Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
γιατι τι θα τορνισεις κολωνα του ΟΤΕΚαι επειδη ειναι οντως μεγαλος θα φτιαξει ενα πιο μεγαλο σε μεγεθος!![]()
κατι τετοια τα εφτιαχνε απο το unboxing του εκτυπωτη!Θα είναι όντως μια καλή (εξ)άσκηση να ξεκινήσει την κατασκευή αυτού του εργαλείου ο Αντώνης στον εκτυπωτή του.
Παίρνει ο 3D κορδέλα? Μπράβο! πιο μοντέλο είναι?
Έτσι αγόρι μου... :SFGSFGSF:
Άντε γιατί θέλω να δώσω ένα μικρό που έχω στον Κυριάκο...![]()
Αντωνη περνα να σου δανεισω αυτο το center finder να το αντιγραψεις ακριβως αν θες!
Έτσι αγόρι μου... :SFGSFGSF:
Άντε γιατί θέλω να δώσω ένα μικρό που έχω στον Κυριάκο...![]()
Αντουαν μπορει Κυριακη να ερθω για καφεδακι παραλιακο.
https://m.pt.aliexpress.com/item/32...entre-Finder-Measuring-Tool-for-Center-of-the
Και αυτο το μικρο ειναι επισης βολικό και νομιζω γινεται πιο ευκολα στον εκτυπωτή! Δηλώνω πρώτος αγοραστής![]()

Περνα να σου δωσω ενα μεγαλο που εχω εγω...
Αντουαν μπορει Κυριακη να ερθω για καφεδακι παραλιακο.
Το σκισαμε λιγο το νημα.
Θα εχει αρκετό ενδιαφέρον αυτη η κατασκευη!!! Θα αναμένω με ενδιαφέρον και ελπίζω για περιεκτικό φωτορεπορτάζ της όλης κατασκευής ωστε να αποτελέσει οδηγό για εμας τους νεότερουςΈρχονται τα υλικά για την κατασκευή περιστρεφόμενης βάσης (Lazy Susan) κ ήρθαν κ τα μικρά Centre Finder.
Ρε ξετφτύλα, θα διασχίσεις το λεκανοπέδιο απ´ την μιά άκρη στην άλλη για να πάρεις το πλαστικάκι μήπως και προλάβω εγώ;
Τι βενζίνη δε τη σκέφτεσαι;![]()
Έρχονται τα υλικά για την κατασκευή περιστρεφόμενης βάσης (Lazy Susan) κ ήρθαν κ τα μικρά Centre Finder.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.