weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Kαλοριζικη Μπαμπη.
Και καλα που την πηρες στο μεγεθος της μεγγενης -και οχι μεγαλυτερη- γιατι ισως η πιεση στα ακρα της μεγαλυτερης να μην ασκουσε ομοια πιεση στο μεταλλο που θα διπλωσεις, ιδιως αν εχει καποιο παχος.
Η μεγγεμνη κατι σε γυμνη μου κανει και μου αρεσει.
Που το παιρνουμε???
Αντε να δουμε επιτελους!!!!!!
Η μεγγελουλα για εμενα που θελω να κανω 90 μοιρες σε σιδερο 3 χιλιοστα και 4 ποντους φαρδος μαλλον δεν θα κανει δουλεια...
Αντε να δουμε επιτελους!!!!!!
Η μεγγελουλα για εμενα που θελω να κανω 90 μοιρες σε σιδερο 3 χιλιοστα και 4 ποντους φαρδος μαλλον δεν θα κανει δουλεια...

Ναι ετσι ειναι, δεν υπαρχει περιπτωση οι μικρες μεγγενες που εχουμε να διπλωσουν λαμαρινα 3μμ.
Λοιπον ειχα παει για μια δουλεια στη δαφνη , και γυρνωντας περναω απο παυλατο για μια ριγα του μετρου.. δεν ειχε και καθως παω αντικανονικα την αγ δημητριου, περναω μπροστα απο το Λυγνο.. που εχει βαλει και καθαριζει το κοπτηριο απο ρεταλια.. κατεβαινω, ρωταω ευγενεστατα τον υπαλληλο αν ειναι για πεταμα τα ξυλα στον κουβα (container) , βεβαια μου λεει, γυρναω με τη Vanetta και ξηγηθηκα παραλαβη απο το καταστημα.. :music-smiley-005:
View attachment 116003
Καλοδούλευτες οι παραλαβές και οι αναμενόμενες.
Χτες παράγγειλα και σήμερα ήρθε, από Κεντροβίδας, μένει να το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.
Καλη η πατεντα, αλλα μηπως και ενας μακρυς μαγνητικος φορεας κανει την ιδια δουλεια?
Ναι, την κανει.
Το παρακατω ειναι ενα κατσαβιδι της wera που εχει αποσπωμενο στελεχος για να μπαινει και σε δραπανοκατσαβιδι.
Το τσοκ μπροστα εχει μεσα ισχυροτατο μαγνητη και το bit/μυτη που βαζεις πανω μαγνητιζεται αμεσα και κρατα τη βιδα γερα. Το bit δεν χρειαζεται να ειναι μαγνητισμενο.
![]()
Το μαγνητισμενο τσοκ μου βοηθησε πολυ στο βιδωμα του μικρου παγκου εργασιας οπου επρεπε να βιδωθουν 16 ξυλοβιδες.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.