Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κυριάκο, εγώ του στέλνω μηνυματάκια μέ τα πιο ωραίο γκατζετάκια που βρίσκω, κι αυτός πάει και πετάει τα λεφτά του σ´ αυτή τη πράσινη μάρκα του διαόλου...
Φτου φτου... Ούτε να την προφέρω δεν θέλω... :flipout:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    77.6 KB · Views: 172
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικο Δημητρη! Κλεινει σιγα σιγα ο κυκλος των proxxon :)

Αυτο το σκαρπελακι θα ειναι επισης πολυ χρησιμο στον Κυριακο απο τους Φουρνους για τα ξυλογλυπτα του.

Eυχαριστώ Μιχάλη,τόν Κυριάκο από τούς φούρνους σκεφτόμουν όταν έβγαζα τίς φωτογραφίες η αλήθεια είναι,γιατί θά έφτιαχνε αξιοζήλευτα πράγματα,εγώ τό πήρα γιά κοιλώματα-αυλάκια καί γιά τήν συλλογή.

Μπράβο Dim καλοδούλευτα.
Είναι καλή εταιρία αυτή?

Ευχαριστώ Κώστα
Τί να πώ δέν ξέρω,εμένα πέφτουν επάνω μου σάν ώριμα φρούτα,πώς πέφτουν τά νεράτζια στά πεζοδρόμια αυτόν τόν μήνα,κάπως έτσι.

Και εγω δε τα πολυ ακουω αυτα τα προξον....

Καλοριζικα φιλε.
Ανοιξε και το θεμα που λεγαμε στο τηλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ Κυριάκο,αυτό τό αφήνω στόν μαίτρ τού είδους :a0210:

Κυριάκο, εγώ του στέλνω μηνυματάκια μέ τα πιο ωραίο γκατζετάκια που βρίσκω, κι αυτός πάει και πετάει τα λεφτά του σ´ αυτή τη πράσινη μάρκα του διαόλου...
Φτου φτου... Ούτε να την προφέρω δεν θέλω... :flipout:

Βλέπω mms στό κινητό μέ Dewalt,λέω ο στρατηγός πάει νά μέ ξεστρατίσει από τά πράσινα νά γίνω κιτρινιάρης,αλλά εγώ εκεί κρατάω γερά.
Καλοδούλευτο Μπάμπη,πώς δέν συναντηθήκαμε σήμερα :flipout:-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πεδιο χρησης?

Πεδίο χρήσης τα κλειδιά μου... :flipout:
Για κανονικές μετρήσεις έχω το Bosch.

Καλοδούλευτο Μάστορα το κιτρινάκι σου.

:a0210:

Καλοδούλευτο Μπάμπη,πώς δέν συναντηθήκαμε σήμερα :flipout:-bye-

Δεν ξέρω... Εγώ πήγα 11.45" κι έφυγα 12.15"
Ήθελα να πάω σφαίρα να πάρω την παραγγελία μου (Dremel 4000) κι αντί να φύγω αμέσως έπιασα την κουβέντα με το Χάρη και καθυστέρησα.
Έ, ψώνιζα κιόλας εν τω μεταξύ... Καταλαβαίνεις τώρα... Μόλις έμεινα με 10 έφυγα. :flipout:
Τα ξέρω εγώ αυτά, γί αυτό τα πιό πολλά τους λέω και μου τα φέρνουνε. Έτσι και μπω μέσα...

Καλοριζικο Μπαμπη, οντως ο μετρητης ειναι ιδανικος για μπρελοκ, ελαχιστες οι διαστασεις του!!!
Bγαζει και ενα μικρο η Bosch, το PLR15, 15 μετρων, αλλα επειδη παιρνει 2χΑΑΑ ειναι πιο μεγαλο.

Καλοδούλευτα Δημήτρη και Μπάμπη. Πρέπει να φάτε αποβολή και στέρηση εισόδου στο KB. Μόνο σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου να περνάτε. :flipout::flipout::flipout:
Δημήτρηs, επίτιμος Proxxon user.

Πρέπει να κυκλοφορείς με ένα τέτοιο.
666480475_5_644x461_proxxon-23020-zestaw-kluczy-nasadowych-katana-dolnoslaskie_rev003.jpg

μία μικρή παραλαβή από vidakatsavidi

IMG_20180320_153853.jpg

IMG_20180320_153916.jpg

Κ που είναι το Dremel τελικά?

Στο φυσικό του χώρο... Μαζί με τις υπόλοιπες παραλαβές.
Πήγα κι απ´ το Φράγκο για μια παραγγελία από Dictum, αυτοκόλλητες μετροταινίες για σλέντ δισκοπρίονου, μιά αριστερή και κια δεξιά. Με την ευκαιρία πήρα και κάτι καμπαράδες για σβούρες.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    175.6 KB · Views: 267
  • image.jpg
    image.jpg
    186 KB · Views: 260
Παναγιώτη μήπως είναι σκληρό ??? Εγώ έχω ένα μπλε σχετικά λεπτό διπλής στρώσης που είναι μαλακό σαν λάστιχο καμιά δεκαριά μέτρα και το έχω αρκετά χρόνια.

Καλοδούλευτα μαστόρια

Να σαι καλά Αντώνη

Καλοδούλευτα Δημήτρη και Μπάμπη. Πρέπει να φάτε αποβολή και στέρηση εισόδου στο KB. Μόνο σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου να περνάτε. :flipout::flipout::flipout:
Δημήτρηs, επίτιμος Proxxon user.

Πρέπει να κυκλοφορείς με ένα τέτοιο.

μία μικρή παραλαβή από vidakatsavidi

Xάχάχά πολύ γέλασα φίλε Παναγιώτη :SFGSFGSF:
Επίσης καλορίζικο τό λάστιχο αέρος

Παναγιώτη, Δημήτρη, Μπάμπη μεγειές για τις καινούργιες σας παραλαβές και καλές εργασίες !

Ευχαριστώ Γιώργο.

Σημερινή αγορά ηλεκτρικό σκαρπέλο Proxxon MSG,καί μιά πέτρα ακονίσματος Proxxon πού έχει αυλάκια γιά κάθε είδους καμπυλότητας σκαρπέλου.

skar110.jpg

skar1a10.jpg

http://i62.servimg.com/u/f62/11/22/64/62/skar210.jpg[/img[/SPOILER]][/QUOTE]

Αυτο τωρα πως δουλευει; Περιστροφικα ή παλινδρομικα;

[QUOTE="weather1967, post: 1058088341, member: 26699"]..........................................,εγώ τό πήρα γιά κοιλώματα-αυλάκια καί [B]γιά τήν συλλογή[/B].[/QUOTE]

ΑΧΟΥΥΥΥΥ Παναΐιιιιιιια μου.........."συφορά"..................Ωιμε.............Παει το πιδί..............βαι, βαι, βαι..................

Καλοδουλευτα Μητσαρα και λοιποι παραλαβοντες.

Ευχαριστώ πολύ κύριοι
Παναγιώτη μήπως είναι σκληρό ??? Εγώ έχω ένα μπλε σχετικά λεπτό διπλής στρώσης που είναι μαλακό σαν λάστιχο καμιά δεκαριά μέτρα και το έχω αρκετά χρόνια.

Νικόλα το άνοιξα μόνο και μόνο για να σου πω. Προσωπικά δεν θα το έλεγα ούτε σκληρό ούτε μαλακό, μια μέση κατάσταση.
Το πήρα μόνο και μόνο για το μήκος του. Θα κουμπώνω μπροστά το 4μετρο σπιράλ.:ciao:

Παναγιώτη, Δημήτρη, Μπάμπη μεγειές για τις καινούργιες σας παραλαβές και καλές εργασίες !
:ciao:
Xάχάχά πολύ γέλασα φίλε Παναγιώτη :SFGSFGSF:
Επίσης καλορίζικο τό λάστιχο αέρος

Καλές & πολλές χρήσεις με το λάστιχο κ. Pan.

Αυτο τωρα πως δουλευει; Περιστροφικα ή παλινδρομικα;

ΑΧΟΥΥΥΥΥ Παναΐιιιιιιια μου.........."συφορά"..................Ωιμε.............Παει το πιδί..............βαι, βαι, βαι..................

Καλοδουλευτα Μητσαρα και λοιποι παραλαβοντες.

Γειά σού Μητσάρα γίγαντα,σέ ευχαριστώ. :ernaehrung004:
Παλινδρομικά δουλεύει σάν κομπρεσέρ.

Αυτό τό βάι - βάι μού θύμισε μιά γελοιογραφία στό περιοδικό ερασιτέχνης τό 1983 πού τό έβγαζε ο POP22 μέ τά ηλεκτρονικά-πομπούς στό Μοναστηράκι,πού είχε ένα Αραβα καί έλεγε σέ έναν άλλο Αραβα : Bάι - βάι όρε μπίρομ πάλι ο Ελληνας πιράτος μέ πήρε τό συχνότητος. :flipout:

Δηλαδή ο Ελληνας ραδιοπειρατής μού πήρε τήν συχνότητα,κωμικό βέβαια γιατί οι Αραβικοί σταθμοί στά AM εβγαζαν καί βγάζουν πολλά KW.

καλοδουλευτα τα εργαλεια σας μαστορια μου
weather1967 το σκαρπελο ειναι το προτελευταιο εργαλειο εεεε :flipout:
Μπαμπη για πες για τις αυτοκολλητες μετροταινιες μηκος - υλικο ?
η βαση του dremel βολευει? καλυτερα να το εχεις κρεμασμενο οταν θα δουλευεις την προεκταση