ταπεινά λοιπόν.

Καλοδούλευτες Μιχάλη,αλλά να συμφωνήσω μέ τόν γείτονα μου τόν Γιώργο,καί εγώ προτιμώ ωτοασπίδες τύπου ακουστικά.

Καί επ'ευκαιρία μιά ερώτηση γιά τόν αλοιφαδώρο WP/E,μπορεί να πάρει όλα τα εξαρτήματα τού LHW ? σαφώς καταλαβαίνω ο τροχός κοπής είναι ρίσκο γιατί δέν έχει προφυλακτήρα ο αλοιφαδώρος,άλλα πέτρα λείανσης καί αυτό τό εξάρτημα την ράσπα μπορείς να τα δουλέψεις μέ ασφάλεια χωρίς προφυλακτήρα στό αλοιφαδώρο ?
Γιατί ο αλοιφαδώρος έχει τό αβαντάζ νά έχει μειωτή στροφών ενώ ο LHW (μακρύλαιμος τροχός) όχι.

Ειναι δυο τα σετακια με τις ωτοασπιδες Μπαμπη, ενα για το πανω εργαστηριο και ενα για το κατω.

Τhanks George! Tα ακουστικα ειναι αβολα για μενα. Αλλωστε σπανια χρησιμοποιω ωτοασπιδες λογω ησυχων εργαλειων proxxon :))

Ειναι δυο τα σετακια με τις ωτοασπιδες Μπαμπη, ενα για το πανω εργαστηριο και ενα για το κατω.

Τhanks George! Tα ακουστικα ειναι αβολα για μενα. Αλλωστε σπανια χρησιμοποιω ωτοασπιδες λογω ησυχων εργαλειων proxxon :))

χα χα χα χα είχες δεν είχες πάλι στα proxxon πήγες το θέμα -bye-

χα χα χα χα είχες δεν είχες πάλι στα proxxon πήγες το θέμα -bye-

μα τι μπέρδεμα έγινε τώρα, ας το διαγράψει κάποιος συντονιστής..

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλά σε λέω εγώ μπεκρή, τη μπουκάλα είχες στο μυαλό σου όταν την έκανες...:flipout:

Πολύ όμορφη, μπράβο μάστορα!

Αλλος πινει αλλος μεθαει ομως.
Ξαναδιαβασε το ποστ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

να αρχίσουμε τα ωχ; :flipout::flipout::flipout:
αν ναι, πόσα;

Καλοδούλευτα σε όλους.

Υποαλλεργικές - ξεϋποαλλεργικές εγώ τις φοβάμαι γιατί σπρώχνουν το κερί προς το εσωτερικό του αυτιού με ότι συνεπάγεται αυτό.

Καλοδούλευτες Μιχάλη,αλλά να συμφωνήσω μέ τόν γείτονα μου τόν Γιώργο,καί εγώ προτιμώ ωτοασπίδες τύπου ακουστικά.

Χωρίς να θέλω να θίξω κανένα απο τους δυο σας, τις μπατονέτες, αν χρησιμοποιείται, φαντάζομαι δεν τις βάζετε μέσα στο αυτί... :a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

να αρχίσουμε τα ωχ; :flipout::flipout::flipout:
αν ναι, πόσα;

Αν ρωτάς πόσα για λεφτά...
145 μαζί με τα set απο τα extra σφουγγαράκια.

Αν ρωτάς πόσα "ωχ" θα σου απαντήσω όταν συνενοηθώ με το Δημήτρη. :flipout:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    144.5 KB · Views: 162
  • image.jpg
    image.jpg
    131.7 KB · Views: 163
Καλοδούλευτος. Καλά γυαλίσματα. Ομαδική είχατε κάνει άραγε?

Δημήτρη, Δημήτρη
Proxxon έξω "σειρά"...............

Μπας κ μάθω πόσα τεμάχια μοιράστηκαν στο νομό Αττικής.

Ά, δεν γνωρίζω...
Εγώ "έδρασα" σαν ανεξάρτητος-μεμονωμένος, πιο πολύ για συμπαράσταση και άλοθι στο Μήτσο. -bye-