Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Καλορίζικο Δημήτρη,φανταστικό εργαλείο που είναι καιρό στη wish list μου!
Εγω που νομιζα οτι αυτο το ειχε;;;;
Ποια δουλεια, για τετοια ειναι αυτη την εποχη; Τωρα θα εχει παρει φωτια ο "πισινος" του. Ειναι σαν λογιστης την εποχη των δηλωσεων τωρα ο Μητσος!
Τωρα ειναι να τα αγοραζει, να τα μυριζει (αχ αυτη η καινουργιλα), και μετα στο ραφι, για να δουλεψουν απο καλοκαιρι που θα χαλαρωσει.
Καλοδούλευτα όλα Δημήτρη. Για στρώστα στην δουλειά σιγά - σιγά...........
Καλα τριψιματα mr Proxxon, χτυπησες εργαλειαρα
Τα δισκακια βενταλια ειναι κυριως για μεταλλο (οπως πολυ σωστα εγραψε και ο Χιωτης) τα οποια δεν καιγονται και δεν στομωνουν τοσο ευκολα οσο τα επιπεδα γυαλοχαρτα.
Χρησιμοποιουνται για τα πρωτα χερια και για αυτο δεν τα βρισκεις με κοκκωση πανω απο 120
Δημητρη, τα forstner της makita στα εφερε κατοπιν παραγγελιας; Δεν θυμαμαι να τα εχω δει ποτε στο μαγαζι. Παλιοτερα μονο τα αυτοτροφοδοτουμενα dewalt ειχε.
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοδουλευτο Δημητproxxon!!!!
Οι βενταλιες κανουν για ολα τα υλικα προτιμούνται ομως για μεταλλο καθως διαρκουν κατα πολυ περισσοτερο καθως η επιφανεια τους αναγεννιέται συνεχως μεχρι να τελειωσει το υλικο φυσικα σε σχεση με το φλατ.
Χθες ο φιλος μου ο Γιαννης απο την Χίο μου εκανε μια έκπληξη!!!!
Του εκανα δωρο το πρωτο μου τορνοφωτιστικο για το νεογεννητο κοριτσάκι του και μου εκανε δωρο ενα κιτρινακι που ψηνομουν να αγορασω!!!
Ειδου λοιπον το νεο μου κιτρινακι!!!
![]()
Γιαννη ευχαριστω και πάλι!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.