Παραλαβή της Μ. Τετάρτης σε αντικατάσταση του εξαιρετικού Parkside που δώρισα στον αδερφό μου αφού κατέστρεψε το δικό του.
Ήθελα να πάρω το GSR που αφαιρείται το τσόκ, όπως και στο Parkside, και με βόλευε πολύ αλλά κατόπιν προτροπής του Μιχάλη πήρα το GSB.
Παραλαβή της Μ. Τετάρτης σε αντικατάσταση του εξαιρετικού Parkside που δώρισα στον αδερφό μου αφού κατέστρεψε το δικό του.
Ήθελα να πάρω το GSR που αφαιρείται το τσόκ, όπως και στο Parkside, και με βόλευε πολύ αλλά κατόπιν προτροπής του Μιχάλη πήρα το GSB.
Mεγεια μπαμπη !!ηρθες στην μπλε οικογενεια βλεπω χαχα!!
Καλοδούλευτο το αστεράκι μάστορα.
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά.
Είμαι σίγουρος ότι έχεις κάτι πολύ καλύτερο απ το Bosch-άκι αυτό. αυτό λογικά θα το έχεις για μικροκατασκευές ας πούμε, ίσως και λόγο φορητότητας.
Μικρό αλλά θαυματουργό.
Όπως και ναχει καλορίζικο και καλοδούλευτο.
Καλορίζικο !!!
Πόσο στραβό είναι το τσοκ στο δικό σου ;
Μην πεις καθόλου και χαλάσεις την πιάτσα !!!![]()
Δεν είμαι σίγουρος οτι σε κατάλαβα αλλά αν εννοείς αν γυρίζει παράκεντρα τότε λυπάμαι αλλά θα τη χαλάσω τη πιάτσα.
Δοκίμασε την τύχη σου και σε κάποιο τυχερό παιχνίδι ! Κρίμα να πάει χαμένη.
Εγώ τρία τέτοια άλλαξα μέχρι να βρω ένα να υποφέρεται.
Γιατί βρε Κύρ, είναι πολύ καλύτερα από ΜΑΚΙΤΑ? όχι απλά καλύτερα αλλά ¨πολύ" καλύτερα ?
Καλό το gsb αν και η κρούση του με το ζόρι για εξαρι ουπατ. Βέβαια 10,8 είναι οπότε λογικό.
Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειχα παρουσιασει λεπτομερως και τα δυο κρουστικα στο νημα των εργαλειων μπαταριας τον Γεναρη και το GSB ειναι οντως ανωτερο απο το Makita σε ολα σχεδον τα επιπεδα.
Απο ποιοτητα κατασκευης, απο ροπη, απο αισθηση του δακτυλιδιου/διακοπτων ρυθμισης και ευαισθησια σκανδαλης. Γενικως ειναι πιο πληρες σαν εργαλειο. Χωρια που η 10βολτη σειρα Bosch εχει πολυ μεγαλυτερη ποικιλια απο την αντιστοιχη Μακιτα.
Σε πετρα παντως που το δοκιμασα, ανοιξε ευκολα 8αρα τρυπα. Αν του βαλεις ενα καλο τρυπανι δεν εχει κανενα θεμα για 6μμ κρουστικη διατρηση.
Ετσι.
Και 8 και δεκα θα καταφερει με εξτρα προσπάθεια και προτρυπημα με ενα 5αρακι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.