Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικη Μπάμπη κάι καλοδούλευτη,χαλάλι τα 50 ευρώ είναι εργαλείο όμως.

Kαλοριζικη Μπαμπη.
Και καλα που την πηρες στο μεγεθος της μεγγενης -και οχι μεγαλυτερη- γιατι ισως η πιεση στα ακρα της μεγαλυτερης να μην ασκουσε ομοια πιεση στο μεταλλο που θα διπλωσεις, ιδιως αν εχει καποιο παχος.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικη Μπαμπη.
Και καλα που την πηρες στο μεγεθος της μεγγενης -και οχι μεγαλυτερη- γιατι ισως η πιεση στα ακρα της μεγαλυτερης να μην ασκουσε ομοια πιεση στο μεταλλο που θα διπλωσεις, ιδιως αν εχει καποιο παχος.

Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη.
Γι´αυτό ακριβώς το έκανα, αυτό φοβήθηκα κι εγώ. Εκ των υστέρων όμως σκέφτομαι οτι αν είχα τέτοιο πρόβλημα θα ήταν μόνο με χοντρή λαμαρίνα και σ´αυτή τη περίπτωση απλά θα χρησιμοποιούσα το φάρδος της μέγγεμνης.

Η μεγγεμνη κατι σε γυμνη μου κανει και μου αρεσει.
Που το παιρνουμε???

Τι γυμνή ρε; μέγγενη λέμε... μέγγενη... :p

Εδώ κοιτα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αύριο παραλαμβάνω... Τριήμερο λείπω... Κανόνισε απ´την επόμενη βδομάδα δοκιμές... :ernaehrung004:

wol6900.jpg
wol6901000.jpg

Αντε να δουμε επιτελους!!!!!!

Η μεγγελουλα για εμενα που θελω να κανω 90 μοιρες σε σιδερο 3 χιλιοστα και 4 ποντους φαρδος μαλλον δεν θα κανει δουλεια...

Χμμ... Δεν ξέρω, δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα... Λες οτι τα 3 χιλιοστά είναι χοντή έ;
Αν θες να δοκιμάσεις εσύ πάντως πές μου...

Αντε να δουμε επιτελους!!!!!!

Η μεγγελουλα για εμενα που θελω να κανω 90 μοιρες σε σιδερο 3 χιλιοστα και 4 ποντους φαρδος μαλλον δεν θα κανει δουλεια...

Ναι ετσι ειναι, δεν υπαρχει περιπτωση οι μικρες μεγγενες που εχουμε να διπλωσουν λαμαρινα 3μμ.

Λοιπον ειχα παει για μια δουλεια στη δαφνη , και γυρνωντας περναω απο παυλατο για μια ριγα του μετρου.. δεν ειχε και καθως παω αντικανονικα την αγ δημητριου, περναω μπροστα απο το Λυγνο.. που εχει βαλει και καθαριζει το κοπτηριο απο ρεταλια.. κατεβαινω, ρωταω ευγενεστατα τον υπαλληλο αν ειναι για πεταμα τα ξυλα στον κουβα (container) , βεβαια μου λεει, γυρναω με τη Vanetta και ξηγηθηκα παραλαβη απο το καταστημα.. :music-smiley-005:

IMG_20150526_153255.jpg

Ναι ετσι ειναι, δεν υπαρχει περιπτωση οι μικρες μεγγενες που εχουμε να διπλωσουν λαμαρινα 3μμ.

Οι μικρές όχι, εγώ μιλάω για πιο μεγάλες, κανονικές πάγκου σαν αυτή.

7333_1-83-066.jpg

Καλοδούλευτες οι παραλαβές και οι αναμενόμενες.
Χτες παράγγειλα και σήμερα ήρθε, από Κεντροβίδας, μένει να το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.

IMG_20150526_143405_resize.jpg
IMG_20150526_143454_resize.jpg
IMG_20150526_143543_resize.jpg
IMG_20150526_143728_resize.jpg
IMG_20150526_143903_resize.jpg
IMG_20150526_145602_resize.jpg

Λοιπον ειχα παει για μια δουλεια στη δαφνη , και γυρνωντας περναω απο παυλατο για μια ριγα του μετρου.. δεν ειχε και καθως παω αντικανονικα την αγ δημητριου, περναω μπροστα απο το Λυγνο.. που εχει βαλει και καθαριζει το κοπτηριο απο ρεταλια.. κατεβαινω, ρωταω ευγενεστατα τον υπαλληλο αν ειναι για πεταμα τα ξυλα στον κουβα (container) , βεβαια μου λεει, γυρναω με τη Vanetta και ξηγηθηκα παραλαβη απο το καταστημα.. :music-smiley-005:

View attachment 116003

Αυτά είναι... Χονδρική !!! :music-smiley-005:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοδούλευτες οι παραλαβές και οι αναμενόμενες.
Χτες παράγγειλα και σήμερα ήρθε, από Κεντροβίδας, μένει να το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.

Καλοδούλευτα...
Για δοκίμασε και πές πως βλέπεις τα Skil γιατί είμαι κι εγώ σε σκέψεις για το Totnado

thpicv.php

panava καλορίζικο καί καλοδούλευτο,αναμένουμε τίς εντυπώσεις.
Δημήτρη ωραίος,καί εγώ μιά από τά ίδια θά έκανα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλη η πατεντα, αλλα μηπως και ενας μακρυς μαγνητικος φορεας κανει την ιδια δουλεια?

Ναι, την κανει.
Το παρακατω ειναι ενα κατσαβιδι της wera που εχει αποσπωμενο στελεχος για να μπαινει και σε δραπανοκατσαβιδι.
Το τσοκ μπροστα εχει μεσα ισχυροτατο μαγνητη και το bit/μυτη που βαζεις πανω μαγνητιζεται αμεσα και κρατα τη βιδα γερα. Το bit δεν χρειαζεται να ειναι μαγνητισμενο.

18010830832_dc57351e6d_b.jpg

Το μαγνητισμενο τσοκ μου βοηθησε πολυ στο βιδωμα του μικρου παγκου εργασιας οπου επρεπε να βιδωθουν 16 ξυλοβιδες.

Εμένα μου φαίνεται πολύ μακρύς για χρήση σε Δραπανοκατσάβιδο.

kk_Magazin_vorschalt.jpg

Το τσοκ έχει ισχυρό μαγνήτη αλλά όχι τόσο όσο είναι ο μαγνητικός δακτύλιος που έχουν ορισμένα μοντέλα rapidaptor ή ο Impaktor

Wera_887_4_RR.jpgWera_impaktor.jpg

DSC_4496.jpg

Μεγειές σε όλους!!! Παρέλαβα κι εγώ τα 18άρια μου!!! :music-smiley-005:

http://postimage.org/

Κουκλια και μεγεια!

Ολοι πιστευω καλη ειναι οι μαγνητικοι ανταπτορες. Το σφυρι καλομτεστ ειναι, αλλα οι βιδες ζυγιζουν λιγοτερο.

Ωραιοτατα και χρησιμοτατα εργαλεια, ολα!!
Καλοριζικα παιδες!!

Το skil 6 σε 1 φαινεται βαρβατο πολυεργαλειο

Μεγειές σε όλους!!! Παρέλαβα κι εγώ τα 18άρια μου!!! :music-smiley-005:

http://postimage.org/

Μεγεια. Είναι πολυ καλά εργαλεία και ο φορτιστής όλα τα λεφτά. Εμένα μου είχε φανεί περίεργο το ποσό γρήγορα φορτίζει. Γρηγορότερα απο το 10βολτο παρόλο που είναι wireless.

Βάζω και μια φωτό με τη σκούπα σε σταθερό σημείο.
d63086c530b769a0855eca97092671ce.jpg