Kαλοριζικο Δημητρη! Κλεινει σιγα σιγα ο κυκλος των proxxon
Αυτο το σκαρπελακι θα ειναι επισης πολυ χρησιμο στον Κυριακο απο τους Φουρνους για τα ξυλογλυπτα του.
Μπράβο Dim καλοδούλευτα.
Είναι καλή εταιρία αυτή?
Και εγω δε τα πολυ ακουω αυτα τα προξον....
Καλοριζικα φιλε.
Ανοιξε και το θεμα που λεγαμε στο τηλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κυριάκο, εγώ του στέλνω μηνυματάκια μέ τα πιο ωραίο γκατζετάκια που βρίσκω, κι αυτός πάει και πετάει τα λεφτά του σ´ αυτή τη πράσινη μάρκα του διαόλου...
Φτου φτου... Ούτε να την προφέρω δεν θέλω...![]()
Πεδιο χρησης?
Καλοδούλευτο Μάστορα το κιτρινάκι σου.
Καλοδούλευτο Μπάμπη,πώς δέν συναντηθήκαμε σήμερα![]()
Κ που είναι το Dremel τελικά?
Καλοδούλευτα μαστόρια
Καλοδούλευτα Δημήτρη και Μπάμπη. Πρέπει να φάτε αποβολή και στέρηση εισόδου στο KB. Μόνο σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου να περνάτε.
Δημήτρηs, επίτιμος Proxxon user.
Πρέπει να κυκλοφορείς με ένα τέτοιο.
μία μικρή παραλαβή από vidakatsavidi
Παναγιώτη, Δημήτρη, Μπάμπη μεγειές για τις καινούργιες σας παραλαβές και καλές εργασίες !
Σημερινή αγορά ηλεκτρικό σκαρπέλο Proxxon MSG,καί μιά πέτρα ακονίσματος Proxxon πού έχει αυλάκια γιά κάθε είδους καμπυλότητας σκαρπέλου.
![]()
![]()
http://i62.servimg.com/u/f62/11/22/64/62/skar210.jpg[/img[/SPOILER]][/QUOTE]
Αυτο τωρα πως δουλευει; Περιστροφικα ή παλινδρομικα;
[QUOTE="weather1967, post: 1058088341, member: 26699"]..........................................,εγώ τό πήρα γιά κοιλώματα-αυλάκια καί [B]γιά τήν συλλογή[/B].[/QUOTE]
ΑΧΟΥΥΥΥΥ Παναΐιιιιιιια μου.........."συφορά"..................Ωιμε.............Παει το πιδί..............βαι, βαι, βαι..................
Καλοδουλευτα Μητσαρα και λοιποι παραλαβοντες.
Παναγιώτη μήπως είναι σκληρό ??? Εγώ έχω ένα μπλε σχετικά λεπτό διπλής στρώσης που είναι μαλακό σαν λάστιχο καμιά δεκαριά μέτρα και το έχω αρκετά χρόνια.
:ciao:Παναγιώτη, Δημήτρη, Μπάμπη μεγειές για τις καινούργιες σας παραλαβές και καλές εργασίες !
:ciao:Xάχάχά πολύ γέλασα φίλε Παναγιώτη :SFGSFGSF:
Επίσης καλορίζικο τό λάστιχο αέρος
:ciao:Καλές & πολλές χρήσεις με το λάστιχο κ. Pan.
Αυτο τωρα πως δουλευει; Περιστροφικα ή παλινδρομικα;
ΑΧΟΥΥΥΥΥ Παναΐιιιιιιια μου.........."συφορά"..................Ωιμε.............Παει το πιδί..............βαι, βαι, βαι..................
Καλοδουλευτα Μητσαρα και λοιποι παραλαβοντες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.