Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θα είναι όντως μια καλή (εξ)άσκηση να ξεκινήσει την κατασκευή αυτού του εργαλείου ο Αντώνης στον εκτυπωτή του.

Και επειδη ειναι οντως μεγαλος θα φτιαξει ενα πιο μεγαλο σε μεγεθος!:grinning-smiley-043
γιατι τι θα τορνισεις κολωνα του ΟΤΕ :flipout:

Θα είναι όντως μια καλή (εξ)άσκηση να ξεκινήσει την κατασκευή αυτού του εργαλείου ο Αντώνης στον εκτυπωτή του.
κατι τετοια τα εφτιαχνε απο το unboxing του εκτυπωτη!

Για πάμε από την θεωρία στην πράξη τώρα κ μετά σε παραγγελίες.

Σιγά - σιγά παιδιά. Με τα μικρά & τα μεγάλα ...............μη βγάλουμε κάνα μάτι στο τέλος ! ! ! :ernaehrung004:

Last edited by a moderator:
Παίρνει ο 3D κορδέλα? Μπράβο! πιο μοντέλο είναι?

Έτσι αγόρι μου... :SFGSFGSF:
Άντε γιατί θέλω να δώσω ένα μικρό που έχω στον Κυριάκο... :flipout:

αχαχαχαχαχχαχαχχα

Αντωνη περνα να σου δανεισω αυτο το center finder να το αντιγραψεις ακριβως αν θες!

Οκ!

Όπως λέει κι ο Κώστας, ένα γκατζετάκι.
Σε μικρά κυκλάκια δουλεύει καλά. Στα ξύλα όμως στο περίπου αφού για να δουλέψει σωστά θα πρέπει το κομμάτι να είναι απόλυτα τετράγωνο.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έτσι αγόρι μου... :SFGSFGSF:
Άντε γιατί θέλω να δώσω ένα μικρό που έχω στον Κυριάκο... :flipout:

Περνα να σου δωσω ενα μεγαλο που εχω εγω...

Αντουαν μπορει Κυριακη να ερθω για καφεδακι παραλιακο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ρε ξετφτύλα, θα διασχίσεις το λεκανοπέδιο απ´ την μιά άκρη στην άλλη για να πάρεις το πλαστικάκι μήπως και προλάβω εγώ;
Τι βενζίνη δε τη σκέφτεσαι; :flipout:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

https://m.pt.aliexpress.com/item/32...entre-Finder-Measuring-Tool-for-Center-of-the
Και αυτο το μικρο ειναι επισης βολικό και νομιζω γινεται πιο ευκολα στον εκτυπωτή! Δηλώνω πρώτος αγοραστής ;)

Περνα να σου δωσω ενα μεγαλο που εχω εγω...

Έχει γενεθλια ο μικρός και θα λείπω. θα μιλήσουμε

Έρχονται τα υλικά για την κατασκευή περιστρεφόμενης βάσης (Lazy Susan) κ ήρθαν κ τα μικρά Centre Finder.
Θα εχει αρκετό ενδιαφέρον αυτη η κατασκευη!!! Θα αναμένω με ενδιαφέρον και ελπίζω για περιεκτικό φωτορεπορτάζ της όλης κατασκευής ωστε να αποτελέσει οδηγό για εμας τους νεότερους ;)

Ρε ξετφτύλα, θα διασχίσεις το λεκανοπέδιο απ´ την μιά άκρη στην άλλη για να πάρεις το πλαστικάκι μήπως και προλάβω εγώ;
Τι βενζίνη δε τη σκέφτεσαι; :flipout:

Ποιά βενζίνη,βολίδα θά γίνει,άσπρος σίφουνας πού λέμε.:flipout:

Κύριοι δυστυχώς χάσατε,μόλις γύρισα από τόν Αντώνη ανατολική Αττική καί μού τό έδωσε εμένα,μέ αντάλλαγμα ένα κλάδεμα στήν αγριοπιπεριά του.Τήν επόμενη φορά ίσως σταθείτε πιό τυχεροί.Ο σπεύδων ταχέως-ταχέως κερδίζει τήν σήμερον :flipout:

Έρχονται τα υλικά για την κατασκευή περιστρεφόμενης βάσης (Lazy Susan) κ ήρθαν κ τα μικρά Centre Finder.

Kαλορίζικα Κώστα τά μοτέρ καί ο ρυθμιστής καί καλά "Τανγκό"

Σημερινή πραμάτια,όχι δέν είναι Proxxon (έτσι καί αλλιώς ο Μπάμπης μού απαγόρεψε νά ανεβάζω Proxxon καί ειδικά όταν έχει πρόσφατα αγοράσει καί ο ίδιος :flipout:)

2 σετ λεντοταινίες μέ led controller καί τηλεχειριστήριο,1 τροφοδοτικό switch 12 volt 1 Amber,baby oil,θερμοσυστελλόμενα,καρούλι κόλλησης καλάι,πινοσειρές,2 μέτρα καλώδιο RGB,καί ένα σέτ λάμες γιά τήν σέγα χειρός τής Proxxon.

Eπειδή από τίς λεντοταινίες πού είναι 5 μέτρα χρησιμοποιώ μόνο 40-50 cm καί γιά νά μήν μένει φύρα (περίσσευμα) 4,5 μέτρα,πήρα καλώδιο RGB,πινάκια,καί μέ ηλεκτρονικό κολλητήρι καί καλάι έκανα μερικά έξτρα κομμάτια 40-50 cm,σέ περίπτωση πού καούν κάποια led από τίς ήδη υπάρχουσες κατασκευές,να γίνει άμεση αντικατάσταση μέ νέα έτοιμη λεντοταινία πού ήταν φύρα (περίσσευμα) ,η νά τά βάλω μέ τροφοδοσία 12 volt νά ανάβουν κάπου μόνιμα.

pin110.jpg

pin210.jpg

pin310.jpg

Last edited:
Καλορίζικα Μήτσο... :a0210:

Είδες, μπαίνω και τσεκάρω μη τυχόν και παρεκτραπείς...:eviltongue: