Tι παραλάβαμε σήμερα..

Eυχαριστώ Μιχάλη καί Νεκτάριε

Αγόρασα ακόμα μερικά αναλώσιμα γιά τό Proxxon LHW

Τήν περιβόητη ράσπα καρβιδίου,μερικά τροχάκια κοπής,καί έναν δίσκο τροχίσματος κουρουνδίου.
Η ράσπα κάνει απίστευτη δουλειά βγάζει υλικό πολύ,αλλά θέλει απαραίτητα μάσκα καί γυαλιά γιατί σηκώνει απίστευτη σκόνη.

p510.jpg

Εγω που νομιζα οτι αυτο το ειχε;;;;
Ποια δουλεια, για τετοια ειναι αυτη την εποχη; Τωρα θα εχει παρει φωτια ο "πισινος" του. Ειναι σαν λογιστης την εποχη των δηλωσεων τωρα ο Μητσος!
Τωρα ειναι να τα αγοραζει, να τα μυριζει (αχ αυτη η καινουργιλα), και μετα στο ραφι, για να δουλεψουν απο καλοκαιρι που θα χαλαρωσει.

Καλα τριψιματα mr Proxxon, χτυπησες εργαλειαρα
Τα δισκακια βενταλια ειναι κυριως για μεταλλο (οπως πολυ σωστα εγραψε και ο Χιωτης) τα οποια δεν καιγονται και δεν στομωνουν τοσο ευκολα οσο τα επιπεδα γυαλοχαρτα.
Χρησιμοποιουνται για τα πρωτα χερια και για αυτο δεν τα βρισκεις με κοκκωση πανω απο 120

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο Δημήτρη,φανταστικό εργαλείο που είναι καιρό στη wish list μου!

Ευχαριστώ Νίκο,εύχομαι νά τό αποκτήσεις σύντομα.

Εγω που νομιζα οτι αυτο το ειχε;;;;
Ποια δουλεια, για τετοια ειναι αυτη την εποχη; Τωρα θα εχει παρει φωτια ο "πισινος" του. Ειναι σαν λογιστης την εποχη των δηλωσεων τωρα ο Μητσος!
Τωρα ειναι να τα αγοραζει, να τα μυριζει (αχ αυτη η καινουργιλα), και μετα στο ραφι, για να δουλεψουν απο καλοκαιρι που θα χαλαρωσει.

:grinning-smiley-043 Δημήτρη κάπως έτσι,αλλά θά βρώ καί χρόνο τήν Ανοιξη.

Καλοδούλευτα όλα Δημήτρη. Για στρώστα στην δουλειά σιγά - σιγά...........

Σιγά-σιγά Κώστα,όταν βρώ χρόνο,είναι σχεδόν όπως τά λέει ο Δημήτρης cbf.

Καλα τριψιματα mr Proxxon, χτυπησες εργαλειαρα
Τα δισκακια βενταλια ειναι κυριως για μεταλλο (οπως πολυ σωστα εγραψε και ο Χιωτης) τα οποια δεν καιγονται και δεν στομωνουν τοσο ευκολα οσο τα επιπεδα γυαλοχαρτα.
Χρησιμοποιουνται για τα πρωτα χερια και για αυτο δεν τα βρισκεις με κοκκωση πανω απο 120

Eυχαριστώ Θανάση
Η proxxon τά δίνει καί γιά ξύλο στό site αυτά τά γυαλόχαρτα μέ πιέτες,τό σωστό όνομα στήν "πιάτσα" είναι γυαλόχαρτα βεντάλια ?

Corundum fan sander for LHW
For grinding tempered cast iron, cast iron, stainless steel, non-ferrous metals, wood and plastic. Low wear-resistant. ֘ 50mm.

NO 28590 100 grit

Δημητρη, τα forstner της makita στα εφερε κατοπιν παραγγελιας; Δεν θυμαμαι να τα εχω δει ποτε στο μαγαζι. Παλιοτερα μονο τα αυτοτροφοδοτουμενα dewalt ειχε.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημητρη, τα forstner της makita στα εφερε κατοπιν παραγγελιας; Δεν θυμαμαι να τα εχω δει ποτε στο μαγαζι. Παλιοτερα μονο τα αυτοτροφοδοτουμενα dewalt ειχε.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα Κώστα,έτσι ακριβώς μέσω παραγγελίας,δέν έχει ετοιμοπαράδοτα.
Είχα πάρει παλαιότερα ένα μεγάλο φυλλάδιο μέ αναλώσιμα τής Makita μέ όλους τούς κωδικούς από τρυπάνια-λάμες σέγας κ.τ.λ-κ.τ.λ,καί έτσι απλά πήρα τηλέφωνο τό κέντρο βίδας δίνοντας τούς κωδικούς από τά Forstner πού ήθελα,τά παρήγγειλε καί τήν άλλη μέρα πέρασα από τό κατάστημα καί παρέλαβα,άν γίνει η παραγγελία πρωί-πρωί ίσως νά είναι καί αυθημερόν μετά τό μεσημέρι.

Καλοδουλευτο Δημητproxxon!!!!

Οι βενταλιες κανουν για ολα τα υλικα προτιμούνται ομως για μεταλλο καθως διαρκουν κατα πολυ περισσοτερο καθως η επιφανεια τους αναγεννιέται συνεχως μεχρι να τελειωσει το υλικο φυσικα σε σχεση με το φλατ.

Καλοδουλευτο Δημητproxxon!!!!

Οι βενταλιες κανουν για ολα τα υλικα προτιμούνται ομως για μεταλλο καθως διαρκουν κατα πολυ περισσοτερο καθως η επιφανεια τους αναγεννιέται συνεχως μεχρι να τελειωσει το υλικο φυσικα σε σχεση με το φλατ.

H αναγεννηση της επιφανειας ειναι ιδιωμα των αλλων φτερωτων γυαλοχαρτων που δεν ειναι κολλημενα μεταξυ τους :))
flap-wheel-50mm-40-grit-4554-p[ekm]227x227[ekm].jpg

Ιδια φιλοσοφια εχουν πατριωτακι.
Αν δεις τι μενει στο τελος θα καταλάβεις.

Χθες ο φιλος μου ο Γιαννης απο την Χίο μου εκανε μια έκπληξη!!!!
Του εκανα δωρο το πρωτο μου τορνοφωτιστικο για το νεογεννητο κοριτσάκι του και μου εκανε δωρο ενα κιτρινακι που ψηνομουν να αγορασω!!!
Ειδου λοιπον το νεο μου κιτρινακι!!!

20180407_102040.jpg

Γιαννη ευχαριστω και πάλι!!!!

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χθες ο φιλος μου ο Γιαννης απο την Χίο μου εκανε μια έκπληξη!!!!
Του εκανα δωρο το πρωτο μου τορνοφωτιστικο για το νεογεννητο κοριτσάκι του και μου εκανε δωρο ενα κιτρινακι που ψηνομουν να αγορασω!!!
Ειδου λοιπον το νεο μου κιτρινακι!!!

20180407_102040.jpg

Γιαννη ευχαριστω και πάλι!!!!

Το κιτρινο κουτι εννοεις? :flipout:

Γιατι δεν μας δειχνεις αυτουσιο το περιεχομενο? :BDGBDGB53:

Καλα τριψιματα να εχει! :grandpa:

& έτυχε & πέτυχε & την μάρκα ο φίλος σου !

Με το καλό............. & βλέπω είναι παλμικό που παίρνει φύλλο γυαλόχαρτο.

Παραλαβή της Μ. Τετάρτης σε αντικατάσταση του εξαιρετικού Parkside που δώρισα στον αδερφό μου αφού κατέστρεψε το δικό του.
Ήθελα να πάρω το GSR που αφαιρείται το τσόκ, όπως και στο Parkside, και με βόλευε πολύ αλλά κατόπιν προτροπής του Μιχάλη πήρα το GSB.

Attachments

• 67334259-EE11-430E-9292-2C4DC7C1CD5B.jpg
    67334259-EE11-430E-9292-2C4DC7C1CD5B.jpg
    297 KB · Views: 140