Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
Τώρα προσανατολίζομαι και για μία επιτραπέζια σέγα και θέλω βοήθεια (το έχω γράψει και στο σχετικό νήμα "Mάστορες τα φώτα σας! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα")

Καλοριζικα τα καλουδια συναδελφοι!
Σαραντη πες αν σε βολευει το κρατημα σε αυτη τη σεγα αμα την δοκιμασεις, σε σχεση με τις παραδοσιακες σεγες με την λαβη.

Παραλαβη απο eshop στα 4.5 ευρω ενος κοφτη κεραμικων της Stanley. Bασικα το πηρα για να ανοιγω συσκευασιες.
https://www.amazon.co.uk/STANLEY-ST...213&sr=8-3-fkmr1&keywords=stanley+tile+cutter

Ομορφο και χρησιμο γκατζετακι με διαστασεις 6χ3 εκατοστα.
40115134664_2b69600e52_c.jpg

To μικρο λεπιδακι λεει οτι κραταει 10 φορες περισσοτερο απο τα ατσαλινα, εχει τρυπα για κρεμασμα σε καρφι η σε μπρελοκ και ενα χρησιμο ενσωματωμενο μαγνητακι για να μπορεις να το παρκαρεις σε καθε σιδερενια επιφανεια.

Καλοριζικα τα καλουδια συναδελφοι!
Σαραντη πες αν σε βολευει το κρατημα σε αυτη τη σεγα αμα την δοκιμασεις, σε σχεση με τις παραδοσιακες σεγες με την λαβη.

Παραλαβη απο eshop στα 4.5 ευρω ενος κοφτη κεραμικων της Stanley. Bασικα το πηρα για να ανοιγω συσκευασιες.
https://www.amazon.co.uk/STANLEY-ST...213&sr=8-3-fkmr1&keywords=stanley+tile+cutter

Ομορφο και χρησιμο γκατζετακι με διαστασεις 6χ3 εκατοστα.
40115134664_2b69600e52_c.jpg

To μικρο λεπιδακι λεει οτι κραταει 10 φορες περισσοτερο απο τα ατσαλινα, εχει τρυπα για κρεμασμα σε καρφι η σε μπρελοκ και ενα χρησιμο ενσωματωμενο μαγνητακι για να μπορεις να το παρκαρεις σε καθε σιδερενια επιφανεια.

Είναι πάρα πολύ άνετη και σου δίνει μεγάλη ελευθερία κινήσεων σε σύγκριση με την παραδοσιακή σέγα.
Λόγω χαμηλότερου βάρους αλλά κι επειδή το βάρος πέφτει λίγο πιο πίσω σε σύγκριση με την παραδοσιακή σέγα που πέφτει απο πάνω, έχει ελάχιστο κραδασμό αλλά αυτό σε μερικά λεπτά συνηθίζεται.
Έκοψα και ξύλο και αλουμίνιο 1,5mm χωρίς κανένα πρόβλημα και έχει πολύ καλή εργονομία.

Και μετά μου λέτε εμένα ότι λέω τη δική μου παραλαβή ταπεινή. Αν βάλουμε όλες τις δικές σας των τελευταίων ημερών σε λάδια, αλοιφές, κρέμες, ειδικά πινέλα, εξαρτήματα στυλό κ.α. τότε η δική μου είναι πραγματικά ταπεινή...
Καλοδούλευτα σε όλους!!!

Καλοδουλευτα τα καλουδια σας και γρηγορα με αξιολογα, αριστοτεχνικα αποτελεσματα απο τους μετρ ξυλο-κατασκευης του φορουμ.

μεγειά τις παραλαβές Μιχάλη - Κώστα και Αντώνη

Αντώνη πολύ ωραία τα Bosch-άκια, τα έχω και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. καλά τρυπήματα

Μιχάλη ωραίο γκατζετάκι αυτή η μινιατούρα κόφτης και θα την έχεις πάντα μαζί σου.

Kαλοδούλευτα όλα όλων συνμάστορες,καί καλές δημιουργίες.

Σημερινή αγορά δυό ράσπες καρβιδίου-βολφραμίου Proxxon

kar110.jpg