Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Mπάμπη καλοδούλευτο καί τό Dremel,καλές δημιουργίες

καλοδουλευτα τα εργαλεια σας μαστορια μου
weather1967 το σκαρπελο ειναι το προτελευταιο εργαλειο εεεε :flipout:

Σώφρον σέ ευχαριστώ,τί νά κάνω ο έρμος πού πέφτουν στήν αγγαλιά μου σάν ώριμα φρούτα τά άτιμα.
Εχω ακόμα δρόμο,δέν είναι τό προτελευταίο θά σάς "κουράσω" λίγο ακόμα,τουλάχιστον άλλα 4 μέ 5 ακόμα είναι νά πέσουν σάν ώριμα φρούτα σταδιακά.

καλορίζικα σε όλους, το ντρεμελάκι (μαζί με μία επιτραπέζι σέγα και κάτι άλλα κοκοψώνια) είναι στο άμεσο πρόγραμμα.. :)

Mπάμπη καλοδούλευτο καί τό Dremel,καλές δημιουργίες

Σώφρον σέ ευχαριστώ,τί νά κάνω ο έρμος πού πέφτουν στήν αγγαλιά μου σάν ώριμα φρούτα τά άτιμα.
Εχω ακόμα δρόμο,δέν είναι τό προτελευταίο θά σάς "κουράσω" λίγο ακόμα,τουλάχιστον άλλα 4 μέ 5 ακόμα είναι νά πέσουν σάν ώριμα φρούτα σταδιακά.

Έρχεται και το τορνακι λεεεεμεεεεε!!!!

Ρε Μπαμπινο κριμα γμτ θελω και εγω δυο τέτοιες μετροταινιες!!!!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ρε Μπαμπινο κριμα γμτ θελω και εγω δυο τέτοιες μετροταινιες!!!!!

Τι κρίμα ρε; Άμα θες ξαναπαραγγέλνω.
Η τιμή είναι 14 και για τις δύο, όσο τις έχει και το Dictum δηλαδή, αργεί λίγο η παράδοση αλλά γλυτώνεις τα μεταφορικά.
Θανάση πλαστικές αυτοκόλλητες είναι, δείχνουν πολύ καλή ποιότητα, με 2 μέτρα μήκος αλλά διαγράμηση έχει το 1 μέτρο, μισό μέτρο απ´ τη μια πλευρά και μισό απ´ την άλλη είναι λευκό.

Last edited:
Μου έφερε ο ταχυδρόμος πριν λίγο την ηλεκτρονική μάσκα ηλεκτροκόλλησης που είχα παραγγείλει στις 8/3/2018.
Συσκευασία ...μέσα σε μαύρη σακούλα !!!
Αποτέλεσμα ...ευτυχώς όχι σπασμένη ...αλλά θεόστραβη !!!
Τιμή στην ετικέτα από 19,40 που πλήρωσα ...1χ Welding Helmet USD 6.48 !!!!
Πρώτη μου αγορά από ανατολή .
Ζητείται κεφάλι μανιώδους αγοραστή εξωτερικού να του την φορέσω καμιά εβδομάδα και να τον βάλω στον ήλιο για να επανέλθει στα ίσια της :flipout::flipout:

Τοσο μεγαλο, αν ηταν σε κουτι θα πηγαινε σαν δεμα και δε γλυτωνες με τιποτα το τελωνειο.. Καλοριζικη!

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλοριζικη η μασκα Νικο!

Παρελαβα και εγω απο το Πολυχρωμο στον Πειραια και αλλες παστες κεριου, με διαφορες αποχρωσεις, καθως εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο τις διαφανες/αχρωμες παστες της Liberon.
39128614840_3424f7b95d_b.jpg

Οι αλοιφες κεριου αγοραστηκαν για συντηρηση επιπλων αλλα και για χρωματισμο ανοιχτοχρωμων ξυλων για μικροκατασκευες οπως πευκο ελατο οξυα και σφενδαμος.
Σκεφτομαι αντι λινελαιο στην οξυα για να τονιστουν τα νερα -και αρκετη αναμονη να στεγνωσει για να περασει γυαλιστικο-, μπορει να μπει καποια αποχρωση κεριου που θα τονισει τα νερα και θα γυαλισει ταυτοχρονα το ξυλο.

Το ιδιο για το πευκο, οπου μπορει να μπει αποχρωση πευκου αντικε η καρυδιας, οπου δινει το παρακατω αποτελεσμα. Αριστερα το αντικε πευκο, δεξια η αποχρωση καρυδιας.
40938303161_e57e3518d3_b.jpg

Δεν φαινεται στην φωτο, αλλα στο κερωμενο πευκο υπαρχει μια ομορφη σατινε γυαλαδα. Ειχε προηγηθει καλο τριψιμο του ρεταλιου.

Φαίνεται ότι κάνουν δουλίτσα. Η Liberon είναι σοβαρή εταιρεία & με πολύ καλή ομάδα επικοινωνίας.

Από μυρωδιά πως πάνε ?
Γιατί ένα λάδι τελειώματος που είχα πάρει της Liberon ναι μεν έκανε δουλειά αλλά η μυρωδιά του δεν αντεχόταν σε κλειστό δωμάτιο επί 2 ημέρες.

H μυρωδια ειναι ακριβως σαν του Camel που γυαλιζαμε τις αρβυλες στο στρατο :)

camel-stilbwtikh-pasta-ypodhmatwn-40ml-kafe.jpg

Την καταλαβαινεις οταν την αλοιφεις αλλα δεν μενει για πολυ στην ατμοσφαιρα.

Καλοδούλευτα όλα όλων συνάδελφοι

Νικόλα μιά φορά πήρες τήν απόφαση νά κάνεις αγορά από όξω,καί θέλει καλιμπράρισμα η μάσκα,βάλτης γιά καλαπόδι καμμιά μπάλλα μέσα,θά σου έλεγα καί γιά κανά καρπούζι η πεπόνι ανάλογα τά μέτρα της,αλλά δέν είναι η εποχή τους ακόμα,καλύτερα νά τήν αγόραζες τόν Ιούνιο πού θά είχες πολλά καλαπόδια εύκαιρα.:flipout::ernaehrung004:

H μυρωδια ειναι ακριβως σαν του Camel που γυαλιζαμε τις αρβυλες στο στρατο :)

Την καταλαβαινεις οταν την αλοιφεις αλλα δεν μενει για πολυ στην ατμοσφαιρα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον μηχανισμό στο πλάι το πως άνοιγε το κουτί από το camel.

Μπράβο Pan. Πολλές εναλλακτικές χρήσεις/λάμες.
Κ για τις τελικές κοπές στον τόρνο θα χρησίμευε.

Έτσι ήταν όταν την έβγαλα από την σακούλα

IMG_1333.JPG

Της έκανα πονηρό κρέμασμα στον ήλιο με σχετικό βάρος μέσα

IMG_1337.JPG

Και έρχεται στα ίσια της

IMG_1338.JPG

Θα χρειαστώ οδηγίες ρύθμισης οθόνης κλπ ...αλλά θα τα πούμε στο ¨ηλεκτροκόλληση"

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μικροπαραλαβή
29433350_10215943083952122_5033784477881466880_o.jpg

από Banggood παραγγελία 22/2/18.

Καλοδούλευτο, και αν βρεις το χρόνο να το δοκιμάσεις σε κοπές, θα ήταν πολύ χρήσιμο να έχουμε τη γνώμη σου για την ποιότητά του γιατί είναι χρήσιμο εργαλείο σε χαμηλή τιμή. Σε κάποια reviews ανέφεραν πρόβλημα με τη σταθεροποίηση της μεγάλης λάμας στη βάση του εργαλείου, συνεπώς αν μπορέσεις να το τεστάρεις θα ξέρουμε αν ήταν ένα πρόβλημα που αφορούσε λίγα κομμάτια.

Έτσι ήταν όταν την έβγαλα από την σακούλα

Της έκανα πονηρό κρέμασμα στον ήλιο με σχετικό βάρος μέσα

Και έρχεται στα ίσια της

Θα χρειαστώ οδηγίες ρύθμισης οθόνης κλπ ...αλλά θα τα πούμε στο ¨ηλεκτροκόλληση"

Τωρα που εγινες και με μασκα ποιος σε πιανει !!!!
Απο αυτον που ψωνιζω μασκες, τις βαζει σε απλο κουτι αλλά τι να σου κανει το χαρτοκουτο ετσι οπως πετανε τα εμπορευματα! μου εχουν ερθει 2-3 μασκες (για φιλους) στραπατσαρισμενες και οι κατοχοι τις ισιωσαν με νταβιδια δεξια - αριστερα (για 2 ημερες) σε σταθερα σημεια και λιγο θερμοπιστολο εσωτερικα. Βγαλε το εσωτερικο και ισιωσε πρωτα το εξω.
Την ιδια ακριβως εχουμε! Εγω την εχω 2 χρονια ... αστερι