γιατι τι θα τορνισεις κολωνα του ΟΤΕΚαι επειδη ειναι οντως μεγαλος θα φτιαξει ενα πιο μεγαλο σε μεγεθος!![]()
κατι τετοια τα εφτιαχνε απο το unboxing του εκτυπωτη!Θα είναι όντως μια καλή (εξ)άσκηση να ξεκινήσει την κατασκευή αυτού του εργαλείου ο Αντώνης στον εκτυπωτή του.
Παίρνει ο 3D κορδέλα? Μπράβο! πιο μοντέλο είναι?
Έτσι αγόρι μου... :SFGSFGSF:
Άντε γιατί θέλω να δώσω ένα μικρό που έχω στον Κυριάκο...![]()
Αντωνη περνα να σου δανεισω αυτο το center finder να το αντιγραψεις ακριβως αν θες!
Έτσι αγόρι μου... :SFGSFGSF:
Άντε γιατί θέλω να δώσω ένα μικρό που έχω στον Κυριάκο...![]()
Αντουαν μπορει Κυριακη να ερθω για καφεδακι παραλιακο.
https://m.pt.aliexpress.com/item/32...entre-Finder-Measuring-Tool-for-Center-of-the
Και αυτο το μικρο ειναι επισης βολικό και νομιζω γινεται πιο ευκολα στον εκτυπωτή! Δηλώνω πρώτος αγοραστής![]()
Περνα να σου δωσω ενα μεγαλο που εχω εγω...
Αντουαν μπορει Κυριακη να ερθω για καφεδακι παραλιακο.
Το σκισαμε λιγο το νημα.
Θα εχει αρκετό ενδιαφέρον αυτη η κατασκευη!!! Θα αναμένω με ενδιαφέρον και ελπίζω για περιεκτικό φωτορεπορτάζ της όλης κατασκευής ωστε να αποτελέσει οδηγό για εμας τους νεότερουςΈρχονται τα υλικά για την κατασκευή περιστρεφόμενης βάσης (Lazy Susan) κ ήρθαν κ τα μικρά Centre Finder.
Ρε ξετφτύλα, θα διασχίσεις το λεκανοπέδιο απ´ την μιά άκρη στην άλλη για να πάρεις το πλαστικάκι μήπως και προλάβω εγώ;
Τι βενζίνη δε τη σκέφτεσαι;![]()
Έρχονται τα υλικά για την κατασκευή περιστρεφόμενης βάσης (Lazy Susan) κ ήρθαν κ τα μικρά Centre Finder.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.